RHONJ Seizoen 12 Aflevering 9 Review: 'Er is geen huilen in softbal

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 9 Review: 'Er is geen huilen in softbal
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 9 Review: 'Er is geen huilen in softbal
Anonim

In de afgelopen weken zijn menig Real Housewives fan van New Jersey verrast door de relatief relaxte reactie van Teresa Giudice op de ondervraging door haar medester van haar nieuwe schoonheid, Luis 'Louie' Ruelas.

Die kalme houding begon echter weg te glippen terwijl de groep op hun Jersey Shore-reis was - en de dingen werden steeds vijandiger.

In de aflevering van vorige week confronteerde Teresa zowel Margaret Josephs als seizoen 12 "vriend van", Traci Lee Johnson over hun schijnbare fixatie op Louie's verleden, en met de aflevering die eindigde in een cliffhanger en een onheilspellend 'To Be Continued', kijkers vroegen zich af waar de vrouwen vanaf daar heen zouden gaan.

Dus, hoe verliep het conflict? Lees verder om erachter te komen!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 9 van 'Real Housewives of New Jersey'

'Er is geen huilen in softbal' begint met een knal

Ze zeggen dat wanneer een deur sluit, een andere opengaat, maar in Real Housewives of New Jersey luidt het einde van een explosieve aflevering meestal een voortzetting van het drama in - en 'There's No Crying In Softball' is geen uitzondering op de regel.

De aflevering van vorige week werd afgesloten met Teresa die Margaret aanreed, en in aflevering 9 zien we het gevecht zich ontwikkelen.

Hoewel het argument ongetwijfeld dramatisch is, wil dat niet zeggen dat veel van wat er naar voren wordt gebracht nieuwe informatie is - een punt dat wordt opgemerkt door Margaret, die klaagt dat de groep nog steeds dezelfde kwesties aanha alt die vorig jaar zijn gevochten, en vorig seizoen. Onder de problemen die naar voren werden gebracht, praten de vrouwen over de geruchten over het vermeende bedrog van Jackie Goldschneider's echtgenoot en de daaruit voortvloeiende analogie van Jackie met betrekking tot Gia Giudice - en het is veilig om te zeggen dat Margaret (en vermoedelijk veel fans!) het zat zijn om hetzelfde verhaal te horen uitspelen.

Teresa roept Traci Lee Johnson op voor haar affaire met Tiki Barber

Hoewel veel van de opmerkingen die tijdens de TreEscape-excursie zijn gemaakt, draaien om oudere informatie, is niet alles dat. In feite brengt Teresa, terwijl ze Traci confronteert, de situatie aan de orde die veel fans al via sociale media hebben besproken, maar die slechts kort in de show is aangestipt: de geruchten over het begin van Traci's relatie met haar man, Tiki Barber.

Teresa opent het gespreksonderwerp door te zeggen dat ze Traci niet had gevraagd over het uiteenvallen van Tiki's familie terwijl zijn vrouw destijds zwanger was van hun kind, dus Traci zou niet naar Louie's verleden moeten informeren.

Teresa's prik had niet helemaal het effect dat ze bedoelde, aangezien Traci onmiddellijk antwoordt dat ze er geen probleem mee heeft dat ze ernaar wordt gevraagd. Echter, gezien het feit dat Bravo's bio voor Traci Lee deelt dat dit seizoen ervoor zorgt dat ze nadenkt over de beschuldigingen, zegt iets ons dat dit nog niet helemaal voorbij is.

Jennifer en Bill Aydin hebben een openhartig gesprek over hun huwelijk

Later in de aflevering krijgen fans weer een spannend gesprek, dit keer tussen Jennifer en Bill Aydin.

Tijdens een etentje vertelt Jennifer aan Bill dat het publiekelijk erkennen van de affaire veel oude, onopgeloste gevoelens naar boven heeft gehaald - en dat ze hun huwelijk in twijfel is gaan trekken.

Nadat Bill zucht dat zijn overtredingen jaren geleden plaatsvonden, snapt ze dat het haar niets kan schelen, en dat ze hem nodig heeft om aan het werk te gaan als hij wil dat de relatie slaagt - ongetwijfeld een stap in de goede richting, aangezien Jennifer jarenlang in stilte heeft gebrouwen in de beginstadia van wrok.

Een liefdadigheidssoftbalwedstrijd ziet meer spanning tussen Teresa en de groep

In de laatste act van 'There's No Crying In Softball' speelt de RHONJ-cast een liefdadigheidssoftbalwedstrijd, georganiseerd door Dolores Catania. Hoewel het evenement bedoeld is voor een goed doel, zijn sommige dames een beetje minder liefdadig tegenover Teresa als ze vraagt of ze bereid zijn haar trainingslijn voor de wedstrijd te dragen.

Zowel Margaret als Traci wijzen erop dat ze het niet eens waren met Teresa na het gevecht bij TreEscape, vandaar hun keuze om de kleding niet te dragen - maar zodra Gia Giudice arriveert, roept ze ze er snel bij op.

Nadat Margaret het idee verwierp en haar weigering in verband bracht met het feit dat het evenement voor een goed doel was, antwoordt Gia dat ze hoe dan ook een zwarte legging droegen - en wijst ze erop dat Teresa altijd haar best deed om de groep te steunen.

Dit zet Melissa Gorga ertoe aan van gedachten te veranderen over de outfit, en Margaret om te klagen dat ze gekwetst was door Gia die tegen haar praatte, maar Margaret en Traci blijven bij hun besluit… hint naar meer drama tussen de drie.

Er zijn deze week tonnen thee gemorst en fans hebben hun mening

De aflevering van RHONJ van deze week heeft zeker een hoop thee geserveerd, en fans stonden klaar om hun mening te geven over alles wat gezegd en gedaan werd in 'Er is geen huilen in softbal' - maar het meeste commentaar lijkt te zijn gericht op Gia komt in de chat.

Fans zijn verdeeld over Gia die betrokken raakt bij de ruzie tussen Teresa en Margaret, sommigen beweren dat ze zichzelf niet zou moeten invoegen, en anderen steunen haar helemaal om haar moeder te steunen.

Anderen maakten zich minder zorgen om Gia en investeerden meer in de groeiende spanning tussen Teresa en Traci.

Er is misschien geen consensus onder fans over het drama van deze week, maar één ding is overduidelijk: iedereen heeft een mening over dit seizoen van Real Housewives of New Jersey.

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: