Hoe fase 4 de toegang van Blade tot de MCU kan instellen

Inhoudsopgave:

Hoe fase 4 de toegang van Blade tot de MCU kan instellen
Hoe fase 4 de toegang van Blade tot de MCU kan instellen
Anonim

Het was aantoonbaar Blade - de Wesley Snipes-versie uit de jaren 90 - die in wezen de MCU lanceerde door te bewijzen dat een superheldenfranchise succesvol zou kunnen zijn op de A-lijst. Een jaar geleden kondigde Kevin Feige aan dat Oscarwinnaar Mahershala Ali de titelrol op zich zou nemen in een opnieuw opgestarte versie die eindelijk verbinding zou maken met de MCU.

Fans waren enthousiast, maar sindsdien, volgens wat we weten over Phase 4, zal een op zichzelf staande Blade-film wachten tot Marvel's Phase 5, en in ieder geval een paar jaar vanaf nu.

Tot die tijd wachten fans echter op hints van Blade en andere, meer obscure personages in de komende films. Er zijn een paar manieren waarop de MCU Phase 4 de badass half-vampier en zijn duistere wereld van eindeloze conflicten in de plot kan introduceren.

Through The Doctor Strange Connection

Word is dat het vervolg op Doctor Strange de MCU naar het bovennatuurlijke zal brengen op een manier die het tot nu toe nog niet heeft gezien. Scarlet Witch zal ook in de film verschijnen in een cross-over naar WandaVision, waardoor de magische factor nog groter wordt. In de strips is er veel precedent voor het kruisen van paden tussen Doctor Strange en Blade.

In de strips. Blade werkte vaak samen met Hannibal King, een P. I. veranderd in een vampier door Deacon Frost, en Frank Drake, een afstammeling van Dracula, die zichzelf The Nightstalkers noemt, om Doctor Strange te helpen vechten tegen bovennatuurlijke schurken in New York City. In de Doctor Strange Vs. Dracula: De Montesi Formula-serie uit 2006, Strange neemt het op tegen Dracula zelf. Hij vraagt Scarlet Witch om hulp bij het vinden van een boek dat Dracula wil, en werkt ook samen met Blade en zijn Nightstalkers om alle vampiers te doden.

Hoewel het team nog geen deel uitmaakt van de MCU, zou Dr. Strange 2 een gemakkelijke manier zijn om het idee van een vampierprobleem in NYC te introduceren.

Blade, Spider-Man en Morbius

Hoewel er duidelijke verbanden zijn gelegd tussen Morbius, de aankomende Sony-film, en Spider-Man, hebben Morbius the Living Vampire en Blade The Daywalker wat betreft de personages veel geschiedenis. Ze zijn sinds 1974 met elkaar verstrikt in de stripwereld. Blade heeft ook samengewerkt met Spider-Man – in de strips werkten ze zelfs samen toen Morbius Blade beet, waardoor hij zonlicht kon verdragen.

Het is niet duidelijk hoe sterk de MCU-verbinding zal zijn in Morbius, wat een Sony-film is als onderdeel van hun Sony Pictures Universe of Marvel Characters, maar de links hebben al de weg geëffend voor het bestaan van vampiers in de voorheen bloedzuiger -minder wereld van Marvel-filmpersonages. Het kan gemakkelijk via Spider-Man 3 de MCU binnenkomen.

The Midnight Sons

Morbius, Blade, Moon Knight, Ghost Rider en anderen vormen een team dat in het geheim door Doctor Strange is samengesteld in Marvel Comics. De Midnight Sons treden op de voorgrond, met Strange aan het roer, in de verhaallijn Siege of Darkness, die in 1992-1993 verschillende series doorkruiste.

Binnenbronnen hebben Wegotthiscovered reporters verteld dat Keanu Reeves naar verluidt in gesprek is met Marvel Studios om zich bij de MCU aan te sluiten in de rol van Johnny Blaze / Ghost Rider. Het idee dat Reeves staat te popelen voor de rol is een gerucht dat al jaren in Hollywood de ronde doet.

De nieuwste versie zegt dat de onderhandelingen van Reeves gebaseerd zijn op het idee om een frontlinierol in de MCU te spelen en het bereik van het personage uit te breiden tot een spin-off van Midnight Sons. De Midnight Sons-film is een ander verhaal dat al enkele maanden in de maak is. De Moon Knight TV-serie die naar verluidt in de maak is als onderdeel van Phase 4, zou een goede manier zijn om het bovennatuurlijke misdaadbestrijdingsteam in de MCU te introduceren.

Andere mesbinders uit de strips

Tot nu toe is de MCU niet wat je zou noemen strikt trouw aan de stripboekcanon, toch heeft Marvel Comics bewezen een sterke inspiratiebron te zijn voor de live-actiefilms.

In Avenger's Vol. 8 (januari 2020), kwam Blade bij het Avengers-hoofdteam. Die serie gaat door tot december 2020. Will Blade verschijnt in een fase 4 cameo of post-credits scene als iemand die in het geheim heeft gewerkt met S. H. I. E. L. D. al die tijd? Dat is een andere mogelijkheid met een precedent in de strips. Tijdens de verhaallijn van de Burgeroorlog meldt Blade zich aan bij het geheime superspionnenbureau.

Nog een mogelijkheid is intrigerend, maar waarschijnlijk ver weg. Het is Black Panther die Blade vraagt om zich bij de Avengers te voegen om tegen een vampierleger te vechten in Marvel Comics. Een verschijning of verwijzing naar Black Panther 2 zou een intrigerende manier zijn om de Daywalker in de MCU te introduceren.

De geplande Blade-film met Mahershala Ali in de hoofdrol zal deel uitmaken van MCU Phase 5, die waarschijnlijk op zijn vroegst in 2023 zal plaatsvinden.

Aanbevolen: