Wat heeft Melissa Rauch gedaan sinds 'The Big Bang Theory'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Melissa Rauch gedaan sinds 'The Big Bang Theory'?
Wat heeft Melissa Rauch gedaan sinds 'The Big Bang Theory'?
Anonim

Helaas voor iedereen die ooit heeft gedroomd om geld te verdienen met acteren, is de kans dat je de kost kunt verdienen door je voor te doen als mensen extreem klein. Als de kans dat mensen hun rekeningen betalen als acteur al niet onoverkomelijk genoeg was, zal elke potentiële acteur die ervan droomt rijk en beroemd te worden hoogstwaarschijnlijk erg teleurgesteld zijn.

Gelukkig voor de sterren van The Big Bang Theory hebben ze op bijna elke manier de loterij gewonnen. Ze waren immers niet alleen in staat om jarenlang te schitteren in een enorm populaire show, op basis van foto's achter de schermen, ze lijken samen veel plezier te hebben gehad.

Wanneer sommige mensen de loterij winnen, bedanken ze hun gelukkige sterren en gokken ze nooit meer. Als het echter gaat om een acteur die betaald heeft, komt er een einde aan hun beroemde rol en zullen ze iets moeten vinden om met de rest van hun leven te doen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op wat Melissa Rauch heeft uitgespookt sinds de beëindiging van The Big Bang Theory.

Carrièrebegin

Geboren en getogen in New Jersey, terwijl Melissa Rauch naar de Marlboro High School ging, ontwikkelde ze een liefde voor acteren die haar hele leven is gebleven. Na het afronden van haar opleiding aan het Marymount Manhattan College in New York City, dook Rauch haar teen in de entertainmentindustrie als bijdrage aan VH1's Best Week Ever.

Nadat ze zich volledig had toegewijd aan haar acteerdromen, begonnen de banen binnen te stromen voor Melissa Rauch. In staat om haar debuut op het grote scherm te maken in Delirious uit 2006, kreeg Rauch ook een kleine rol in I Love You, Man uit 2009. Als het gaat om de vroege tv-onderdelen van Rauch, verscheen ze in 3 afleveringen van 12 Miles of Bad Road en had ze een terugkerende rol in de sitcom Kath & Kim.

Haar grote doorbraak

Voordat The Big Bang Theory in de ether kwam, lijkt het waarschijnlijk dat de meeste betrokkenen geen hoge verwachtingen hadden van de serie. De originele pilot van de serie werd tenslotte zo slecht ontvangen dat twee van de originele sterren van de show werden ontslagen en er nog veel andere wijzigingen werden aangebracht voordat deze opnieuw werd opgenomen. Dat alles gezegd hebbende, tegen de tijd dat het derde seizoen van The Big Bang Theory begon, was de show een enorme hit geworden.

Gelukkig voor Melissa Rauch werd de beslissing genomen om Howard van The Big Bang Theory een liefdesbelang te geven tijdens het derde seizoen. Natuurlijk, toen Bernadette voor het eerst debuteerde in de show, gingen de meeste mensen ervan uit dat ze misschien een tijdje zou blijven, maar dat ze te lang weg zou blijven. Jaren later zou Raj bijvoorbeeld verschillende liefdesbelangen hebben die al snel verdwenen waren. Ondanks de aannames die sommige fans maakten over Bernadette, zou het personage volgens IMDb in 209 TBBT-afleveringen verschijnen.

Uiteindelijk een van de sterren van The Big Bang Theory kunnen worden, dat was een geweldige prestatie voor Melissa Rauch, aangezien die show enorm populair was tijdens de hele run. Om die reden mag het voor niemand als een verrassing komen dat Rauch een relatief fors bedrag heeft gekregen voor haar bijdragen aan The Big Bang Theory. Helaas voor Rauch moet aan alle goede dingen een einde komen en de finale van TBBT werd uitgezonden in 2019.

Verder gaan

Sinds The Big Bang Theory tot een einde kwam, is Melissa Rauch blijven acteren in verschillende projecten. Zo kreeg Rauch een rol in de onafhankelijke komediefilm Ode to Joy en verscheen ze in een enkele aflevering van de shows Black Monday en Robot Chicken. Het meest opvallende was dat Rauch werd gecast in The Laundromat van Steven Soderbergh, wat echt een groot probleem is omdat hij een legendarische filmmaker is. Als werken met Soderbergh niet opwindend genoeg was, speelde The Laundromat ook met Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Jeffrey Wright, Cromwell en Sharon Stone.

Naast Mellisa Rauchs recente carrièreprestaties, heeft haar persoonlijke leven een enorme stap voorwaarts gemaakt sinds de beëindiging van The Big Bang Theory. Reeds de moeder van een klein meisje genaamd Sadie vanaf 2017, verwelkomde Rauch in 2020 haar tweede kind ter wereld, haar zoon Brooks. Hoewel dat waarschijnlijk een vreugdevolle gelegenheid was voor Melissa en haar man, is bevallen terwijl de wereld midden in een pandemie verkeert voor iedereen stressvol.

Melissa Rauch ging naar Instagram om de geboorte van haar zoon te onthullen en bedankte haar voor de frontliniehelden die haar hielpen, terwijl ze ook de angst uitte die ze doormaakte. "De angst om te bevallen zonder een advocaat en ondersteunend systeem op sleeptouw, verergerd met de bezorgdheid om tijdens een pandemie een ziekenhuis binnen te lopen, was veel om te verwerken", schreef Rauch. "Dus ik deed mijn best om me voor te bereiden op een scenario waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou tegenkomen: mijn ziekenhuistas vullen met desinfecterende doekjes en oefenen met beademen met een masker, alsof ik aan het trainen was voor een dystopische marathon."

Aanbevolen: