Koninklijke expert beweert dat dit de reden is waarom prins Harry & Meghan werd weggestuurd van Obama's feest

Inhoudsopgave:

Koninklijke expert beweert dat dit de reden is waarom prins Harry & Meghan werd weggestuurd van Obama's feest
Koninklijke expert beweert dat dit de reden is waarom prins Harry & Meghan werd weggestuurd van Obama's feest
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle waren "opvallend afwezig" op het uitbundige 60e verjaardagsfeest van Barack Obama. Terwijl fans dachten dat de voormalige president en First Lady "boos op hen waren", heeft een koninklijke expert de echte reden gedeeld waarom het paar niet was uitgenodigd voor de bash.

Is de vriendschap tussen de Obama's en de Sussexen voorbij?

Volgens een koninklijke expert is de eens zo hechte relatie tussen de hertog en hertogin van Sussex en Barack en Michelle Obama gespannen sinds de Sussexen uitgesproken waren in hun kritiek op de Britse koninklijke familie.

Volgens een rapport gepubliceerd door koninklijke expert Camilla Tominey, zijn de Obama's van mening dat "bloed dikker is dan water", en ze waren verbijsterd toen ze Harry en Meghan in het tegenovergestelde zagen geloven.

Schrijven in de Daily Telegraph, Tominey verklaarde: "Dus het zal waarschijnlijk niet bijzonder goed zijn gevallen bij een stel dat altijd 'familie op de eerste plaats' heeft gesteld om te zien dat Harry en Meghan zo openlijk kritisch waren over hun koninklijke familieleden tijdens hun Oprah-interview in maart…Het lijkt erop dat als het gaat om Harry en Meghan, de voormalige president en First Lady er vast van overtuigd zijn dat bloed dikker is dan water."

Obama's exclusieve gastenlijst voor het feest omvatte beroemdheden als zanger John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen, Gayle King, George Clooney, Jay-Z en Beyoncé onder andere sterren. Prins Harry en Meghan's afwezigheid bij de viering komt als een verrassing voor fans, die aannamen dat ze een hechte vriendschap met de Obama's deelden.

Tominey deelde ook een citaat van een insider, wat zou kunnen verklaren waarom de Sussexen geen uitnodiging hebben ontvangen voor Barack Obama's verjaardagsfeestje in Martha's Vineyard.

"De Obama's hielden er niet van dat Harry zijn familie aanviel. Ze waarderen familie en zijn zeker niet het type mensen dat zou willen dat hun kinderen met de pers praten", zei de insider.

Prins Harry en Meghan verdienden een Emmy-nominatie voor hun geweldige Oprah-interview, dat ook fans van de koninklijke familie en hun vervreemde familie boos maakte. Tijdens het interview deed Meghan enorme onthullingen en vertelde ze dat ze zelfmoordgedachten had. Ze vertelde ook dat het paleis zich constant zorgen maakte over hoe donker Archie's huidskleur zou zijn, en dat de veiligheid van haar familie werd weggenomen nadat ze hadden besloten af te treden als senior werkende leden van de koninklijke familie.

Aanbevolen: