Jim Parsons brak karakter volledig tijdens deze 'Big Bang'-outtake naast Kunal Nayyar

Inhoudsopgave:

Jim Parsons brak karakter volledig tijdens deze 'Big Bang'-outtake naast Kunal Nayyar
Jim Parsons brak karakter volledig tijdens deze 'Big Bang'-outtake naast Kunal Nayyar
Anonim

Niet alleen was 'The Big Bang Theory' een monsterhit, maar hun capriolen achter de schermen waren net zo vermakelijk. Dat omvat momenten zoals Kaley Cuoco die samen met Jim Parsons een F-bom breekt en laat vallen, of zelfs bepaalde niet-gescripte momenten die de show zoveel beter maakten!

Op dit specifieke moment zullen we kijken naar een zeldzaam geval van Jim Parsons breken.

Het moment toonde aan dat hij volledig menselijk is, maar in werkelijkheid was het filmen van de scène niet gemakkelijk, gezien de hilarische en buitensporige dingen tussen Sheldon en Raj.

We kijken terug op het moment en kijken wat de fans te zeggen hadden over het hilarische moment. Het lijkt duidelijk, de cast had een geweldige tijd achter de schermen.

Wat is er gebeurd tussen Kunal Nayyar en Jim Parsons op 'Big Bang Theory'

Het verwarmt ieders hart te weten dat de cast van 'Big Bang Theory' vandaag ongelooflijk dichtbij blijft. Kaley Cuoco onthulde zelfs dat als er ooit een reboot in de maak was, ze zeker aan boord zou zijn voor het project.

Kunal Nayyar heeft ook verklaard dat het tot op de dag van vandaag een emotioneel proces is om met de cast te praten, gezien hoe historisch de voorstelling werkelijk was.

"Het is zo moeilijk om onder woorden te brengen. Dat was mijn hele leven gedurende bijna 13 jaar. Langzaam begin ik te verwerken wat het was."

"Zelfs als ik met de castmates praat, is het moeilijk om over koetjes en kalfjes te praten. Er is zoveel gebeurd, elke keer dat we elkaar zien, moeten we bijna huilen omdat we niet weten hoe we die emotie moeten uiten."

Gedurende de 12 seizoenen en 279 afleveringen waren er onderweg meer dan een paar iconische momenten. Niet alleen was de show gedenkwaardig, maar veel van de dingen die achter de schermen plaatsvonden, hebben fans naar binge-watching kijken, vooral de outtakes.

Het is misschien moeilijk te geloven, maar zelfs Jim Parsons breekt van tijd tot tijd. Tijdens een specifiek moment naast Raj kon hij niet anders dan lachen om de hilarische reactie die Nayyar had op zijn verstikkende gebaar.

Jim Parsons brak tijdens zijn "Choke"-scène naast Kunal Nayyar

De blooper vindt plaats in de cafetaria, terwijl Sheldon besloot alleen te zitten, in plaats van zich bij zijn maatjes Raj, Leonard en Howard aan te sluiten.

De outtake staat aan het begin in de onderstaande video en toont het blooper-moment samen met de echte scène die in de show werd uitgezonden. Zelfs in de echte scene kunnen we Howard nog steeds zien lachen om het hilarische moment.

De scène gaat helemaal naar het zuiden als Raj reageert op het verstikkende gebaar van Sheldon. Terwijl Raj begint te stikken, kan Sheldon niet anders dan volledig breken en beginnen te grijnzen.

Tijdens de scène die in de lucht was, vraagt Howard aan Raj "wat ben je aan het doen?" Alleen voor Raj om te reageren, "wat, ik heb medelijden met die man."

Op dat moment staat Leonard op en probeert hij Sheldon te troosten, het was echt een hilarisch moment waar de fans om moesten lachen.

De outtake-video heeft meer dan een miljoen views op YouTube en in de reacties waren fans dol op het feit dat Jim Parsons inderdaad menselijk is zoals de rest, en van tijd tot tijd kan breken.

Wat vonden de fans van het moment?

De scène zelf was erg populair onder fans. "Raj was de enige hier die echt aardig was. Hij had medelijden met Sheldon voor wat hij deed, en hij besloot te doen alsof hij gestikt werd door de kracht", verklaarde een fan.

Een andere fan noemde Sheldon de enige die de kracht kan gebruiken: "Alleen Sheldon kan de kracht gebruiken buiten Star Wars…"

Andere fans waren gewoon blij om Sheldon, oftewel Jim Parsons, eindelijk te zien breken: "Het voelt zo goed om Sheldon te zien lachen als een echt mens."

"Wow Jim Parsons is zo'n goede acteur. Zo'n personage spelen is helemaal niet gemakkelijk, maar hij doet het zo geweldig. Hij breekt karakter, maar lacht gewoon veel en barst niet in lachen uit."

"Als Sheldon normaal lacht, kunnen anderen weten dat het schot niet meer wordt genomen, anders wordt het opnieuw genomen."

"Mijn hart wordt zo, zo blij als ik Jim zie glimlachen. Het is mooi en gezond. Hij is een geweldige man."

Echt een paar geweldige momenten die het niet in de lucht hebben gehaald, die echt laten zien hoe dichtbij de cast buiten de camera is.

Aanbevolen: