Fans merkten een rare overeenkomst op tussen 'The Big Bang Theory' en 'HIMYM

Fans merkten een rare overeenkomst op tussen 'The Big Bang Theory' en 'HIMYM
Fans merkten een rare overeenkomst op tussen 'The Big Bang Theory' en 'HIMYM
Anonim

In 2017 ontwikkelden fans theorieën om te presenteren aan Jim Parsons, die Sheldon Cooper speelde in The Big Bang Theory. Een van hen maakte deel uit van een andere Amerikaanse favoriete sitcom, How I Met Your Mother. De theorie stelt dat Sheldon eigenlijk Barney van HIMYM is in een alternatieve dimensie. Fans werden gedwongen door deze samenzwering, aangezien de twee personages elkaars tegenpolen zijn.

In een alternatieve dimensie geloven sommigen dat elke persoon een andere versie is van wie ze zichzelf zien in hun eigen realiteit. Dit kan worden gekoppeld aan het vlindereffect, dat stelt dat elke beslissing meerdere keuzes heeft, en dat er verschillende werkelijkheden bestaan waarin die verschillende beslissingen worden genomen.

Dus in één dimensie werd Barney bij zijn geboorte Barney genoemd en groeide op tot een vrijgezel die kostuums draagt naar bars. In een andere werd hij Sheldon genoemd en werd later een genie die in Pasadena woonde. Als er een prequel-show zou uitkomen voor Barney, zoals Young Sheldon, zouden wat meer connecties het idee nog meer ondersteunen. Parsons had een interessante anekdote om aan deze theorie toe te voegen.

Hij zei: "Het grappige hieraan is dat ik auditie deed om Barney te spelen en het gevoel had dat ik er helemaal naast zat. (Ik) rende bijna gillend de kamer uit nadat ik auditie had gedaan, en net als: 'Nou Ik deed dat en ik weet niet waarom.'" Wat zeg je? Het is gek om te bedenken hoe sommige acteurs die voor hun rol in het brein van de kijkers geworteld raakten, totaal verschillende mensen hadden kunnen zijn.

"Ze lieten me eigenlijk terugkomen alsof ze geïnteresseerd waren," vervolgde Parsons, "Niet genoeg geïnteresseerd omdat de juiste persoon die rol kreeg, Neil Patrick Harris. Ik vind het fascinerend dat ik die losse-achtige heb verband met dat deel en dat je deze theorie hebt, wat niet waar is." Het kan nog steeds waar zijn in onze harten, Jim!

Fans hebben zelfs vergelijkingsvideo's gemaakt tussen de twee personages. Een van hen laat zien hoe elk een video in de stijl van de jaren 80 van zichzelf maakte met vermelding van hun doctoraat. Een andere clip toont hun verschillende perspectieven waarin Barney zijn vrienden vertelt over het beruchte Playbook dat hij gebruikt om vrouwen op te pikken. De scène snijdt vervolgens af naar Sheldon die zijn moeder citeert: "Voor wat het waard is, mijn moeder zegt dat wanneer we bedriegen voor persoonlijk gewin, we Jezus aan het huilen maken."

Sheldon en Barney hebben ook totaal verschillende opvattingen over intimiteit. Sheldon praat er liever niet over en Barney is trots op zijn seksuele vaardigheden. Hun houding van superioriteit lijkt echter erg op elkaar. Sheldon kan hard en snel zijn om de intelligentie van anderen te beoordelen. Barney daarentegen overtuigt zichzelf ervan dat Ted en Marshall zijn expertise nodig hebben om met succes vrouwen aan te trekken.

Loyale kijkers van HIMYM en The Big Bang Theory gebruiken deze twee persona's dagelijks. Een vraag over Quora stelde: "Wat zou er gebeuren als Sheldon Cooper Barney Stinson zou ontmoeten?" Het is een teleurstelling dat de crossover-aflevering nooit is uitgezonden, maar fans kunnen nog steeds dromen.

Eén antwoord legde de scène uit: "Sheldon eet alleen in zijn universiteitscafetaria. Barney verschijnt uit het niets en zit naast Sheldon. Barney: 'Ik ga je leren hoe te leven' Sheldon: "Ik weet niet 'Ik begrijp het niet, wie ben jij?' Barney: "Zie mij als Yoda, maar in plaats van klein en groen te zijn, draag ik pakken en ik ben Geweldig. Ik ben je broer. Ik ben Broda' Sheldon: Lacht een beetje."

Een andere scène toont Barney die Sheldon uitscheldt als een "gek" en "onmogelijk", waarop Sheldon zijn grammatica en logische redenering corrigeert. Barney wordt vervolgens uitgedaagd om van Sheldon een waargenomen versie van normaal te maken. Aan de andere kant zou Barney's soort normaal betekenen dat je regels gebruikt als: "Hé, heb je Sheldon ontmoet?" en Sheldon zou kunnen antwoorden: "Natuurlijk, je hebt ons net voorgesteld."

Reddit vergaarde zijn eigen groep meningen over Neil Patrick Harris en Jim Parsons. Gebruiker @NancyAstley suggereerde dat de televisiepersonages van de acteurs eigenlijk samen als koppel hadden moeten eindigen. Mensen spraken dezelfde wens uit in het commentaargedeelte van Jim Parsons fantheorie-video. Zou het werken tussen de twee en hun enorm verschillende levens? Dit zou het idee van alternatieve dimensies verpesten en misschien niet werken als je bedenkt hoeveel ze waarschijnlijk constant zouden kibbelen. Fantheorieën zijn echter bedoeld om je alles in twijfel te laten trekken.

Beide shows draaiden op CBS, wat een soort cross-over had kunnen rechtvaardigen. Dat soort combinatie van twee populaire shows voelt op zich als alternatieve dimensies die elkaar kruisen. Barney zou het zelfs legendarisch kunnen noemen en Sheldon zou een statistiek delen over hoe waarschijnlijk het is dat de vriendengroepen elkaar gemakkelijk kruisen.

Aanbevolen: