Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over de Obi-Wan Kenobi-trailer

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over de Obi-Wan Kenobi-trailer
Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over de Obi-Wan Kenobi-trailer
Anonim

Fans wachten op de reünie van Ewan McGregor en Hayden Christensen sinds de geruchten dat de Star Wars-acteurs zich zouden herenigen in de Obi-Wan-serie van Disney+. Hoewel de aanwezigheid van Anakin Skywalker/Darth Vader van Hayden voelbaar was in de onlangs uitgebrachte trailer, lijkt het erop dat de makers wachten op het juiste moment om deze belangrijke onthullingen te doen. Hoewel de epische muziekvragen van John Williams zeker suggereren dat dit een enorm onderdeel zal zijn van de climax van de serie.

Hoewel de trailer de fans niet de reünie gaf waar ze op zaten te wachten, en ook niet te veel van Ewans titulaire karakter onthulde, was het genoeg om het internet in een razernij te brengen. Niet alleen is de trailer meer dan 11 miljoen keer bekeken op YouTube, maar het heeft ertoe geleid dat talloze fans de ongelooflijke hoeveelheid paaseieren hebben opgegraven die door de korte teaser zijn gestrooid. Een daarvan is misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom mensen er zo enthousiast over zijn…

Is Ahsoka Tano in de trailer van Obi-Wan?

De Obi-Wan-trailer is tot de rand gevuld met paaseieren waar fans ongetwijfeld van zullen genieten. Hoewel de Disney+-serie grotendeels de zelfopgelegde ballingschap van Obi-Wan op Tatooine zal volgen na zijn verbluffende nederlaag aan het einde van Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith, breidt het het universum duidelijk op een aantal verbluffende manieren uit. Een jonge Luke Skywalker is te zien, net als zijn oom en tante voorafgaand aan hun dood in A New Hope. Er zijn ook callbacks naar alle prequels en tal van mogelijkheden voor koppelingen met enkele van de andere Star Wars-eigendommen van Disney+… met name de aankomende Ahsoka Tano-serie van Rosario Dawson.

Fans leken ervan overtuigd te zijn dat Obi-Wan een knipoog heeft naar Anakins voormalige leerling uit de geanimeerde Clone Wars-serie en de strips. Meest recentelijk verscheen Ahsoka in zowel The Mandolorian als The Book of Boba Fett en kreeg enorm positieve reacties. Het is dus niet gek dat Obi-Wan een manier zou vinden om haar in te werken. Hoewel sommigen geloofden dat de casting van Moses Ingram een jongere Ahsoka zou binnenhalen, is dat onjuist gebleken. En met een aankomende serie met Rosario Dawson als het personage, lijkt het twijfelachtig of iemand anders haar in de toekomst zou spelen.

Dus, wat is het mogelijke Ahsoka Tano-paasei in de Obi-Wan-trailer dat fans zo opwindend heeft? Het blijkt dat het een knipper-en-je-miss-het-shot is van een stel vogels dat wordt losgelaten. Deze vogels lijken erg op Morai, een groene uil die in de tekenfilms vaak wordt geassocieerd met Ahsoka. Hoewel fans in het verleden zeker gelijk hadden over sommige voorspellingen van de Star Wars-serie, is dit misschien niet genoeg bewijs om door te gaan. Het opnemen van Ahsoka in Obi-Wan is echter zeker logisch om redenen die verder gaan dan de aanstaande spin-off van de personages.

Het karakter van Ahsoka Tano heeft zoveel te maken met haar relatie met Anakin Skywalker. Gezien het feit dat Hayden Christensen terugkeert naar de rol, voelt het onvermijdelijk dat Ahsoka goed was. Hoewel alleen is bevestigd dat Hayden Darth Vader zal vertolken, lijkt het volkomen aannemelijk dat hij ook zal verschijnen in flashbacks die Obi-Wans huidige gevoelens van mislukking verder karakteriseren.

Ahsoka kan ook degene zijn die tussenbeide komt en Obi-Wan begeleidt op een missie om de Jedi-orde te doen herleven via Luke Skywalker en hem uiteindelijk de hoop te geven die hij nodig heeft om Darth Vader nog een keer te verslaan.

Wie is de Sith in de trailer van Obi-Wan?

Terwijl Darth Vader niet visueel aanwezig was in de trailer voor Obi-Wan, waren zijn op Jedi jagende Inquisiteurs dat wel. Voor degenen die het niet weten, Darth Vader en keizer Palpatine hebben krachtgevoelige agenten vrijgelaten om de Jedi op te sporen die niet zijn uitgeschakeld na The Revenge of The Sith's Order 66. Fans hebben deze personages gezien in de tekenfilms en in de uitgebreide Star Oorlogsverhalen, maar nooit in het live-action-formaat.

Terwijl deze Inquisiteurs technisch gezien geen Sith zijn. Ze zijn 'borderline' Sith omdat ze krachtgevoelig zijn en voor The Dark Side werken. De Obi-Wan-trailer concentreerde zich op een paar agenten van de Vader die ongetwijfeld verwoesting zullen veroorzaken in het leven van Obi-Wan. Onder hen is Reva (gespeeld door Mosses Ingram) en de leider van het peloton, The Grand Inquisitor.

Harry Potter's Jason Isaacs sprak de stem van The Grand Inquisitor in de geanimeerde show Star Wars: Rebels, maar wordt gespeeld door Rupert Friend in de live-action Obi-Wan-show. Hoewel het personage werd gedood in de animatieshow, kon Obi-Wan de richting van het personage veranderen. Op zijn minst zal hij, evenals de andere Jedi-jagers, een grote rol spelen in de komende serie. Ze waren niet alleen zwaar te zien in de trailer, maar fans kregen een heel speciale blik op hun hol op de maan Nur.

Fans zijn enthousiast over de aanwezigheid van The Grand Inquisitor, aangezien hij in wezen de tweede bevelhebber van Darth Vader is. Naast de Grand Inquisitor en Reva wordt ook The Fifth Brother gespot in de trailer die een kleine groep Stormtroopers leidt.

De aanwezigheid van de Inquisiteurs is ook een goed teken dat fans Ahsoka Tano zullen zien terwijl ze veel tijd besteden aan het opsporen van haar in de animatieserie.

Hoe dan ook, fans hopen zeker dat Obi-Wan van Disney+ meer zal onthullen over deze fan-favoriete Jedi en dieper zal ingaan op haar relatie met zowel het titulaire personage van de show als Anakin Skywalker.

Aanbevolen: