Deze enorme sterren werden ooit van school gestuurd

Inhoudsopgave:

Deze enorme sterren werden ooit van school gestuurd
Deze enorme sterren werden ooit van school gestuurd
Anonim

De showbusiness zit vol met beroemde rebellen. Maar als mensen het woord 'rebel' horen, denken ze meestal niet aan mensen als Salma Hayek of Owen Wilson. Maar de zwoele starlet en de romcom-ieder hebben allebei iets gemeen, als kinderen werden ze van school gestuurd.

En zij zijn lang niet de enigen die het moeilijk hebben gehad met hun directeuren en leraren. Zelfs legendes uit de Gouden Eeuw van Hollywood, zoals Cary Grant en Humphery Bogart, hadden moeilijke jaren op school. Toen ze werden weggestuurd, dachten leraren en directeuren waarschijnlijk dat deze oud-leerlingen niet ver in het leven zouden komen. Maar deze rebellen bewezen dat ze ongelijk hadden. Dit zijn enkele van de grootste sterren die niet de grootste studenten waren.

10 Salma Hayek

De ster van Desperado en Frida is nu 200 miljoen dollar waard en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde vrouwen in Hollywood. Voordat ze was wat ze nu is, studeerde ze aan de Sacred Heart Academy, een particuliere katholieke school in New Orleans. Hayek werd van school gestuurd omdat ze een beetje een klassenclown was en ervan hield om de nonnen die op de school werkten voor de gek te houden. Ze respecteert nog steeds het katholieke geloof en deelt veel van haar overtuigingen, maar technisch gezien is ze geen praktiserend katholiek meer. Geen woord over of haar uitzetting daar iets mee te maken had.

9 Owen Wilson

Net als Salma Hayek werd Wilson van zijn particuliere religieuze school gestuurd. Wilson werd uit zijn tweede jaar gezet op de St. Marks Boys School in Dallas toen hij en zijn vriend werden betrapt op het stelen van de antwoorden op een van hun wiskundetests. Wilson was blijkbaar niet zo'n studiemaatje.

8 Charlie Sheen

Dit is waarschijnlijk geen grote verrassing, aangezien Charlie Sheen een van de meest beruchte rebellen in Hollywood is. Als jongen had hij een interessante opvoeding, waaronder voetballen met de afgehakte rekwisieten op de set van zijn vaders oorlogsfilm Apocolypse Now. Naarmate hij groeide, groeide ook zijn rebelse streak. Je zou kunnen denken dat de beroemde feestvierder werd weggestuurd wegens drugs of drinken op de campus. Sheen werd echter weggestuurd wegens spijbelen, meer niet. Sheen heeft zijn middelbare schoolopleiding nooit afgemaakt, althans niet tot 30 jaar later, toen hij eindelijk zijn diploma behaalde.

7 Stephen Fry

De beroemde verfijnde en hyperintelligente Britse acteur had een tumultueuze jeugd voordat hij beroemd werd met zijn komische partner Hugh Laurie. In zijn schooltijd werd hij eruit gegooid omdat hij lessen oversloeg, en waarom spijbelde hij? Om een creditcardfraudeplan uit te voeren. Fry werd uiteindelijk gepakt en zat een paar maanden in de jeugdgevangenis.

6 Robert Pattinson

Net als Stephen Fry kwam deze Britse acteur ook in de problemen omdat hij een beetje een plan had bedacht, hoewel Pattinson er nooit gevangenisstraf voor heeft gekregen. Wat was de overtreding van Pattinson? Hij stal vuile tijdschriften en verkocht ze aan andere studenten. Dat klopt, DC-fans, de Batman werd van school gestuurd omdat hij een pornograaf was.

5 Courtney Love

De zanger van Hole en de weduwe van wijlen rockster Kurt Cobain is altijd moeilijk in de omgang geweest. Beroemd om haar drinken en feesten, ze was ook een slechte student. Ze werd van het Nelson College for Girls gestuurd wegens 'wangedrag'. Als je de reputatie van Love kent, kun je een weloverwogen schatting maken van hoe ze zich misdroeg.

4 Marlon Brando

De legendarische acteur werd een beetje een legende op zijn middelbare school toen hij eruit werd gegooid omdat hij op zijn motor door de gangen reed. Ja, van school worden gestuurd is niet cool, maar op de motor naar wiskundeles? Kom op, dat is best cool. De acteur zou veel rebellen spelen, misschien wel de beste zijn rol als Don Vito Corleone in The Godfather-films. Wie is er tenslotte een grotere rebel dan een maffiabaas?

3 Cary Grant

Nog een van de groten die een slechte tijd op school hadden, was Cary Grant. Grant werd opzettelijk van school gestuurd door spijbelen en opzettelijk ongehoorzaam te zijn als een manier om uit te halen nadat zijn moeder stierf. Het werkte echter, het stelde hem in staat zich te concentreren op acteren en al snel begon hij aan zijn nu legendarische carrière. Hij begon met acteren in toneelstukken van Vaudeville, werd uiteindelijk ontdekt en de rest is filmgeschiedenis.

2 Humphrey Bogart

Het lijkt erop dat veel van de grootste sterren uit het vroege Hollywood niet de beste studenten waren. Net als zijn tijdgenoten Grant en Brando werd Bogart uitgezet wegens slecht gedrag. Schoolbestuurders noemden zijn spijbelen, zijn gokken, zijn drinken en overmatig roken allemaal gerechtvaardigde redenen om de ster uit Casablanca eruit te schoppen. Maar het belangrijkste waardoor Bogie van school werd gestuurd, was de keer dat hij een van de medewerkers van de school in de vijver op de campus gooide.

1 Adele

Ja, Adele-fans, de Britse popzangeres werd van een van haar scholen getrapt omdat ze ruzie had. Ja, vechten. Blijkbaar was Adele verliefd op een deelnemer aan een realityshow en sloeg ze een meisje in elkaar dat haar verliefdheid kwaad maakte. Het is moeilijk te zeggen wat dwazer is, iemand in elkaar slaan omdat ze je verliefdheid op reality-tv niet vinden of weggestuurd worden vanwege je verliefdheid op reality-tv.

Aanbevolen: