RHONJ Seizoen 12 Aflevering 8 Review: 'Forest Of Fury

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 8 Review: 'Forest Of Fury
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 8 Review: 'Forest Of Fury
Anonim

In de afgelopen weken heeft de cast van Real Housewives of New Jersey een aantal problemen besproken, maar in de aflevering van deze week, 'Forest of Fury', worden ze echt over communicatie.

Sinds de geweldige onthulling van Margaret Joseph over de affaire van Bill Aydin in de seizoenspremière, hebben zij en Jennifer Aydin verschillende gesprekken gehad om te proberen de lucht te klaren, maar hoewel Margaret herhaaldelijk heeft beweerd Jennifer geen pijn te willen doen, is het nooit het leek alsof de twee volledig van de situatie waren afgestapt.

Evenzo, terwijl Teresa Giudice een paar gesprekken over haar nu-verloofde, Luis 'Louie' Ruelas, heeft stopgezet, is ze gedurende het hele proces relatief kalm gebleven, wat haar schoonzus, Melissa Gorga ertoe aanzette om meer te noteren dan één keer dat ze geloofde dat een grootschalige explosie op handen was.

Dus, wat gebeurt er als de dames eindelijk gedwongen worden om hun problemen rechtstreeks onder ogen te zien? Lees verder om te zien hoe 'Forest of Fury' een deel van de ijzigheid ziet veranderen in gloeiend hete conflicten!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 7 van 'Real Housewives of New Jersey'

Margaret Josephs en Jennifer Aydin hebben een echte hart-tot-hart

Ondanks dat Margaret en Jennifer tijdens seizoen 12 probeerden hun spanningen te verminderen, hebben geen van hun gesprekken ooit veel afsluiting gebracht - tot nu toe tenminste.

'Forest of Fury' ziet de twee vrouwen elkaar ontmoeten voor koffie, één-op-één, en het biedt hen eindelijk de kans om de lucht te klaren en verder te gaan.

Margaret verontschuldigt zich voor het bekend maken van Bill's affaire en onthult dat ze echt geen idee had dat Jennifer nooit iemand - inclusief haar familie - over de beproeving had verteld, totdat de onthulling haar daartoe dwong. Margaret legt ook uit dat ze zich niet had gerealiseerd hoe traditioneel Jennifers gezinsleven was, wijzend op haar eerdere gesprekken met haar moeder over het feit dat het haar niets kon schelen wat anderen dachten.

Jennifer onthult ondertussen dat de onthulling iets van een doos van Pandora opende in haar huwelijk, en geeft toe dat de onthulling eerder onopgeloste problemen naar voren bracht waardoor ze zich afvroeg of ze echt bij Bill wil blijven - vooral omdat hij blijft elke discussie erover afsluiten, ondanks dat hij de schuldige partij is.

Margaret dringt er bij Jennifer op aan om aan het huwelijk te werken, en herha alt haar verontschuldiging, voordat Jennifer accepteert en haar eigen verontschuldigingen aanbiedt voor het feit dat ze in het verleden kwetsende dingen heeft gezegd.

De twee omhelzen elkaar op het trottoir na hun gesprek, allebei in tranen, waardoor de kijkers hoop krijgen dat deze kloof eindelijk naar bed is gebracht.

Traci Lee Johnson organiseert een teambuildingactiviteit, en Teresa Giudice is er NIET voor

Later in de aflevering, seizoen 12 'vriend van', organiseert Traci Lee Johnson een teambuildingactiviteit voor de vrouwen, in de hoop dat iedereen hun communicatie kan verbeteren - en uiteindelijk beter met elkaar kan opschieten.

Hoewel het grootste deel van de groep klaar lijkt voor de activiteit - dat wil zeggen, geblinddoekt door de boomtoppen lopen - is een van de aanwezige huisvrouwen vastbesloten om haar gevoelens te communiceren voordat ze de cursus beginnen.

Kort nadat Dolores Catania de groep had gewaarschuwd dat Teresa zowel Traci Lee als Margaret zou komen "komen", arriveert Teresa, na hun voortdurende ondervraging van Louie's karakter, in het toepasselijk genaamde TreEscape Aerial Adventure Park in een beslist slechte bui. Zozeer zelfs dat Melissa naar haar biechtstoel gaat om haar gedrag te beschrijven als niets minder dan 'een wandelende ellende'.

Naast niet zo gekscherend te zeggen dat ze moet worden gekoppeld aan de mensen die ze niet mocht, zodat ze hen van de baan kon afleiden, maakt Teresa een aantal achterbakse opmerkingen gericht op Louie's tegenstanders, voordat ze volledig exploderen op hen.

'Forest of Fury' eindigt met de RHONJ OG die een woordenstrijd begint met Margaret - en met het onheilspellende 'To Be Continued'-frame dat over het scherm flitst, is dit gevecht nog maar net begonnen.

Fans houden van Teresa's houding

Hoewel Margaret en Traci Lee Teresa's houding misschien niet waarderen, zijn fans dat zeker - en ze hebben erover op sociale media gezet!

Fans zijn NIET overtuigd van Margaret's verontschuldiging

RHONJ-kijkers steunen misschien massaal voor Teresa, maar hun steun strekt zich niet uit tot Margaret. Sterker nog, het lijkt erop dat de algemene consensus is dat ze het niet vertrouwen.

Wat betreft hoe het drama van deze week zal verlopen, fans zullen gewoon moeten blijven afstemmen - maar met dit soort drama denken we dat niemand daar een probleem mee heeft!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: