Bow Wow heeft een aantal meningen over zijn films, dit is wat hij denkt

Inhoudsopgave:

Bow Wow heeft een aantal meningen over zijn films, dit is wat hij denkt
Bow Wow heeft een aantal meningen over zijn films, dit is wat hij denkt
Anonim

Als de meeste mensen aan filmsterren denken, zijn de mensen die het eerst in je opkomen de sterren die op de lijsten met de best betaalde acteurs in Hollywood terechtkomen. Er zijn echter heel veel acteurs die een aanzienlijke impact hebben gehad op het publiek over de hele wereld, ook al zullen ze nooit miljoenencontracten ondertekenen.

Hoewel iedereen die een opmerkelijke rol heeft gespeeld in een succesvolle film het verdient om daar erg trots op te zijn, zijn de meeste filmacteurs geneigd nederig te zijn over hun prestaties. Tenminste, dat is het geval als ze communiceren met het grote publiek. In het geval van de acteur Bow Wow heeft hij echter extreem sterke gevoelens over de bewegingen waarin hij in de loop der jaren speelde en hij is niet bang om ze te uiten.

Rise To Fame

Nadat Bow Wow als kind werd ontdekt door Snoop Dogg, werd hij meegenomen naar platenproducent Jermaine Dupri. Nadat hij een platencontract had getekend met Dupri's platenlabel So So Def Recordings, bracht Bow Wow zijn eerste album uit op 13-jarige leeftijd en het debuteerde op nummer acht in de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst. Hoewel de meeste jongeren zich maar al te graag op hun muziekcarrière hadden willen concentreren nadat ze van de ene op de andere dag een grote ster waren geworden, was Bow Wow ambitieuzer dan dat.

Na zijn filmdebuut het jaar nadat zijn eerste album uitkwam, duurde het niet lang voordat Bow Wow's filmcarrière van de grond kwam. Bow Wow speelde de hoofdrol in de sportkomedie Like Mike en speelde daarna in films als Johnson Family Vacation en Roll Bounce. Met name Bow Wow speelde in 2006's The Fast and the Furious: Tokyo Drift, wat hem een opmerkelijk onderdeel maakt van een van de beste filmfranchises aller tijden.

Een interessante kijk op acteren

Als beroemde muzikanten acteren, zijn de resultaten vaak onvoorspelbaar. Sommige muzikanten zijn tenslotte verrassend goede acteurs gebleken, terwijl anderen ondanks hun legioenen trouwe fans mislukkingen bleken te zijn in Hollywood. Aan het eind van de dag lijkt de scheidslijn tussen die twee groepen vaak de muzikanten te zijn die zich inzetten voor hun rol het goed doen en de rest niet.

Tijdens een interview met The Urban Daily sprak Bow Wow over hoe hij acteren aanpakt en zijn opmerkingen maakten het moeilijk te ontcijferen of hij optreden serieus neemt of niet. Aan de ene kant zei Bow Wow dat hij "het personage wordt" dat hij speelt. Bovendien legde Bow Wow uit voor welk soort rol hij hard zou werken om zich voor te bereiden. "Ik denk dat de enige keer dat ik me op een film zal voorbereiden, is wanneer het iets out-of-the-box is, alsof ik met een accent of zoiets moet spreken." Bow Wow maakte echter ook duidelijk dat hij vindt dat acteren makkelijk moet gaan tijdens datzelfde interview.“Ik heb nog nooit een acteercoach gehad, ik ben nooit echt van plan er een te krijgen. Ik dacht altijd dat acteren vanzelfsprekend moest zijn."

Spreken

Nu het lijkt alsof vrijwel elke beroemdheid ter wereld minstens één social media-account heeft, hebben fans veel meer te weten gekomen over hun favoriete sterren dan ooit tevoren. In de afgelopen jaren zouden beroemdheden bijvoorbeeld nooit de kans hebben gehad om te reageren op een willekeurige fan die hen uitriep. Tegenwoordig hebben fans echter een directe lijn met veel beroemdheden en sommige sterren beantwoorden ze maar al te graag, ook al is dat soms een heel slecht idee.

In februari 2020 schreef een willekeurig Instagram-account genaamd @recklezztv dat de filmcarrière van Nick Cannon indrukwekkender was dan die van Bow Wow. In zijn post schreef @recklezztv niets onbeleefds, hij gaf gewoon zijn subjectieve mening dat Drumline een betere film is dan alle films waarin Bow Wow speelde. Ondanks het onschuldige karakter van de post van @recklezztv, koos Bow Wow ervoor om erop te reageren.

“Bro, wat je ook gerookt hebt, ik geef het door. Nick mijn jongen, maar NBA-spelers en kinderen overal rocken de mike-trui. Ik zie geen kinderen die banduitrusting-outfits dragen. Sorry hoor. Maar iedereen heeft zijn mening. Maar de films die ik uitbracht, hebben veel gewicht … VEEL."

Het is de verdienste van Bob Wow dat hij in zijn post geen foto's heeft gemaakt op Nick Cannon of @recklezztv. Nick Cannon heeft tenslotte geen andere beroemdheid nodig die hem beledigt, omdat hij daar waarschijnlijk het meeste van kreeg tijdens zijn Eminem-vete. Toch verraste het veel waarnemers dat hij de behoefte voelde om zijn filmografie op die manier te verdedigen. Hoe mensen daar ook over denken, het is een goede zaak dat Bow Wow trots kan zijn op alles wat hij tijdens zijn filmcarrière heeft bereikt.

Aanbevolen: