Steve Buscemi is meer waard dan je denkt, dit is wat hij op de bank heeft

Inhoudsopgave:

Steve Buscemi is meer waard dan je denkt, dit is wat hij op de bank heeft
Steve Buscemi is meer waard dan je denkt, dit is wat hij op de bank heeft
Anonim

Ooit een acteur gezien en beseft dat ze in talloze projecten hebben gezeten? Weet je, degenen die misschien niet altijd de ster zijn, maar ze lijken overal in op te duiken? Dit is een manier waarop velen Steve Buscemi zouden omschrijven, die een beetje van alles in Hollywood heeft gedaan.

Buscemi houdt zijn leven privé, maar er zijn bepaalde levensveranderende details onthuld. Wat fans wel weten, is dat de herkenbare grill van Buscemi nergens heen gaat, en dat heeft een fortuin verdiend.

Laten we eens kijken hoe Steve Buscemi zijn miljoenen verdiende in Hollywood.

Steve Buscemi heeft een enorm vermogen

In dit stadium van een werkelijk opmerkelijke en onderschatte carrière, is Steve Buscemi iemand die nauwelijks introductie nodig heeft. De man is al tientallen jaren betrokken bij de entertainmentindustrie en heeft deelgenomen aan enkele van de beste projecten in de film- en televisiegeschiedenis.

De acteur kwam uit een bescheiden begin en hij werkte als brandweerman voordat hij al zijn aandacht op acteren richtte. Dit was iets dat uiteindelijk de cirkel rond kwam, toen hij weer in dienst kwam na de gebeurtenissen van 9/11.

Volgens Independent: "Hij werkte verschillende dagen in ploegendiensten van 12 uur samen met andere brandweerlieden, op zoek naar overlevenden in het puin van het World Trade Center. Buscemi had de brandweer van de stad New York (FDNY) genomen Ambtenarentest toen hij 18 was en in de jaren tachtig werkte als brandweerman van de FDNY in het centrum van Manhattan."

Acteren is natuurlijk de belangrijkste drijfveer achter zijn vermogen om zijn fortuin van $ 35 miljoen te vergaren.

Hij had een geweldige filmcarrière

Hoewel niet al zijn grootste betaaldags bekend zijn, vooral die van zijn acteerwerk op het grote scherm, zal een snelle blik op Steve Buscemi's meest indrukwekkende credits het feit onthullen dat hij in talloze succesvolle projecten heeft gezeten de jaren.

"Buscemi is misschien het best bekend voor zijn bijrollen in de films van de Coen-broers "Miller's Crossing", "Barton Fink", "The Hudsucker Proxy", "Fargo" en "The Big Lebowski", evenals zijn rollen in de Quentin Tarantino-films "Reservoir Dogs" en "Pulp Fiction", schrijft Celebrity Net Worth.

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat hij meestal secundaire karakters speelt. Desondanks trok hij nog steeds een salaris binnen met deze films, en belangrijker nog, hij zamelde ook geld in op reststoffen. Veel van zijn grootste projecten worden regelmatig op televisie afgespeeld en ze hebben grote aantallen aan de kassa en in de dvd-verkoop. Dit betekent dat hij continu cheques verzamelde van deze projecten, lang nadat hij erin was geweest.

Naast de al genoemde films, heeft Buscemi veel werk verzet in veel van Adam Sandler's grootste films. Hij heeft ook uitzonderlijk werk verricht als stemacteur, misschien wel het meest in het bijzonder door het personage Randall in te spreken in Monsters, Inc. voor Disney en Pixar. Hij keerde zelfs terug naar Pixar om Randall in te spreken op Monsters University.

"Het was echt leuk en een beetje surrealistisch, maar heel anders omdat het een prequel is, dus ik doe een veel jongere versie van Randall en hij is op de universiteit en hij is een beetje een nerd, dus het is een leuke draai, " Buscemi zei over het opnieuw uiten van Randall.

De acteur heeft goed geld verdiend met film, en hij heeft ervoor gezorgd dat hij ook forse cheques op tv heeft verzameld.

Steve Buscemi heeft $35 miljoen op de bank

Op het kleine scherm is Steve Buscemi al sinds de jaren tachtig aan het werk. Veel van deze rollen waren eenmalige of beperkte oplagen, maar in 2010 kreeg Buscemi een hoofdrol op Boardwalk Empire en tilde de zaken echt naar een ander niveau.

Volgens Celebrity Net Worth "is het salaris van Steve Buscemi $ 75.000 per aflevering van Boardwalk Empire."

Gezien het feit dat de show 56 afleveringen duurde, is het gemakkelijk om te zien waar een groot deel van zijn geld vandaan kwam.

Tijdens Boardwalk Empire werd de acteur overladen met lof en nam hij enkele van de grootste onderscheidingen in de branche mee naar huis. Het was echt een grote pluim op zijn pet, en het was iets waar hij echt van genoot.

"Dat was gewoon een van de grootste banen die ik ooit heb mogen doen. Om te kunnen werken aan iets van die kwaliteit en aan een rol die ik nog nooit eerder heb gedaan en om het te doen in New York en in een geweldige tijd", zei de acteur.

Steve Buscemi heeft een geweldige carrière gehad en hij heeft de bankrekening om dat te bewijzen.

Aanbevolen: