Hier is waarom Ray Liotta 'The Sopranos' afwees

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ray Liotta 'The Sopranos' afwees
Hier is waarom Ray Liotta 'The Sopranos' afwees
Anonim

Een populaire acteur zijn in Hollywood betekent weten hoe je de juiste rol op het juiste moment kiest. Sommige acteurs weten hoe ze een grote rol kunnen spelen die het spel verandert, en sommige zijn zelfs beter in het vermijden van rollen die hun carrière zouden kunnen verwoesten.

Ray Liotta is een groot succes geweest op de acteerafdeling en hij heeft het heel goed gedaan voor zichzelf. Jaren geleden gaf Liotta The Sopranos door, en dit was een schok voor velen.

Dus, waarom heeft Liotta The Sopranos doorgegeven? Laten we een kijkje nemen en erachter komen.

Ray Liotta is een enorm succes geweest

Als je terugkijkt op zijn carrière, kun je gemakkelijk zien hoeveel succes Ray Liotta heeft kunnen vinden. De man is verschenen in grote films zoals Something Wild, Field of Dreams, Goodfellas, Unlawful Entry en meer. Hij heeft zelfs geweldig werk verricht op de afdeling stemacteren, met name zoals in Tommy in Grand Theft Auto: Vice City.

Tot op heden is Goodfellas de film waar Liotta het meest bekend om is, en het liet de wereld zien dat hij een meesterlijke prestatie kon neerzetten.

Zoals we hebben gezien, werkt Martin Scorsese graag meerdere keren met dezelfde acteurs, maar Liotta heeft alleen met Scorsese gewerkt aan Goodfellas en heeft sindsdien geen foto met hem gemaakt.

In een interview van september 2021 vertelde Liotta waarom hij al jaren niet meer met Scorsese heeft gewerkt.

"Ik weet het niet, je zou het hem moeten vragen. Maar ik zou het graag willen," zei Liotta.

Het is overduidelijk dat Ray Liotta een solide carrière heeft gehad in Hollywood, maar een paar gemiste kansen hadden de zaken nog beter kunnen maken.

Hij heeft geweldige aanbiedingen gehad

Ray Liotta zit nu al jaren in het spel en hoewel elk aanbod dat op zijn pad komt niet bekend is, zijn er verschillende interessante projecten waar Not Starring over heeft gesproken. Onnodig te zeggen dat deze films een nieuwe belangrijke mijlpaal aan Liotta's indrukwekkende carrière hadden kunnen toevoegen.

Volgens Not Starring vocht Liotta jaren geleden voor Batman. Hij werd beschouwd als de Joker of Harvey Dent, rollen die uiteindelijk naar Jack Nicholson en Billy Dee Williams gingen. Als de zaken waren gelopen zoals Burton wilde, betekent dit dat Liotta een duivelse Two-Face op het grote scherm zou hebben gespeeld.

Een andere grote film waar Liotta zin in had, was niemand minder dan The Departed, die hem zou hebben herenigd met Martin Scorsese. De site merkt op dat Liotta klaar was voor de rol van Sgt. Dignam, maar die was op dat moment met een ander project bezig. Mark Wahlberg kreeg de rol en de daaropvolgende Oscar-nominatie.

Dit zijn belangrijke filmrollen, maar op een gegeven moment was Liotta in de stelling om te verschijnen in een van de beste shows in de televisiegeschiedenis.

Waarom hij 'The Sopranos' afwees

Jaren geleden was Ray Liotta in de race om te schitteren in The Sopranos. Veel mensen geloofden dat Liotta de rol van Tony Soprano kreeg aangeboden, maar dit was gewoon niet het geval. Liotta zou in een interview vertellen voor welke rol hij eigenlijk in was en waarom hij de iconische show afwees.

"Nee! Ik weet niet waar dat verhaal vandaan komt. David sprak ooit met me over het spelen van Ralphie. Maar nooit Tony."

Wat betreft de reden waarom hij niet in de show wilde schitteren, zei Liotta: "Ik wilde niet nog een maffia-ding doen, en ik schoot Hannibal neer. Het voelde gewoon niet goed bij de tijd."

Liotta heeft misschien het optreden van zijn leven gemist, maar onlangs verscheen hij in de prequel van de serie, The Many Saints of Newark. Dit gaf Liotta eindelijk de kans om te schitteren in de Sopranos-franchise, en fans waren enthousiast om hem aan boord te zien springen.

Toen hij het had over het proces van het landen van de rol, vertelde Liotta aan Rolling Stone: "Ik had erover gehoord. Ik weet niet zeker of ze me niet wilden zien, maar ik zei dat ik David Chase en Alan [Taylor], de regisseur, wilde ontmoeten. Ze zeiden: "Ze zijn in New York." Dus mijn agent belde en ze zeiden: 'Ja, hij kan ons komen ontmoeten, maar op de een of andere manier is er geen garantie.' Dus vloog ik zelf naar New York. Tegen het einde van de lunch zeiden ze dat ze een rol voor me in gedachten hadden."

The Many Saints of Newark gaat misschien niet de geschiedenis in zoals The Sopranos, maar het was geweldig om een icoon van het genre als Ray Liotta eindelijk een rol te zien spelen in de franchise.

Aanbevolen: