Hier is waarom Amber Heard de vrienden van Johnny Depp "oud en saai" noemde

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Amber Heard de vrienden van Johnny Depp "oud en saai" noemde
Hier is waarom Amber Heard de vrienden van Johnny Depp "oud en saai" noemde
Anonim

Het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard lijkt een filmplot. Fans praten over de rechtszaak die niet stopt, met verhalen die komen zoals Heard die boos wordt op Depp's "Winona Forever"-tatoeage, of Johnny's brute comebacks tegen de advocaat van Heard.

Er wordt voortdurend nieuwe informatie onthuld en in het volgende zullen we kijken naar wat Amber Heard te zeggen had over Depps vrienden. Haar ogenschijnlijke woorden zorgden ervoor dat Depp moest grijnzen in de rechtszaal. Laten we eens kijken.

Wat zei Amber Heard over de vrienden van Johnny Depp?

Deze keer zijn de dingen een beetje anders, aangezien Amber Heard degene is die wordt geconfronteerd met een rechtszaak voor de rechtbank. Volgens Depp en zijn team hebben de woorden van Heard de professionele carrière van Johnny Depp bijna verwoest, omdat hij verschillende rollen miste en in die periode nog meer verloor.

Het team van Johnny Depp heeft een verklaring afgelegd tegen Heard, waarin ze naast Rolling Stone stellen dat Depp moet worden gecompenseerd voor de schade die hij aan zijn carrière en geestelijke gezondheid heeft aangericht.

“Johnny Depp is het slachtoffer van misbruik. Hij is dat al sinds mevrouw Heard haar allereerste valse beschuldiging deed in 2016, en is sindsdien nog steeds het slachtoffer van misbruik, zoals uiteengezet in zijn getuigenis.'

Het kruisverhoor van vandaag door de advocaat van mevrouw Heard is geen uitzondering gebleken. De agressieve en, toevallig, 'jack-hammer' benadering van de heer Rottenborn jegens een man die de afgelopen zes jaar veel heeft geleden, bewijst dat de mishandeling van Johnny gaat veel verder dan het pijnlijke gedrag van mevrouw Heard. Kleurrijke teksten, waarvoor Johnny al zijn excuses heeft aangeboden, staan niet gelijk aan fysieke acties en Mr. Rottenborn is er nog steeds niet in geslaagd om de twee met elkaar te verbinden, en zal dat ook nooit kunnen.”

Fans zijn overal aanwezig, met onthullende informatie over de twee die uitkomen, inclusief hoe Heard echt over Johnny's vrienden dacht.

Amber Heard vond het niet leuk om tijd door te brengen met Depp's entourage

Er wordt veel informatie vrijgegeven over het persoonlijke leven van Depp en Heard. In feite vertelde Depps zus een verhaal over Heard en hoe ze Johnny een 'oude, dikke man' noemde, toen hij onthulde dat Dior geïnteresseerd was om met hem samen te werken.

Het lijkt erop dat het misbruik doorging toen dit stukje informatie in de rechtszaal werd onthuld. Er werd gezegd dat Heard er om deze reden geen interesse in had om tijd door te brengen met Depps entourage.

"Ze vertelde me dat ze het niet leuk vond om met zijn vrienden bij hem thuis rond te hangen omdat het saai was en het waren allemaal oude mannen die gitaar speelden en het was niet interessant voor haar."

Depp's reactie is echt wat de verklaring nog veel groter maakt, terwijl hij grijnst na de onthulling. In de ogen van de fans is dit wat Depp's zaak zo veel sterker maakt, hoe relaxed en open hij is geweest - in tegenstelling tot Heard die tijdens de hele zaak erg intens en emotioneel lijkt te zijn.

Fans hebben duidelijk een kant gekozen, en ze schuwen niet wat volgens hen de waarheid is met betrekking tot de zaak.

Wat vonden de fans van het moment?

Fans reageren met veel sarcasme op het moment. Volgens het commentaargedeelte van de korte YouTube-video zeggen de meeste fans dat Heard precies wist waar ze aan begon voorafgaand aan de relatie.

"Vertaling: ik stond niet in het middelpunt van de belangstelling", is de meest gelikete opmerking uit de clip.

"Trouw met een oudere man -> Klagen over hoe hij en zijn vrienden oud zijn… oke."

"Hangen met Leo, Tobey, Tom, Robert en Brad Pitt lijkt me leuk."

"Hij weet hoe belachelijk en krankzinnig dat klinkt. Heard vond het niet leuk om Johnny gelukkig en in zijn omgeving te zien, jammen en drinken met rocksterren, plezier maken, omdat het een omgeving was die ze niet kon kwetsen of gas geven hem."

Een andere fan zou onthullen dat Depp aan het denken was toen de verklaring werd uitgegeven: "Depp's innerlijke gedachte: "Yup, klinkt als iets dat ze zou zeggen."

"Hij lacht om de ironie dat ze hem saai en oninteressant noemt."

"Jonge mensen vergeten dat ze ook een vervaldatum hebben."

Naarmate het proces vordert, zullen we zeker meer memorabele momenten, citaten en reacties van fans krijgen.

Aanbevolen: