RHONJ Seizoen 12 Aflevering 15 Review: 'Reunion Part 2

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 15 Review: 'Reunion Part 2
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 15 Review: 'Reunion Part 2
Anonim

Vorige week begon de Real Housewives van New Jersey Seizoen 12-reünie met een knal - en een vleugje rivaliteit tussen broers en zussen - en in deel 2 zien fans hoe de explosieve gevecht tussen Teresa Giudice en Joe Gorga loopt uit.

Zoals kijkers zich zullen herinneren, zag Joe in deel 1 de set stormen nadat hij een "b boy" door Teresa was genoemd.

Hoewel het bestormen van de set geenszins een nieuw concept is in de wereld van Real Housewives, onderscheidt Joe's vertrek zich door zijn begeleidende woorden: "I quit."

Deel 2 behandelt de gevolgen van Joe's verklaring, evenals enkele verwoede pogingen om hem weer op de set te krijgen… maar waren die pogingen succesvol?

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor deel 2 van de 'RHONJ' seizoen 12-reünie

Andy Cohen stuurt Teresa achter Joe aan

In de nasleep van Joe's explosieve dreigementen om RHONJ te verlaten, roept een verbijsterde Andy Cohen hem na en spoort hem aan om in de cast te blijven. Vervolgens verlegt hij zijn aandacht naar Teresa en instrueert hij haar om haar jongere broer te volgen.

Teresa, van haar kant, begrijpt nog steeds niet hoe haar woorden zo'n impact op Joe hebben gehad, en heeft meer dan één prompt nodig voordat ze Joe in zijn kleedkamer zoekt.

Echter, uiteindelijk verplicht ze - zelfs als ze mompelt dat ze nooit iets zou doen om haar "broertje" naar beneden te halen terwijl ze het doet.

Andy komt tussen in het drama tussen Teresa en Joe

Ondanks dat Teresa Joe in zijn kleedkamer aantreft, doet haar achtervolging niet veel om de situatie op te lossen. In feite, na het horen van geschreeuw vanaf de set, gaat Andy zelf tussenbeide komen tussen de broers en zussen.

Teresa blijft haar uitspraken herhalen dat ze Joe geen kwaad bedoelde door hem uit te schelden, maar na een korte lezing slaagt Andy erin haar te overtuigen om niet meer vanuit haar eigen perspectief te denken en te luisteren naar hoe haar woorden hij voelt.

Wat Louie's bijdrage betreft, begint hij door het eens te zijn met Teresa - zelfs lachend dat van alle mannen in de cast, "hij is de enige die betrokken raakt bij huisvrouwendrama."

Als Andy en Teresa echter terugkeren naar de set, moedigt ook hij zijn verloofde aan om de gevoelens van haar broer te valideren.

Melissa ha alt iedereen eruit

Andy kan Teresa misschien zover krijgen dat ze zich bij Joe verontschuldigt, maar hij is niet degene die de reünie uiteindelijk weer op de rails krijgt.

Integendeel, pas als Melissa Gorga arriveert, keert iedereen terug naar de set.

Melissa vertelt iedereen dat ze zich moeten inspannen omwille van de show en herinnert zowel Joe als Teresa eraan dat ze familie zijn en dat ze er om die reden doorheen moeten komen.

Jackie wordt openhartig over haar herstel

Triggerwaarschuwing: in dit gedeelte wordt melding gemaakt van ongeordend eten

Zodra Teresa en Andy terug zijn op de set, wordt het gesprek hervat, maar komt op een ander groot deel van seizoen 12. Dat wil zeggen, Jackie's weg naar herstel, na tientallen jaren te hebben gevochten tegen ongeordend eten.

Jackie onthult dat ze goede vorderingen heeft gemaakt sinds het filmen van de show, en vertelt hoe moeilijk het was om zo openhartig voor de camera's te staan.

Hoe moeilijk het ook was, ze houdt vol dat ze er geen spijt van heeft, en ze speelde graag een rol bij het beëindigen van het stigma rond gesprekken over eetstoornissen.

Als jij of een geliefde te maken heeft met eetstoornissen, neem dan contact op met de nationale hulplijn voor eetstoornissen door te bellen of te sms'en naar 800-921-2237.

Margaret en Jennifer gaan het tegen elkaar op

Seizoen 12 van RHONJ begon met Margaret die de affaire van Bill Aydin voor de camera's uitte, dus het is alleen maar passend dat het tijdens de reünie aan de orde kwam. En hoewel de twee huisvrouwen in aflevering 8 hun vlees leken te hebben geplet, is het duidelijk dat er nog steeds wat spanning is.

In antwoord op een vraag van fans over Margaret die niet begreep hoe haar vreemdgaan anders was dan Margaret die werd bedrogen, beginnen de dames in een ruzie waarin Margaret Jennifer ervan beschuldigt vrouwen de schuld te geven van mannenproblemen.

Jennifer is er echter snel bij om terug te vuren dat het niet haar verantwoordelijkheid is om zich druk te maken over wat er is gebeurd met de vrouw waarmee Bill een affaire had.

Jennifer spreekt haar voortdurende rundvlees toe met Melissa

Deel 2 komt ten einde met Jennifer die de bonnetjes tevoorschijn ha alt voor haar uitwisselingen met Melissa, vorig seizoen, om hun problemen voor eens en voor altijd op te lossen. De huisvrouw toont de voortgang van hun vete en verdubbelt dat ze nooit het woord "krom" zou hebben gebruikt om de Gorga's te beschrijven, als Melissa niet eerst met haar was begonnen.

De rest van de groep is er snel bij en het argument wordt al snel verhit.

Terwijl de woordenstrijd voortduurt, en de vrouwen uiteindelijk door elkaar heen praten, kan Andy het gewoon niet meer aan en ha alt uit naar de groep.

Andy vertelt de cast om "zwijg te houden, " ziet deel 2 tot een einde komen - ongetwijfeld laten de fans op het puntje van hun stoel zitten voor de aflevering van volgende week.

Fans reageren op deel 2 van de RHONJ seizoen 12-reünie

Te midden van alle chaos tussen de broers en zussen van Gorga-Giudice, zou het je vergeven zijn te denken dat veel van de reacties van fans op deel 2 van de reünie daar om zouden draaien.

Het lijkt er echter op dat veel fans meer geïnteresseerd zijn in Jennifer Aydins legendarische reünie-optreden.

De aflevering van volgende week markeert het einde van het twaalfde seizoen van RHONJ. Zal Jennifer blijven 'winnen' in de ogen van fans? Zullen Teresa en Joe het goedmaken en menen? We moeten nog een laatste keer afstemmen om het te zien!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op Hayu.

Aanbevolen: