Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch heeft geen ingewikkeld liefdesleven

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch heeft geen ingewikkeld liefdesleven
Big Bang Theory'-ster Melissa Rauch heeft geen ingewikkeld liefdesleven
Anonim

In de wereld van de rijken en beroemdheden lijkt romantiek nooit saai te zijn. Mensen als Matthew Perry hebben tot op de dag van vandaag nog steeds een gecompliceerd liefdesleven. We kunnen Lucy Liu aan die lijst toevoegen, die zeker geen saai liefdesleven heeft.

Wat betreft Melissa Rauch, de dingen zijn heel anders voor de 'Big Bang'-ster. Ze heeft al heel lang een toegewijde relatie, samen met een minder bekende beroemdheid, Winston Beigel.

In het hele artikel zullen we dieper ingaan op Melissa Rauch's niet zo ingewikkelde liefdesleven en hoe het is gegaan met de sitcom-ster.

Zoals we snel zullen beseffen, houdt Rauch het graag stil, en bovendien is ze meer dan tevreden met haar omstandigheden op dit moment en dat omvat haar gezinsleven thuis, weg van de mooie tv en filmsets.

Melissa Rauch had een knaller op 'Big Bang Theory' naast tv-echtgenoot Howard Wolowitz

We weten inmiddels allemaal dat Melissa Rauch beroemd werd op 'The Big Bang Theory'. Ze begon met een kleine rol, maar tegen het einde werd ze een belangrijk lid van de hoofdcast, naast Howard Wolowitz.

Net als haar andere castleden was Rauch verdrietig toen de show ten einde liep. Maar terugkijkend was ze niets dan trots, vooral als het ging om de groei van haar karakter, zoals ze samen met Today onthulde.

“In de loop der jaren heeft ze een soort van haar grote meisjesstem gevonden,” zei ze. “Toen we haar voor het eerst ontmoetten, hield ze niet echt van kinderen. Ze wist niet hoe ze met hen zou omgaan. En het was echt gaaf om die reis te volgen, van haar zonder te weten of ze zelfs kinderen wilde, tot niet wetend of ze een goede moeder zou zijn, tot de strijd van wanneer ze eindelijk moeder werd - dat moment van, zoals, 'Wat is gaat het?"

"En dan gewoon de zeer herkenbare strijd om terug te moeten gaan naar de werkplek nadat ze thuis was en haar kinderen had achtergelaten. En er was een echt rauwe emotie die een eer was om te mogen spelen."

Als het gaat om haar leven buiten de show, vooral haar relaties, waren de dingen een stuk eenvoudiger en rechttoe rechtaan. Rauch werd zelfs verliefd op haar studieliefde.

Melissa Rauch is sinds 2007 getrouwd met echtgenoot Winston Beigel

Melissa Rauch is al meer dan tien jaar getrouwd met dezelfde man, toen de twee in 2007 in het huwelijksbootje stapten, nadat ze elkaar op de universiteit hadden ontmoet.

Winston Beigel werkt ook in de industrie, als scenarioschrijver, filmregisseur, filmproducent en castingdirecteur.

In tegenstelling tot andere celebs met een lange geschiedenis van daten, heeft Rauch een compleet tegenovergestelde geschiedenis. Zoals ze samen met New Jersey Monthly onthulde, kon de 'Big Bang'-ster niet gelukkiger zijn.

"Ik heb veel geluk dat ik mijn man op de universiteit heb ontmoet. Hij is mijn beste vriend en de liefde van mijn leven, naast een ongelooflijke schrijfpartner. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik hem niet eerder heb ontmoet, omdat mijn leven net beter is geworden sinds hij erin kwam."

Naast de perfecte relatie en het romantische leven, deelt het paar twee kinderen, wat Rauch door de jaren heen extreem druk heeft gehouden.

Melissa Rauch is een trotse moeder voor Sadie en Brooks

Op 4 december verwelkomde het paar hun eerste kind, Sadie. Meest recentelijk in mei 2020 had het paar hun tweede, dit keer rond een jongen, Brooks.

Zoals ze op Instagram onthulde, hoewel slapen tegenwoordig moeilijk is om aan te komen, is ze niets dan dankbaar voor haar twee kinderen.

"Zijn komst werd niet in de laatste plaats mogelijk gemaakt door de helden van de frontlinie - de verpleegsters en artsen die elke dag komen opdagen om ervoor te zorgen dat het leven doorgaat, ongeacht de omstandigheden. Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dat dit jongetje bij ons gezin komt, maar om te zeggen dat het een surrealistische tijd is om leven in de wereld te brengen, is een understatement."

Geweldig om te zien dat Rauch het zo goed doet met haar gezinsleven, vooral na het liefdesverdriet van het doormaken van een miskraam, zoals ze samen met Glamour onthulde: "Het enige waar ik aan kon denken was een andere vrouw die rouwde om haar verlies, net als ik, bang dat ze nooit meer zwanger zou worden, en onderweg las ik over mijn bundeltje. Het voelde een beetje oneerlijk om niet ook de strijd te delen die het kostte om hier te komen, "schreef ze.

Aanbevolen: