Diplo werd de toegang tot zijn eigen feest geweigerd

Inhoudsopgave:

Diplo werd de toegang tot zijn eigen feest geweigerd
Diplo werd de toegang tot zijn eigen feest geweigerd
Anonim

Een privéfeestje bijwonen waar Diplo aan het dj'en is, kan een uitdaging zijn, zoals de muzikant bewees toen hem de toegang werd geweigerd nadat de beveiliging hem niet herkende.

Delen met zijn 5,9 miljoen volgers, plaatste Diplo een video van het incident. De DJ zou optreden op een jacht in Cannes, Frankrijk, maar hij ondervond problemen bij het binnenkomen. Diplo, gekleed in een geweven shirt, is te zien in de clip die een bewaker probeert te overtuigen dat hij niet op de gastenlijst staat omdat hij de hoofdact is.

"Ik was geboekt om een jachtfeest in Cannes te DJ-en, maar de beveiliging liet me niet binnen", schrijft Diplo in de clip. "Het jacht was leeg, dus ik stond op het punt de L te nemen en eten te gaan halen."

Diplo moest de eigenaar erbij betrekken

Op een gegeven moment kwam een vrouw van binnen het evenement om te proberen de bewaker Diplo ervan te overtuigen dat hij is wie hij zegt dat hij is, hoewel het niet lukte. Echter, Diplo had uiteindelijk succes om binnen te komen nadat een hogere macht binnenkwam - de eigenaar van het jacht. Tegen het einde van de clip komt de eigenaar in beeld en herkent Diplo voordat hij de beveiliging vertelt hem binnen te laten.

Hoewel Diplo vermoedelijk zijn dj-set afmaakte, is hij zeker niet de eerste beroemdheid die de toegang tot hun eigen evenement wordt geweigerd. In 2014 haalde Keanu Reeves bijvoorbeeld de krantenkoppen nadat hij 20 minuten moest wachten om op zijn eigen feestje te komen.

De acteur speelde een afsluitende rol voor zijn film Daughter of God in The Leonora in Chelsea, New York. Echter, te midden van enige verwarring, zou Keanu naar verluidt het laatste deel van het feest buiten hebben doorgebracht met proberen te onderhandelen met de uitsmijters om hem binnen te laten.

De manager van de club verontschuldigde zich naar verluidt voor de situatie, hoewel hij eraan toevoegde dat Keanu hem nooit op de hoogte had gesteld van het incident. Het was niet alleen het geduld van Keanu dat die avond opviel. Er werd ook gemeld dat hij zijn uiterste best deed om een verloren creditcard te herenigen met de eigenaar door een aankondiging te doen bij de DJ-booth.

Het laat alleen maar zien dat de status van beroemdheid je niet altijd naar evenementen brengt, maar een beetje geduld en gratie kunnen een lange weg gaan.

Aanbevolen: