The Moment Fans merkten Melissa Rauch's stemverandering op 'The Big Bang Theory' op

Inhoudsopgave:

The Moment Fans merkten Melissa Rauch's stemverandering op 'The Big Bang Theory' op
The Moment Fans merkten Melissa Rauch's stemverandering op 'The Big Bang Theory' op
Anonim

Melissa Rauch verdiende een behoorlijk fortuin dankzij haar run op 'The Big Bang Theory' in de rol van Bernadette. Voordat ze de rol kreeg, nam ze verschillende optredens aan, maar echt niets zoals deze. Tegenwoordig geniet ze van het gezinsleven en neemt ze nieuwe projecten op zich in de tv-wereld.

In het volgende bespreken we haar gedenkwaardige stem in de sitcom. Hoe kwam ze erop en veranderde haar stem tijdens de show? Nou, dat denken we zeker.

Wat is er gebeurd met de stem van Melissa Rauch op 'The Big Bang Theory'?

Melissa Rauch had meer dan een paar memorabele momenten als Bernadette. Toen haar werd gevraagd naar enkele van haar favorieten, koppelde de actrice een bepaald moment, met name de eerste keer dat we haar een houding zagen tonen. Het was een groot moment voor haar karakter.

“De eerste keer dat we iets van Bernadettes houding zagen, was toen ze Howard assisteerde op een kinderverjaardagsfeestje waar hij een goochelaar was,” vertelde ze VANDAAG. “Ze vond het niet leuk om daar met de kinderen om te gaan. En dat was al vroeg toen we een deel van deze kant van Bernadette te zien kregen die we in eerdere afleveringen niet hadden gezien, waar ze iedereen heel snel links en rechts afsloot.'

Rauch was ook lovend over de verhaallijn van haar moederschap, omdat het iets was waar ze in het echte leven mee te maken had. Rauch verklaarde dat de verhaallijn haar hielp en bovendien hielp het anderen met dezelfde problemen.

"Ik dacht dat Big Bang zo'n geweldig werk deed met de verhaallijn van het moederschap van Bernadette. Beginnend met alleen haar strijd, niet wetend of ze een moeder wilde zijn, toen ze zwanger was of ze een goede moeder zou zijn, had die moederinstincten."

"Ik vind het geweldig dat het gewoon het gesprek opende omdat [sic] aangezien elk mens anders is, elke moeder anders is - er is geen one size fits all moederschapsvibe die we allemaal voelen."

Rauch heeft fantastisch werk geleverd in de sitcom, maar fans merkten onderweg een significante verandering in haar stem op.

Bernadette's stem evolueerde tijdens de seizoenen

Rauch kwam tijdens seizoen 3 in de show. Maar gaandeweg begon haar stem te veranderen. Volgens Express werd het in de latere seizoenen sneller en steeds hoger: "Naarmate de afleveringen doorgaan, wordt Bernadette's stem langzaam sneller en hoger."

Rauch zou ook onthullen dat haar moeder een grote inspiratiebron was als het gaat om haar populaire stem in de show.

De actrice zou verder onthullen dat een belangrijke reden voor de verandering in stem veel te maken heeft met de evolutie van haar personage.

“In de loop der jaren heeft ze haar grote meisjesstem gevonden”, zei ze.

“Toen we haar voor het eerst ontmoetten, hield ze niet echt van kinderen. Ze wist niet hoe ze met hen zou omgaan. En het was echt gaaf om die reis te volgen van haar, niet wetende of ze zelfs kinderen wilde, niet wetende of ze een goede moeder zou zijn, tot de strijd van toen ze eindelijk moeder werd."

Rauch had een behoorlijke run als Bernadette, bijna een decennium. Bovendien zou de cast bij elkaar komen en de actrice de kans geven om samen met Mayim Bialik een salarisverhoging te krijgen.

Hoewel ze niet begonnen als onderdeel van de originele cast, voelde het zeker zo tijdens de tweede helft van de show.

Melissa Rauch gebruikte de stem voor het eerst tijdens haar 'TBBT'-auditie

Bernadette met een gedenkwaardige stem was niet zomaar iets dat uit het niets kwam voor Melissa Rauch. Volgens de actrice werd dit al heel vroeg in het proces van deelname aan de show geïmplementeerd. In feite gebruikte ze de stem tijdens de auditiefase.

"Dat was iets waar ik zelf mee binnenkwam. Dat was iets wat ik deed tijdens de auditie en er toen mee liep. Dat is eigenlijk mijn echte stem en dit is mijn nepstem", vertelt ze aan Cinema Blend.

Tegenwoordig is de 'TBBT'-ster thuis bezig als trotse moeder van twee. Daarnaast heeft ze nog wat acteercredits, met een nieuw project in de pre-productiefase, een tv-serie genaamd 'Night Court'. Laten we hopen dat we de 41-jarige eerder vroeger dan later op het kleine scherm terugzien.

Aanbevolen: