Phill Lewis was betrokken bij een afschuwelijke tragedie vóór 'The Suite Life

Inhoudsopgave:

Phill Lewis was betrokken bij een afschuwelijke tragedie vóór 'The Suite Life
Phill Lewis was betrokken bij een afschuwelijke tragedie vóór 'The Suite Life
Anonim

Toen Disney Channel in 1983 debuteerde, kon niemand die erbij betrokken was weten hoe groot de impact zou zijn op de entertainmentindustrie. Verschillende voormalige Disney Channel-sterren zijn tenslotte nog steeds zeer succesvol en veel shows die op het netwerk werden uitgezonden, zijn geliefd bij miljoenen fans.

Tijdens de jaren 2000 en begin 2010 behoorden de Suite Life-shows tot de populairste series van Disney Channel. Als gevolg hiervan zijn er veel mensen die erg geïnteresseerd zijn in hoe de cast van de Suite Life-shows er vandaag de dag uitziet en wat ze van plan zijn. Als het echter gaat om een voormalige Suite Life-ster, is er een reden om meer geïnteresseerd te zijn in wat ze deden voordat ze een Disney Channel-ster werden. De geliefde acteur Phil Lewis was tenslotte betrokken bij een tragedie voordat hij begon te spelen in de Suite Life-shows.

Bij welke tragedie was Phil Lewis betrokken vóór The Suite Life?

Als de meeste fans aan Phil Lewis denken, stellen ze zich zijn glimlach van een miljoen dollar voor of lachen om de capriolen van zijn beroemdste personages. Helaas, voor de vrienden en familie van één vrouw, lijdt het geen twijfel dat denken aan Lewis altijd gevoelens van extreme angst en verdriet zal oproepen. De reden daarvoor is dat Lewis verantwoordelijk was voor iets tragisch dat vier decennia geleden gebeurde.

Als veel mensen halverwege de twintig zijn, worden ze een beetje wild omdat ze voor het eerst onafhankelijk zijn, maar ze moeten nog veel verantwoordelijkheden op zich nemen. Hoewel daar niets mis mee is, omdat veel mensen zich op die leeftijd behoorlijk onaantastbaar voelen, kan dat er soms toe leiden dat ze vreselijke en levensveranderende beslissingen nemen. Op een avond in december 1991 had Phil Lewis bijvoorbeeld veel gedronken en kroop achter het stuur van zijn auto.

Terwijl Phil Lewis onder invloed reed, veroorzaakte hij een vreselijk ongeval toen hij een voertuig aanreed waarin de Portugese oppas Isabel Duarte zat. Tragisch genoeg liep Duarte ernstige verwondingen op door het ongeval, waardoor ze op slechts 21 jaar oud.

De nasleep van het ongeval van Phil Lewis

Toen de politie arriveerde op de plaats van het ongeval dat Phil Lewis veroorzaakte, realiseerden ze zich al snel dat de acteur zwaar dronken was. Toen ze Lewis testten, was zijn alcoholgeh alte in het bloed zelfs drie keer de wettelijke limiet. Als gevolg hiervan werd Lewis beschuldigd van rijden onder invloed en doodslag.

In de laatste fase van het proces van Phil Lewis riep William C. Miller, rechter van de Circuit Court, de acteur op voor zijn "extreme mate van dronkenschap en roekeloosheid" toen hij de vroegtijdige dood van Isabel Duarte veroorzaakte. Wat nog belangrijker is, Lewis werd schuldig bevonden en hoewel hij vroeg om alleen tot een proeftijd te worden veroordeeld, werd zijn verzoek niet geaccepteerd. In plaats daarvan werd Lewis veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, twee jaar voorwaardelijk en 350 uur taakstraf.

Terwijl Phil Lewis werd veroordeeld tot vijf jaar achter de tralies, zat hij eigenlijk veel minder tijd uit dan dat. De reden daarvoor is dat de vier jaar van Lewis' straf werd opgeschort "onder verwijzing naar het werk van Lewis na zijn arrestatie met een theatergezelschap in de gevangenis dat optrad in gevangenissen, scholen en kerken, om de gevolgen van drugsmisbruik te benadrukken".

Phil Lewis’ leven na de gevangenis

In theorie is het idee achter de gevangenis altijd geweest dat mensen die misdaden hebben begaan, tijd moeten uitzitten en hopelijk hun leven kunnen veranderen na hun vrijlating. In het geval van Phil Lewis is het duidelijk dat zijn leven er aanzienlijk op vooruit ging nadat hij de gevangenis verliet.

In de jaren die volgden op de tijd dat Phil Lewis achter de tralies zat, vond hij regelmatig werk als acteur. Toen landde Lewis zijn twee beroemdste rollen in de jaren 2000. Van 2005 tot 2011 speelde Lewis Marion Moseby in The Suite Life of Zack & Cody en The Suite Life on Deck. Bovendien speelde Lewis van 2005 tot 2009 het hilarische personage Hooch in vijf afleveringen van de show Scrubs.

Sinds de laatste keer dat Lewis speelde in een van de Suite Life-shows, is hij consequent blijven werken in een hele reeks tv-shows en films. Wat nog belangrijker is, Lewis lijkt erg gelukkig te zijn in zijn persoonlijke leven. Het echtpaar is vele, vele jaren getrouwd met Megan Benton Lewis en heeft samen twee dochters. Er moet ook worden opgemerkt dat Lewis naar verluidt religie in zijn leven heeft omarmd, aangezien hij een praktiserend katholiek is. Hoewel Lewis een van de vele sterren is die tijd in de gevangenis heeft doorgebracht, is het geweldig om te zien dat hij uiteindelijk zijn leven heeft veranderd.

Aanbevolen: