De echte reden waarom Reddit-fans denken dat het kantoor overschat is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Reddit-fans denken dat het kantoor overschat is
De echte reden waarom Reddit-fans denken dat het kantoor overschat is
Anonim

The Office is al bijna 20 jaar een van de meest populaire shows en de erfenis ervan staat buiten kijf. Ja, de show had een aantal slechte afleveringen, en zelfs afleveringen die legitiem oncomfortabel waren om naar te kijken, maar aan het eind van de dag wogen de goede dingen zwaarder dan de slechte, en de show is een klassieker geworden.

Nu, omdat de show nog steeds populair is, wordt er veel over gesproken. Veel mensen houden van de show, maar veel anderen hebben het gevoel dat het volledig overschat is.

Laten we beide kanten van dit argument eens nader bekijken en ontdekken waarom sommige mensen geen klik hebben met de show.

'Het kantoor' is een klassieker

In 2005 gooide NBC de dobbelstenen op The Office, een mockumentary sitcom gebaseerd op de legendarische BBC-serie. Het is niet te zeggen hoe een aanpassing zal overgaan bij een nieuw publiek, maar NBC trof goud toen The Office fans aantrok.

Met in de hoofdrol Steve Carell en een getalenteerde cast van artiesten die klaar zijn om sterren te worden, had de serie een traag eerste seizoen, maar het vond een groove in seizoen twee. Toen mensen eenmaal zagen hoe goed het kon zijn, hielpen ze om van de show een krachtpatser op televisie te maken.

Gedurende 9 seizoenen en iets meer dan 200 afleveringen domineerde de show de concurrentie en diende als blauwdruk voor andere shows die volgden. Zelfs nu is het nog steeds ongelooflijk populair, iets dat andere shows uit die tijd niet kunnen claimen.

Gezien de blijvende schare fans en populariteit, spreekt het voor zich dat er miljoenen zijn die dol zijn op deze show.

Het kantoor heeft een enorme fanbase

Als we kijken naar veel shows die mensen nog steeds regelmatig streamen, is het vrij moeilijk om er een te vinden die zo populair is als The Office. Simpel gezegd, mensen blijven terugkomen naar de show omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen, en de populariteit van de show kan ook gedijen omdat het erin slaagt om elk jaar nieuwe fans aan te trekken.

On fan vertelde over hun liefde voor de show en zei hoe vaak ze ernaar keken.

"Zeg het zo voordat ze het kantoor van Netflix haalden. Ik heb het kantoor letterlijk elke dag van begin tot eind bekeken, keer op keer en toen het op tv kwam, heb ik het bekeken en nu het is op pauw ik kijk ernaar, wat er ook gebeurt, ik zal altijd naar het kantoor kijken, het zal nooit niet grappig zijn", schreven ze.

Bij het beantwoorden van een vraag over de show als hun favoriet aller tijden, wees een gebruiker op Reddit erop dat, hoewel de show hun favoriet is, het nauwelijks de beste show is die ze ooit hebben gezien.

"Het is de enige show die ik meerdere keren opnieuw kan bekijken zonder er ziek van te worden. Is het mijn favoriet? Ja, maar het is niet de beste show die ik ooit heb gezien", schreef de gebruiker.

Andere mensen denken echter heel anders over de show.

Bepaalde Reddit-fans hebben een theorie dat het kantoor overschat wordt

Op Reddit startte een gebruiker een thread door de show te bespreken en hoe ze gewoon niet begrijpen waarom mensen ervan genieten.

"Ik heb geprobeerd deze show vele malen te bekijken. Elke poging heeft me lachloos en met een gevoel van tweedehands verlegenheid achtergelaten voor de acteurs die veel te hard hun best doen om grappig te zijn. De grappen voelen erg geforceerd aan voor mij, dat is iets waar ik gewoon niet voorbij kan. Afgezien van de levering, is de kwaliteit van humor ook echt kinderachtig en ongrappig. Serieus een van de meest hersendode dingen die ik heb gezien ", schreven ze.

Een andere gebruiker was het eens met dit bericht.

"Oh mijn god eindelijk. Ik ben het er honderd procent mee eens en iedereen met wie ik heb geprobeerd de show te bespreken, zegt altijd dat ik niet 'de juiste afleveringen heb gezien'. Het is zo verfrissend om eindelijk iemand anders te horen zeggen dat het niet echt grappig is, gewoon heel ongemakkelijk en niet eens vermakelijk, "schreef de gebruiker.

Natuurlijk is dit allemaal subjectief, maar hoe populairder iets wordt, des te luider zullen mensen hun afkeer ervan hebben.

Hilarisch, een andere gebruiker in die thread nam iemands advies over het overslaan van het eerste seizoen, en de resultaten dienden als een waarschuwing voor anderen.

"Ik voelde me op dezelfde manier en zei dat ik de eerste paar afleveringen niet kon halen. Toen stelde iemand op reddit voor om naar het tweede seizoen te gaan omdat de personages meer ontwikkeld zijn en de show zichzelf heeft uitgevonden. Dus ik Ik heb de eerste paar afleveringen van het 2e seizoen gezien. Maak niet dezelfde fout als ik. Het was nog steeds verschrikkelijk en zeker niet grappig, "zeiden ze.

Love it or hate it, The Office heeft een blijvende erfenis en het is een show waar mensen nog jaren over zullen blijven praten.

Aanbevolen: