Hoeveel is 'The Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'The Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch waard?
Hoeveel is 'The Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch waard?
Anonim

The Big Bang Theory mag dan in mei 2019 de finale hebben uitgezonden, fans zullen het plezier van het 12 seizoenen lang kijken naar deze sitcom nooit vergeten. Toen Melissa Rauch werd gecast als Bernadette Rostenkowski-Wolowitz, was ze meteen een geweldige toevoeging aan de cast. Kijkers genoten van het kijken naar haar relatie met Howard Wolowitz toen de twee personages verliefd werden en zelfs man en vrouw werden.

Melissa Rauch ziet er altijd mooi uit en ze heeft zowel een goed uiterlijk als een hilarische persoonlijkheid, dus het is logisch dat ze in de loop der jaren veel komische rollen heeft gespeeld. Fans zijn benieuwd wat haar vermogen is, dus laten we eens kijken naar het geld dat ze heeft verdiend.

Ze heeft een nettowaarde van $20 miljoen

melissa rauch staat tegen de muur en draagt een gele jurk
melissa rauch staat tegen de muur en draagt een gele jurk

Volgens Celebrity Net Worth heeft Melissa Rauch een nettowaarde van $ 20 miljoen. TV Over Mind zegt dat ze, toen ze op de universiteit zat, stand-up comedy begon te doen, en het lijkt er zeker op dat al die oefening zijn vruchten afwierp toen ze een rol won in een van de meest populaire sitcoms aller tijden.

Rauch is een zeer creatief persoon die betrokken is geweest bij andere projecten dan alleen acteren. In 2015 had ze een filmpremière op Sundance die zij en haar man, Winston Rauch, samen schreven. The Bronze vertelt het verhaal van Hope Ann Gregory, een vrouw die vroeger Olympisch turnster was. Rauch sprak met Interview over creatief zijn met haar man en zei: "We ontmoetten elkaar in New York op het Marymount Manhattan College, en we schreven overal op school partners. We zouden samen schetsen schrijven. We deden het graag voor de lol. Toen we afstudeerden van universiteit, we zaten aan tafels en waren op zoek naar banen, dus schreven we een one-woman-show voor mij."

Zoals The Huffington Post zegt, was de universiteitsbaan die Rauch had in een sportbar in New York City, dus ze kan begrijpen dat Bernadette als serveerster heeft gewerkt bij de Cheesecake Factory.

Haar tijd als Bernadette

melissa rauch als bernadette op de tv-show de oerkn altheorie glimlachend met een bril
melissa rauch als bernadette op de tv-show de oerkn altheorie glimlachend met een bril

Iedereen houdt van Bernadette en het is zeker waar dat hoewel dit personage aan de suffe kant is, er veel foto's van Melissa Rauch zijn die helemaal niet in dezelfde categorie zouden vallen.

Cheatsheet zegt dat toen Rauch Bernadette speelde, ze $ 500.000 kreeg voor elke aflevering van The Big Bang Theory. Dit is hetzelfde loon dat Mayim Bialik kreeg. Celebrity Net Worth zegt dat voordat Rauch zo'n hoog salaris ontving, ze $ 75.000 kreeg voor elke aflevering. Dit brengt haar totaal per seizoen op $ 11 miljoen.

Een van Bernadette's meest memorabele aspecten is haar stem, en Rauch, volgens Cinema Blend, was haar idee. Ze zei: "Dat was iets waar ik alleen mee binnenkwam. Dat was iets wat ik deed tijdens de auditie en er toen mee liep. Dat is eigenlijk mijn echte stem en dit is mijn nepstem." Zoals Rauch aan TV Insider vertelde, werd ze eigenlijk geïnspireerd door haar eigen moeder. Ze zei dat ze tijdens haar jeugd vaak de stem van haar moeder kopieerde, aangezien haar moeder uit New Jersey komt en op een hoge toon spreekt.

Rauch heeft ook verteld dat ze het leuk vond om Bernadette te zien veranderen: de actrice zei: "In de loop der jaren heeft ze haar grote meisjesstem gevonden. Toen we haar voor het eerst ontmoetten, hield ze niet echt van kinderen. Ze wist niet hoe ze met hen zou omgaan.' Ze vervolgde dat het veel voor haar betekende om het personage te zien besluiten om een gezin te stichten. wilde dat kinderen niet wisten of ze een goede moeder zou zijn voor de strijd van wanneer ze eindelijk moeder werd - dat moment van, zoals, 'Wat is er aan de hand?'"

Haar andere rollen

Melissa Rauch is misschien beroemd geworden nadat ze in The Big Bang Theory speelde, maar ze heeft een aantal andere tv- en filmrollen gehad.

Ze speelde in de film Ode to Joy uit 2019, een romantische komedie over een man die letterlijk flauwv alt als hij zich gelukkig voelt. Rauch was de stem van een personage genaamd Tizzy in twee afleveringen van Sofia The First in 2015 en 2018. In 2010 speelde ze Summer in 10 afleveringen van True Blood, en in 2008 en 2009 was ze Tina in Kath & Kim. De actrice heeft ook een rol in de film The Laundromat uit 2019, waarin ook Gary Oldman en Meryl Streep te zien zijn.

Of ze nu fans aan het lachen maakt als Bernadette in The Big Bang Theory of een andere even grappige rol op zich neemt, Melissa Rauch is super getalenteerd, en het blijkt dat ze ook een behoorlijk vermogen heeft.

Aanbevolen: