Ray Liotta noemde Clint Eastwood overschat, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Ray Liotta noemde Clint Eastwood overschat, hier is waarom
Ray Liotta noemde Clint Eastwood overschat, hier is waarom
Anonim

Acteurs, regisseurs, fans, familie en vrienden zijn hulde blijven brengen aan de bekroonde ster Ray Liotta, wiens onverwachte dood vorige week schokgolven over de filmindustrie veroorzaakte. Voordat hij stierf, was de beroemde acteur van plan te trouwen met zijn verloofde Jacy Nittolo, die hij voor het eerst ontmoette in 2019.

Nittolo liep voorop met een prachtig eerbetoon aan haar gevallen minnaar en zei in een Instagram-bericht dat 'hij van binnen en van buiten de mooiste persoon was die ik ooit heb gekend… en zelfs dat is een understatement.'

Directeur Martin Scorsese prees Liotta ook en noemde hem een 'uniek begaafde' en 'moedige' artiest. Het paar werkte samen in wat misschien wel de beste prestatie van de acteur ooit is - in de biografische misdaaddramafilm Goodfellas uit 1990.

Naast die grote hit, laat Liotta ook een erfenis na van een indrukwekkend portfolio van vele andere geweldige films, waaronder Field of Dreams, Wild Hogs en Hannibal, onder anderen. Hij zal ook herinnerd worden als een heteroseksuele schutter die meende wat hij zei en zei wat hij bedoelde.

Een perfect voorbeeld daarvan was in 2017, toen hij een legendarische ster 'de meest overschatte acteur van de jaren '80 en '90' noemde.

Ray Liotta noemde Clint Eastwood 'de meest overschatte acteur van de jaren '80 en de jaren '90'

Ray Liotta was te zien in een aflevering van Watch What Happens Live met Andy Cohen toen hem de vraag werd gesteld over de meest overschatte acteur van de jaren '80 en '90. Gastheer Andy Cohen gaf ook de disclaimer dat Liotta zelf niet kon kiezen.

De Goodfellas-ster nam nauwelijks de tijd om over de vraag na te denken, voordat hij Unforgiven-acteur Clint Eastwood als zijn keuze noemde. Liotta was zo onaangedaan met de keuze, dat toen mensen in de studio erom begonnen te lachen, hij zich omdraaide en antwoordde: "Het kan me geen donder schelen!"

Liotta was te zien in Watch What Happens Live naast Jennifer Lopez, zijn tegenspeler uit de NBC-misdaaddramaserie Shades of Blue. Cohen liet ze een spel spelen genaamd 'Plead the Fifth', waarbij hij om de beurt lastige vragen stelde over hun persoonlijke of professionele leven.

Liotta werd ook gevraagd wie van alle leidende dames met wie hij had gewerkt de slechtste zoener was. Opnieuw onthulde hij zo nonchalant zijn antwoord: Sigourney Weaver, met wie hij de hoofdrol speelde in de romantische misdaadkomedie uit 2001, Heartbreakers.

Heeft Ray Liotta ooit met Clint Eastwood gewerkt?

Toen hij op 26 mei zijn vroegtijdige dood ontmoette, was Ray Liotta in de Dominicaanse Republiek, waar hij werkte aan een van de films die hij op stapel had staan, getiteld Dangerous Waters.

In november vorig jaar was hij ook klaar met filmen voor 29 april 1992, een film van The Iceman-regisseur Ariel Vromen die momenteel in postproductie is. Volgens IMDb vertelt de foto het verhaal van 'een winkelier [die] zijn zoon moet redden van een woedende menigte tijdens de opstand in LA in 1992 na het vonnis van Rodney King'.

29 april 1992 heeft een indrukwekkende cast line-up naast Liotta, waaronder O'Shea Jackson Jr. en zijn vader, Ice Cube, evenals Fast & Furious-ster Tyrese Gibson. Ook in de cast in een hoofdrol is de zoon van Clint Eastwood, Scott.

Liotta's opmerkingen over Watch What Happens Live With Andy Cohen waren schijnbaar voor de grap gemaakt en weerhielden hem er zeker niet van om met Scott Eastwood samen te werken. Hij heeft echter nooit met Clint Eastwood zelf aan grote projecten mogen werken.

Moest J. Lo moeilijke vragen beantwoorden over 'Watch What Happens Live With Andy Cohen'?

Jennifer Lopez bleef niet gespaard van de ongemakkelijke vragen van Andy Cohen. "Jennifer, je zei in een interview dat je vijf keer in je leven bent voorgesteld", poseerde Cohen. "Noem iemand die je hebt afgewezen."

Op het moment van het interview was het bijna drie jaar op de dag dat J. Lo's scheiding van haar derde echtgenoot, Marc Anthony, in juni 2014 werd afgerond. Ze was ook ooit verloofd geweest met collega-acteur Ben Affleck in 2002, maar beëindigde die relatie in januari 2004.

Niemand wist wie de mysterieuze vijfde man was, en Ray Liotta maakte de vraag nog spannender door te suggereren: "Drake, toch?" In tegenstelling tot haar co-ster kon de zangeres echter niet openhartig zijn en koos ze ervoor om de vijfde te pleiten. J. Lo is sindsdien natuurlijk twee keer verloofd geweest, waaronder momenteel opnieuw met Affleck, nadat ze hun romance twee decennia later opnieuw hebben aangewakkerd.

Na Liotta's overlijden schreef ze een oprecht eerbetoon aan hem op haar Twitter-account en zei dat ze zich gelukkig voelde dat ze de kans had gehad om 'met hem samen te werken en van hem te leren'.

Aanbevolen: