Tyson Fury's vrouw Paris onthulde dat ze de toegang tot de bioscoop werd geweigerd omdat ze een 'zigeuner' was

Inhoudsopgave:

Tyson Fury's vrouw Paris onthulde dat ze de toegang tot de bioscoop werd geweigerd omdat ze een 'zigeuner' was
Tyson Fury's vrouw Paris onthulde dat ze de toegang tot de bioscoop werd geweigerd omdat ze een 'zigeuner' was
Anonim

Paris Fury, de vrouw van bokslegende Tyson Fury, heeft onthuld dat ze in het verleden veel gediscrimineerd is vanwege haar afkomst. De moeder van zes deelde het vooroordeel dat ze heeft doorstaan op Good Morning Britain, inclusief een tijd in haar jeugd toen haar de toegang tot een bioscoop werd geweigerd.

Ondanks dat ze het slachtoffer is van dergelijke onverdraagzaamheid, blijft Paris gelukkig trots op haar etnische identiteit. In antwoord op de vraag van gastheer Martin Lewis: "Is zigeuner een woord waar je je prettig bij voelt? Sommige mensen gebruiken het helaas als een belediging en daar komen volgens mij de moeilijkheden vandaan", antwoordde Paris:

Parijs verklaart 'zigeuner is een race… dus het is op geen enkele manier een belediging'

Zigeuner is een ras - het is een ras van mensen - dus het is op geen enkele manier een belediging. Maar het probleem is dat er al honderden jaren die echt denigrerende term is dat als je een zigeuner bent, je bent een probleem, je bent een buitenstaander.'

Ze voegde eraan toe: "Dat is tot op de dag van vandaag blijven hangen, en ik heb te maken gehad met raciale termen, ik heb met die problemen te maken gehad. Zelfs als kind werd de toegang tot een bioscoop geweigerd."

Fury hield vol: "Het is geen belediging en voor mensen die het moeilijk vinden om te zeggen: 'Je bent een zigeuner', mag het nooit een belediging zijn en mag het nooit een moeilijk woord zijn om te gebruiken."

Parijs is trots op haar bokser-echtgenoot voor het omarmen van zijn cultuur

Over het onderwerp van haar man, die ook haar etniciteit deelt, lichtte Paris op, enthousiast: "Ik denk dat Tyson de zigeunerkoning wordt en zijn ras, zijn cultuur omarmt, het een stuk acceptabeler heeft gemaakt. Het heeft de wereld laten zien - ik, Tyson en zoveel van mijn vrienden en familie zijn normale mensen."

De 32-jarige was echter niet zo complimenteus over de populaire Britse tv-show My Big Fat Gypsy Wedding, en beweerde: My Big Fat Gypsy Wedding en alle geruchten over wat een zigeuner of reiziger is, schaadt ons echt als een mensen.”

"Er zijn gewoon normale, gelukkige gewone mensen die zigeuners zijn, maar je zou ze nooit opmerken. We zijn niet allemaal extraverten met gekke grote trouwjurken die tiara's dragen. We zijn normale mensen."

Hoewel Paris en haar man er niet vies van zijn om af en toe hun fortuin van £ 120 miljoen te verkwisten, zorgt de toegewijde moeder ervoor dat haar familie aan de grond blijft door vast te houden aan de traditionele manier van leven van de reiziger. Het echtpaar stond bijvoorbeeld onlangs toe dat hun oudste kind op 11-jarige leeftijd naar school ging, waarbij Parijs verklaarde: "We maken de school af op de lagere leeftijd, wat de traditionele manier van reizen is … Venezuela wilde van school af en al haar [reizigers]vrienden We vertrekken.”

Aanbevolen: