Dit is waarom sommigen zeggen dat James Corden minder fans heeft dan hij denkt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommigen zeggen dat James Corden minder fans heeft dan hij denkt
Dit is waarom sommigen zeggen dat James Corden minder fans heeft dan hij denkt
Anonim

Kijkend naar het cv van James Corden, heeft hij in vrij korte tijd veel gedaan in Hollywood. Hoewel hij al sinds de jaren '90 bestaat, bevond hij zich meestal in de periferie van Hollywood tot zijn "opmars naar bekendheid" rond 2007.

Sindsdien heeft Corden zich met alles beziggehouden, van animatiefilms voor kinderen tot het hosten van mogelijkheden tot het hosten van 'The Late Late Show'. Maar zijn flexibiliteit in de branche betekent niet dat iedereen een fan is. In feite speculeren online commentatoren dat James minder fans heeft dan hij denkt, en hun bewijs zit in iets dat James zelf deed.

James Corden deed een verrassend mislukte AMA

Een paar jaar geleden besloot James Corden een Reddit AMA te doen, en tot grote vreugde van de critici was het allemaal een vuilnisbakbrand. Voor iedereen die nog niet bekend is met de James Corden-haattrein, veel mensen denken dat hij in het echte leven niet erg aardig is.

In feite, toen een onwetende commentator op Reddit vroeg waarom James zo gehaat is, waren de reacties gevarieerd, maar over het algemeen konden ze worden samengevat met het antwoord: "Er zijn veel verhalen dat hij een onaangenaam persoon is."

Eén persoon zei zelfs: "We haten hem allemaal in Groot-Brittannië. Daarom hebben we hem naar Amerika gestuurd en zijn zo blij dat hij is gebleven." De reputatie van Corden gaat dus duidelijk vooraf aan hem en zijn tijd in Hollywood.

Voor de context gaf James zelfs een keer toe dat hij door zijn 'opgeblazen ego' professionele hulp zocht… Misschien werkte het niet zo goed.

Want toen James en zijn team een diepe duik namen in Reddit, hoopten ze dat fans vragen zouden stellen over 'Carpool Karaoke' en 'The Late Late Show'. Dat is echter niet wat er gebeurde.

Commentatoren namen de AMA als een kans om James Corden te dumpen

In plaats van commentatoren te inspireren om doordachte vragen te stellen, bracht de AMA veel trollen naar voren. Het punt is dat James maar heel weinig fans op het platform lijkt te hebben; het vergt nogal wat scrollen en sorteren door opmerkingen om iemand te vinden die legitiem om de carrière of projecten van Corden geeft.

De best beoordeelde vraag die aan James werd gesteld, betrof de "fan" die vroeg waarom James jaren geleden zo'n eikel was in een restaurant, terwijl hij werd vergezeld door Harry Styles.

Hoewel sommige authentieke opmerkingen erin slaagden, waarbij fans vroegen welke celeb James het liefst zou willen op 'Carpool Karaoke', of hoe de show werkt (ja, James rijdt echt), leek James zelf niet beantwoord er heel veel.

In plaats daarvan antwoordde zijn team en ondertekenden hun namen, wat niet verraste veel mensen die later terugkwamen op de AMA. Het team had duidelijk niet verwacht dat James zoveel haat zou krijgen, en als ze dat wel hadden gedaan, hadden ze de sessie waarschijnlijk niet georganiseerd.

Het hele ding bewijst, zeggen critici, dat bijna niemand James echt leuk vindt, iedereen denkt dat hij een eikel is, en Reddit is zeker niet waar zijn (schijnbaar weinig) fans rondhangen.

Aanbevolen: