RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 12 Review: The Housewives nemen hun eerste (en waarschijnlijk laatste) countrynummer op

Inhoudsopgave:

RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 12 Review: The Housewives nemen hun eerste (en waarschijnlijk laatste) countrynummer op
RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 12 Review: The Housewives nemen hun eerste (en waarschijnlijk laatste) countrynummer op
Anonim

Real Housewives uit New Jersey heeft op zijn zachtst gezegd een stormachtig 12e seizoen achter de rug, en in 'Lady Drama Mamas' erkent de cast een deel van wat er in de afgelopen jaren is gebeurd. afgelopen maanden.

Vorige week waren fans er getuige van hoe Teresa Giudice haar woede losliet op Margaret Josephs tijdens hun reis naar Nashville.

Na wat leek op een eeuwigheid van sudderende spanningen, ontplofte de RHONJ OG op haar vriend die vijand was geworden, en ruimde de tafel op voor Margaret nadat de twee een verhitte discussie hadden gedeeld over de beschuldigingen die Teresa's verloofde blijven achtervolgen, Luis.

In de nasleep van de woordenwisseling zochten zowel Teresa als Luis naar alternatieve accommodatie in Nashville - maar hoewel de afstand zeker enige verlichting op korte termijn heeft gebracht, wil dat niet zeggen dat alles de volgende dag vergeten was.

Integendeel, een groot deel van "Lady Drama Mamas" ziet de cast worstelen met de affaires van de vorige avond… maar dat wil niet zeggen dat ze geen plezier kunnen hebben terwijl ze het doen!

In feite vormt "Lady Drama Mamas" het toneel voor RHONJ: The Musical.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 12 van 'Real Housewives of New Jersey'

De 'RHONJ'-dames nemen een countrynummer op over hun problemen

Als je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen doen - en als je in Nashville bent, neem dan een countrymuzieknummer op! Nou, als je een echte huisvrouw van New Jersey bent, tenminste.

In navolging van Melissa Gorga's passie voor zingen, brengen de vrouwen hun tweede dag in Nashville door met het opnemen van een nummer - en, zoals meestal het geval is met countryhits, graven de dames diep in wat hen het meest raakt. Namelijk hun drama met Teresa Giudice.

Met teksten als, "dronken nachten/ kattengevechten/ kom morgen, het komt wel goed/ zelfs als we iets zeggen wat we niet bedoelen, " de het lied van de groep, "Lady Drama", geeft de vrouwen de kans om alles in een lied te verwerken.

Na er echter samen naar te hebben geluisterd aan het einde van de aflevering, lijkt het erop dat het meer heeft gedaan om de spanning te verminderen dan iemand te inspireren een carrière in de muziek te smeden.

De camera's draaien snel naar Teresa en Dolores Catania voor hun reacties - de twee hadden ervoor gekozen om een dag samen door te brengen om verdere botsingen te voorkomen - en na aanvankelijk verbijsterd te zijn, barst iedereen in hysterie uit.

Jennifer Aydin gaat naar haar biechtstoel om te grappen dat ze zich niet herinnerde dat ze zo klonk in de opnamestudio, terwijl Margaret lacht dat ze niet van plan is haar baan op korte termijn op te zeggen.

Melissa heeft ondertussen iets hardere woorden voor de groep: "we klinken als een stel dode honden."

Teresa verontschuldigt zich bij de groep…maar niet Margaret

Nu "Lady Drama" wonderen doet om eventuele onhandigheid te verlichten, gaat de groep aan tafel voor een diner en Teresa onthult dat ze haar excuses wil aanbieden.

De reactie van de cast op haar verontschuldiging is echter verdeeld - vooral omdat ze, terwijl ze zich verontschuldigt, volhoudt dat hij was "geprovoceerd".

Melissa merkt op dat de verontschuldiging "niet de beste is, " maar merkt op dat het waarschijnlijk de beste is die ze zal geven. Joe Gorga merkt ondertussen op dat elke verontschuldiging van Teresa een "big deal" is.

Wat Jennifer betreft, ze gelooft dat de erkenning "leuk" was…maar als het op Margaret aankomt, is ze minder dan onder de indruk.

Het is niet verwonderlijk dat Margaret's onwil om een algemene verontschuldiging te accepteren niet veel goeds voorspelt voor de twee vrouwen, en ze beginnen weer een nieuwe woordenstrijd. Deze keer wordt Melissa er echter in meegesleurd, waarbij Teresa eist dat haar schoonzus opkomt om haar te verdedigen.

Het diner eindigt uiteindelijk met bijna iedereen die het diner verlaat en Melissa in een ongemakkelijke positie, gevangen tussen haar vriend en haar familie.

Margaret merkt ondertussen op dat er "hier nooit meer van terug zal komen."

Voor veel fans was 'Lady Drama Mamas' een misser

Hoewel het dameslied misschien voor wat komische opluchting zorgde, lijkt het erop dat de meeste fans niet van deze aflevering hielden.

Velen gingen zelfs naar sociale media om te klagen dat een groot deel van de aflevering plat aanvoelde.

Anderen mijmerden dat veel van de 'vlakheid' leek te komen als gevolg van Teresa's afwezigheid.

Buiten de 'platte' waren andere kijkers gewoon geen fans van het dameslied - en niet alleen 'Lady Drama', maar de schijnbare trend naar Housewives in de franchise die liedjes opneemt, in het algemeen.

Nou, gezien de reactie van de groep op "Lady Drama" hebben we het vermoeden dat deze franchise niet snel een ander nummer zal proberen.

En wat de dramatiek betreft, er is nog maar één aflevering over voordat de reünie van dit seizoen van start gaat - ik hoop dat Real Housewives of New Jersey met een knal terug kan komen voor de finale.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: