Wie is 'Siesta Key'-ster Juliette Porter en wat is haar nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Siesta Key'-ster Juliette Porter en wat is haar nettowaarde?
Wie is 'Siesta Key'-ster Juliette Porter en wat is haar nettowaarde?
Anonim

Juliette Porter debuteerde in 2017 op reality-tv in de show Siesta Key. Het idee voor deze show volgt een Laguna Beach-gids en loopt al vier seizoenen. De serie volgt 20-jarigen die geconfronteerd worden met conflicten in vriendschap, relaties en zelfs situatieschepen. De cast brengt de zomer samen door en het drama is non-stop. Momenteel bestaat de cast uit Juliette Porter, Madisson Hausburg, Brandon Gomes, Kelsey Owens, Garrett Miller, Chloe Trautman, Amanda Miller en Sam Logan. Alex Kompothecras was de eerste drie seizoenen een van de mannelijke hoofdrolspelers in de show, totdat hij werd ontslagen wegens racistische opmerkingen uit het verleden.

Juliette Porter heeft het meeste geprofiteerd van de show vanwege haar langdurige populariteit. Op 24-jarige leeftijd is Porter al $ 400.000 waard. Porter werd gevraagd om de show te doen toen ze nog maar een tweedejaarsstudent was aan de Florida State University en zoals we al weten … ze zei ja. Als MTV belt, pak je de telefoon! Toen seizoen één eenmaal was uitgezonden, werden fans aangetrokken door Juliette's zelfverzekerde persoonlijkheid en haar flair voor dramatiek. Het is geen geheim dat Juliette Porter gemaakt is voor reality-tv en voor een show als deze.

8 Juliette afgestudeerd aan FSU

In plaats van te stoppen met studeren en een carrière in de wereld van reality-tv na te streven, koos Porter ervoor om haar studie af te ronden. Ze studeerde in 2019 af met een graad in politieke wetenschappen. Ook al had ze een graad in poli-sci, Juliette wilde de modewereld in.

7 Ze bezit haar eigen modelijn

Juliette heeft haar modecarrière een vliegende start gegeven toen ze werkte bij Blend Fashion House in Sarasota, Florida. Ze heeft momenteel haar eigen kledingbedrijf genaamd JMP. Het Instagram-account voor haar bedrijf heeft meer dan 100.000 volgers en groeit alleen maar. Op de JMP-website vind je alles wat je nodig hebt voor strandkleding!

6 Juliette's rotsachtige relatie

De show begon allemaal met de lens gericht op haar tumultueuze relatie met de rijke 26-jarige Alex Kompothecras. Fans waren verslaafd aan ups en downs en hoogte- en dieptepunten, maar ze maakten eindelijk een einde aan de cyclus. Juliette en Alex zijn eindelijk voorgoed uit elkaar en ze is momenteel single. Er waren echter een paar jongens na het uiteenvallen van Alex.

5 Bachelor Aluin Robby Hayes

Robby Hayes, tweede van Jojo's seizoen van de Bachelorette, baande zich op de een of andere manier een weg naar een andere reality-tv-show. Robby en Juliette gingen uit tijdens seizoen drie van de serie, maar dat duurde ook niet lang.

Volgens E! Online, in 2019: "Robby en Juliette gingen eind juni uit elkaar. Het was een zeer korte relatie en de verhaallijn zal zich kort afspelen in het nieuwe seizoen van Siesta Key… Geografisch gezien klopte de relatie niet. Ze besloten uit elkaar te gaan omdat het gewoon niet leuk meer was."

4 Sam Logan Split

Deze relatie van haar leek de meest legitieme kijkers. Sam Logan en Juliette hadden nog geen twee jaar een relatie na hun breuk in augustus 2021. Juliette Porter besloot eindelijk de banden met hem te verbreken en misschien eens iets uit te proberen dat single zijn heet. Misschien heeft ze nu een nieuwe verhaallijn over Siesta Key, naast die over al haar romantische verwikkelingen. Dankzij de show zijn de vriendschappen die ze in de loop der jaren heeft gemaakt misschien meer verslechterd dan haar relaties.

3 "Vriendschappen" op 'Siesta Key'

Juliette trok in bij co-ster Kelsey Owens en hun relatie eiste zijn tol in seizoen vier van de MTV-serie. Beide dames hebben concurrerende badmodelijnen en de spanning werd te veel voor hun vriendschap. Deze twee zijn momenteel geen vrienden meer en het is onduidelijk of ze ooit hun verschillen ooit opzij zullen zetten.

2 Vrienden buiten de show

Gelukkig voor deze reality-tv-ster heeft ze goede vrienden buiten de show die van haar houden en haar steunen. Deze meiden weten hoe ze haar geaard moeten houden en laten het drama haar niet overweldigen. Hannah Starr, Kelly Firek, Lexie Salameh, Chessi Phillips en Alex Rubino komen allemaal uit haar geboorteplaats. Ze blijft ook in contact met enkele van haar dispuutzusters van Tri-Delt bij FSU!

1 Massale Instagram volgers

Juliette heeft iets gedaan dat niet elk lid van Siesta Key had kunnen uitvoeren. Ze heeft een merk en een naam voor zichzelf gecreëerd en daarom voelen fans zich zo tot haar aangetrokken. Ze heeft meer dan 750.000 volgers op Instagram, wat het meeste is van iedereen in de show. Haar fanbase is toegewijd en het is een van de redenen waarom haar badpaklijn succesvol is.

De show zelf heeft kritiek gekregen omdat ze saai en droog was, maar er is een reden waarom de fans terug blijven komen. De show is al vernieuwd voor seizoen vijf en het lijkt er niet op dat deze snel zal eindigen! Of fans het nu willen toegeven of niet, de beachy achtergrond en dramatische gevechten zijn ieders schuldig genoegen.

Aanbevolen: