Deze leden van de College Humor-cast werden belangrijke tv-schrijvers en sterren

Inhoudsopgave:

Deze leden van de College Humor-cast werden belangrijke tv-schrijvers en sterren
Deze leden van de College Humor-cast werden belangrijke tv-schrijvers en sterren
Anonim

CollegeHumor.com is misschien al lang verdwenen, maar fans kunnen nog steeds genieten van al hun klassieke video's en webseries op het College Humor YouTube-kanaal en op Dropout, de streamingdienst die nu eigendom is van Sam Reich, de voormalige CCC van College Humor. Hoewel de website in de problemen raakte toen het voormalige moederbedrijf IAC de financiering binnenhaalde, zorgde het nog steeds voor een hele generatie lachen en klassieke virale video's.

Van die klassieke komische stukjes zijn veel van de voormalige schrijvers en castleden van de website overgestapt naar grotere en betere dingen. Hollywood riep om de beste van de beste makers van de comedy-website, en nu genieten velen van een lucratieve carrière voor of achter de camera. Sommigen hebben zelfs het grote scherm gehaald!

12 David Young

Young kwam een paar jaar nadat de website van de grond kwam, bij College Humor. Hij werd geïntroduceerd in een aflevering van Hardly Working, een scriptprogramma dat deed alsof het een niet-gescripte kijk op het leven in het College Humor-kantoor was. Young is nu een werkende tv-schrijver die werkt bij The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. Hij schreef ook voor Carpool Karaoke: The Series voor Apple TV+.

11 Owen Parsons

Parsons werkt nu ook als schrijver achter de camera. Credits op zijn naam staan nu onder meer politieke shows zoals The Daily Show, The Opposition With Jordan Klepper en HBO's Last Week Tonight With John Oliver. Parsons is niet de enige van College Humor die nu schrijver is voor John Oliver.

10 Brian Murphy

Brian "Murph" Murphy, beter bekend als "Murph" van shows als Jake and Amir en Dire Consequences, is nu een acteur en een schrijver. Fans van de educatieve show Adam Ruins Everything herkennen hem misschien als de sukkelige kerel die altijd wordt gecorrigeerd door de smerige Adam Conover.

9 Emily Axford

Net als haar partner Brian Murphy, die ze ontmoette tijdens haar werk bij College Humor, speelde Axford ook in Adam Ruins Everything en werkt ze nu als schrijver en producer. Zij en haar man begonnen de show Hot Date die wordt uitgezonden op Pop TV.

8 Josh Ruben

Josh Ruben heeft de sprong gemaakt van acteren naar filmmaken. Toen hij op College Humor was, was hij een soort van hun resident impressionist, en hij komt af en toe langs om zijn indrukken te doen voor Dropout-shows zoals gamechanger. Tegenwoordig is hij een werkende acteur en regisseur. Zijn regiedebuut in 2020 was de film Scare Me, die in première ging op het Sundance Film Festival.

7 Sarah Schneider

Schneider was lange tijd het enige vrouwelijke lid van de College Humor-cast. Het bedrijf nam meer vrouwen aan en werd in de loop van de tijd diverser. Schneider werd schrijver voor Saturday Night Live en is genomineerd voor verschillende Emmy's sinds hij bij Lorne Michael's schrijversstaf kwam. Uiteindelijk verliet ze SNL om aan haar eigen serie The Other Two te werken.

6 Streeter Seidell

Samen met Schneider trad Streeter Seidell toe tot de schrijversstaf van SNL en heeft hij schetsen geschreven voor onder meer Kate McKinnon, Pete Davidson en Tom Hanks. Toen hij op College Humor zat, was hij razend populair voor Pranked, dat hij presenteerde met Amir Blumenfeld van Jake en Amir, en voor zijn eigen serie genaamd Streeter Theatre, waar hij de hilarisch weerzinwekkende seriemoordenaar speelde die bekend staat als Phantom.

5 Dan Gurewitch

Gurwitch is nu samen met zijn vriend Owen Parsons een stafschrijver voor Last Week Tonight With John Oliver. Samen met de rest van het schrijvende personeel is hij nu de trotse ontvanger van een Emmy. Leuk weetje, een andere voormalige internetster van een concurrerende website schrijft ook voor John Oliver. Die ster is Dan O'Brien, die beroemd werd dankzij zijn schetsen voor Cracked.com.

4 Shioban Thompson

Thompson was een van de recentste afgestudeerden van College Humor, maar ze komt nog steeds af en toe langs om Dropout-shows te doen. Thompson schrijft nu voor Dan Harmon's immens populaire Adult Swim-serie Rick and Morty.

3 Patrick Kastelen

Pat Castles was ooit de hoofdschrijver voor College Humor, een titel die hij doorgaf aan Mike Trapp, die nog steeds voor Dropout werkt als een toonaangevende creatieveling. Castles schrijft nu echter voor Daily Show alum Samantha Bee en haar satirische show Full Frontal With Samantha Bee.

2 Kelly Marie Tran

Hoewel ze erg ingetogen was toen ze voor de website werkte, is Tran misschien wel een van de meest succesvolle afgestudeerden van College Humor. Ze verwierf wereldwijde bekendheid toen ze werd gecast als Rose Tico in Star Wars en ze de stem van Raya insprak in de populaire animatiefilm Raya en The Last Dragon. Helaas was ze het slachtoffer van wreed racistische aanvallen van sommige Star Wars-fans en het trollen werd zo erg dat ze uiteindelijk stopte met sociale media. Tran lachte echter het laatst, ze is nu meer dan 3 miljoen dollar waard.

1 Adam Conover

Degene die College Humor verlaat om naast Tran de meest spraakmakende carrière te hebben, is Adam Conover. Conover was een paar jaar nadat hij klaar was met school een schrijver en een castlid voor College Humor. Daarna vertrok hij om zijn eigen tv-show te hosten, Adam Ruins Everything, die werd geproduceerd door Sam Reich van College Humor. Conover werkt nu consequent als acteur en televisiepresentator. Hij is ook een zeer luidruchtige en prominente vakbondsactivist en zit in het bestuur van de Writer's Guild of America.

Aanbevolen: