Jim Parsons huilde bijna echt tijdens deze Big Bang Theory-scène met Simon Helberg

Inhoudsopgave:

Jim Parsons huilde bijna echt tijdens deze Big Bang Theory-scène met Simon Helberg
Jim Parsons huilde bijna echt tijdens deze Big Bang Theory-scène met Simon Helberg
Anonim

The Big Bang Theory bleek een grote hit voor CBS, die 12 seizoenen duurde. De show bevatte verschillende gedenkwaardige momenten, zowel van het lachen als van emotionele variëteit.

In het volgende kijken we naar memorabele momenten die volledig zonder script bleken te zijn. Sommige waren zelfs nog hilarischer dan de eigenlijke regel zelf - terwijl andere extreem emotioneel waren voor de cast.

Het specifieke moment waarop we kijken naar de laatste scène van Sheldon waarin hij zijn Nobelprijstoespraak uitspreekt. Een regel in het bijzonder veroorzaakte een kleine struikelblok voor Jim Parsons. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

De oerkn altheorie had verschillende niet-gescripte scènes

Het hoeft niet altijd perfect geschreven te zijn voor de cast. Nu waren sommige sitcoms behoorlijk streng als het erop aankwam om vast te houden aan wat het script zegt, maar andere sitcoms zoals Friends waren niet bang om verschillende dingen te proberen als er iets niet zou landen.

Het was hetzelfde voor The Big Bang Theory, aangezien de cast zelf een aantal memorabele momenten creëerde. Misschien wel de beste scène waarin Sheldon zijn kamergenootovereenkomstpapieren in de lucht schoot, en een papier dat op zijn hoofd landde, was volledig geïmproviseerd.

Bovendien onthulde Kevin Sussman dat hij meer cameo's in de show kon krijgen vanwege een niet-gescripte regel die net naar buiten kwam, met een zachte stem "I love you" tegen Penny in de stripboekwinkel.

Ondanks het geweldige organische moment, onthulde Sussman dat hoewel het schrijven van het script geweldig was, het schrijven zelf voor de show altijd actueel was.

"De schrijvers zijn zo goed dat als een grap niet aanslaat, de schrijvers ter plekke samenkomen en het binnen drie minuten hebben herschreven, dus het is grappig", vertelt Sussman.

"De schrijvers van The Big Bang Theory zijn waarschijnlijk de beste in het vak als het gaat om ter plekke schrijven. Het is geen enkele camerashow zoals The Office was", suggereert Sussman. "Alles is zeer strak gescoord. Er zijn vier camera's die allemaal tegelijk aan de gang zijn, dus iedereen moet heel goed kijken waar zijn of haar punten zijn. Dat laat eigenlijk geen ruimte voor improvisatie."

Tijdens het einde van de serie ging het om verschillende redenen uit het script, omdat bepaalde castleden hun emoties niet konden bedwingen.

De cast was erg emotioneel achter de schermen tijdens de laatste aflevering

De realisatie van het einde van de show was voor veel van de cast niet gemakkelijk te verteren. Kaley Cuoco was in shock door Parsons beslissing om te vertrekken, terwijl Kunal Nayyar het einde van de show ook zou vergelijken met een zeer zware breuk.

Het was niet gemakkelijk om door de scènes heen te komen, vooral niet tijdens de laatste aflevering. Cuoco had oprechte tranen tijdens Sheldons Nobelprijstoespraak. Daarnaast was de tafel klaar voor de laatste aflevering al een opgave op zich. Fans noemden het emotioneler dan de eigenlijke aflevering zelf.

"Dit was emotioneler dan het eigenlijke einde ?? Bijna net zo emotioneel als de laatste aflevering van Friends", verklaarde een fan op YouTube.

Hoewel het Parsons was die besloot weg te lopen, was het filmen van de laatste aflevering niet eenvoudiger. In feite, tijdens zijn laatste toespraak, had een bepaalde regel hem helemaal verslikt.

Jim Parsons werd emotioneel tijdens zijn 'Astronaut Howard Walowitz'-lijn

Het meest emotionele deel van de finale was misschien wel dat Sheldon Cooper eindelijk al zijn vrienden erkende en ze bedankte. Eén eerbetoon in het bijzonder zorgde ervoor dat fans stikken en dat was toen Sheldon Howard trots een Astronaut noemde. Gezien de gevechten die ze in de show hadden, vooral gezien de titel van Howard, was het geweldig om te zien dat Sheldon eindelijk zijn goede vriend respecteerde.

We kunnen ook zien dat de zin veel voor Parsons betekende, aangezien hij er door gestikt leek te worden. De fans op YouTube zouden ook het subtiele moment bespreken.

"Niemand heeft ooit gemerkt dat Sheldon bijna verslikt van emotie als hij "astronaut Howard Wallowitz" zegt.

"Mijn ogen vulden zich met tranen toen Sheldon na al die tijd "Astronaut Howard Walowitz" aankondigt. Je moet een BBT-junkie zijn om echt te waarderen hoe mooi dat moment was."

"Ik stortte in toen hij Howard een astronaut noemde. Eindelijk."

Weer een geweldig moment opgepikt door echte fans.

Aanbevolen: