Wie was Juliette Lewis voor 'Yellowjackets'?

Inhoudsopgave:

Wie was Juliette Lewis voor 'Yellowjackets'?
Wie was Juliette Lewis voor 'Yellowjackets'?
Anonim

Showtime's Yellowjackets kwamen schijnbaar uit het niets om het kleine scherm te veroveren, en fans zijn enthousiast over het debuutseizoen. Sommige scènes zijn niet comfortabel om te filmen, maar de cast heeft uitstekend werk geleverd door deze geweldige show tot leven te brengen.

Over de cast van de show gesproken, artiesten als Ella Purnell en Melanie Lynskey stelden een lijst met indrukwekkende credits samen in de aanloop naar hun tijd in de show, en het zou geen verrassing moeten zijn dat Juliette Lewis hetzelfde deed.

Lewis heeft een opmerkelijke en ondergewaardeerde carrière gehad, en nu ze geweldig werk heeft geleverd aan Yellowjackets, laten we eens terugkijken op wat ze aan het doen was voordat ze op de show was.

Juliette Lewis is briljant geweest op 'Yellowjackets'

In november maakte Yellowjackets zijn officiële debuut op Showtime, en het psychologische drama werd het gesprek van de dag op televisie dankzij het leveren van entertainment van hoge kwaliteit in elke aflevering.

Met een uitzonderlijke cast van artiesten in de hoofdrol, heeft de show zo'n geweldige balans. Om te zeggen dat deze show perfect gecast is, is een enorm understatement, en de beslissing om Juliette Lewis te casten als Natalie was gewoon briljant

Toen hij met Collider sprak over de show, zei Lewis: "Ik vond het geweldig waar de show in geworteld is. Je hebt deze vurige, allemaal verschillende persoonlijkheden die geweldige atleten zijn als jonge meisjes, wat ik zelfs leuk vind omdat we niet dat zie je niet zo vaak, en dan geef je ze een vliegtuigcrash en een overlevingsprobleem, waarmee ze allerlei wilde dingen doen waar ze schuldgevoelens en trauma's aan hebben. En dan zien we ze tegenwoordig. Mijn karakter is gedreven door ergens antwoord op te willen. Je gaat langzaam allerlei dingen van elk personage zien."

Lewis floreert op de show, wat geweldig was om te zien. De actrice is een kei geweest in de entertainmentindustrie en ze heeft jaren werk verzet voordat ze op Yellowjackets belandde.

Ze is in films geweest zoals 'What's Eating Gilbert Grape'

Op het grote scherm is Juliette Lewis een actieve artiest sinds het laatste deel van de jaren tachtig.

In de loop van haar carrière speelde de actrice in films als Christmas Vacation, Cape Fear, What's Eating Gilbert Grape, Natural Born Killers, The Basketball Diaries, From Dusk till Dawn, The Other Sister, Old School, en nog veel meer.

Tot op heden blijft What's Eating Gilbert Grape een van haar populairste films. Met Johnny Depp en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, en hoewel die twee veel lof hebben gekregen voor de film, zou het gewoon niet zo geweldig zijn geweest zonder de uitzonderlijke prestatie van Lewis.

Voor Cape Fear werd Lewis genomineerd voor een Oscar, en de film uit 1991 speelde een grote rol in haar carrière die razendsnel ging.

"Het ging allemaal om natuurlijke tienerbewegingen. Opgetrokken schouders, verlegenheid. Ik baseerde haar op een meisje dat ik in het park had ontmoet en die een pony droeg en er altijd uitzag alsof ze een geheim had," zei ze over hoe ze bereidde haar Oscar-genomineerde uitvoering voor.

In recentere jaren heeft de actrice kleinere films gemaakt. Ma van 2019 is een recente uitblinker van haar, en mensen zouden haar graag meer filmwerk zien doen.

In de aanloop naar haar tijd op Yellowjackets deed Juliette Lewis ook veel werk op het kleine scherm.

Juliette Lewis verscheen ook in verschillende tv-optredens

Net als haar werk op het grote scherm, is Juliette Lewis al sinds de jaren tachtig betrokken bij televisiewerk. In dat decennium was ze te zien in shows als I Married Dora en The Wonder Years, en afgezien van een paar projecten in de jaren '90, zou ze grotendeels wegblijven van het kleine scherm.

In de jaren 2000 zou de actrice verschijnen in shows als Dharma & Greg en My Name is Earl, maar die waren in bijrollen.

In 2015 begon ze haar tijd als rechercheur Andrea Cornell op Secrets and Lies, en ze was te zien in elke aflevering van de show. Het was geen blijvende hit, maar het toonde aan dat Lewis bereid was om in televisieprojecten te schitteren.

Zodra Secrets and Lies eindigde, zou Lewis haar televisiewerk voortzetten voordat ze een hoofdrol zou scoren in Yellowjackets. De show was een verademing en is al vernieuwd voor een tweede seizoen, tot grote vreugde van de fans.

Juliette Lewis heeft een werkelijk opmerkelijke carrière achter de rug en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze gaat doen in het volgende seizoen van Yellowjackets, wanneer het in de toekomst eindelijk in Showtime komt.

Aanbevolen: