Wie was Melanie Lynskey voor 'Yellowjackets'?

Inhoudsopgave:

Wie was Melanie Lynskey voor 'Yellowjackets'?
Wie was Melanie Lynskey voor 'Yellowjackets'?
Anonim

Showtime is een premium netwerk dat al jaren populaire inhoud levert. Ze hebben geweldig werk geleverd met documentaires, en ze hebben shows gehad die gebaseerd waren op waargebeurde verhalen die de krantenkoppen haalden. Momenteel krijgt het netwerk veel dekking dankzij hun nieuwste hit, Yellowjackets.

Deze serie is momenteel hot en hoewel het filmen van bepaalde dingen niet altijd gemakkelijk is, profiteren de sterren van de show van de mond-tot-mondreclame. Melanie Lynskey is de hoofdrolspeler in de show en haar carrière heeft een nieuw niveau bereikt dankzij het succes van de serie. Het is een lange reis geweest voor Lynskey, die al tientallen jaren acteert.

Laten we haar werk eens nader bekijken voordat we aan Yellowjackets begonnen.

Melanie Lynskey doet het goed op 'Yellowjackets'

Yellowjackets is een van de populairste shows op het kleine scherm en Melanie Lynskey was briljant in elke aflevering. De Showtime-serie is door het eerste seizoen heen gegaan en Lynskey's optreden heeft haar in een ster veranderd.

Lynskey's vertolking van Shauna was uitzonderlijk, en toen ze met Rolling Stone sprak, vertelde ze over een aspect van haar leven dat hielp bij haar optreden.

"De manier waarop ik ben opgevoed was om niet veel emoties te tonen en niet boos te worden. Ik probeer beter te worden in het laten uitkomen van de woede. Er zijn zoveel jaren van gewoon niet weten wat Ik heb een therapeut ooit iets laten zeggen over: "Je bent bang dat als je er ook maar een klein beetje van loslaat, het gewoon nooit zal stoppen. Het zal je gewoon overweldigen en je zult gewoon woedend voor altijd.' Wat echt resoneerde met mij, "zei ze.

Lynskey zorgde er ook voor dat het personage zou dienen als een herkenbaar persoon voor degenen die misschien niet passen in de blijvende ideale fysieke vorm.

"Het was erg belangrijk voor mij voor [Shauna] om nooit commentaar te geven op mijn lichaam, om me geen jurk aan te laten trekken en te zeggen: 'Ik wou dat ik er een beetje beter uitzag.' Ik vond het belangrijk dat dit personage gewoon comfortabel en seksueel is en er niet over nadenkt of erover praat, omdat ik wil dat vrouwen ernaar kunnen kijken en zeggen: 'Wauw, ze lijkt op mij en niemand zegt dat ze de dikke is.' Die representatie is belangrijk', zei de actrice.

Haar carrière is nu gloeiend heet dankzij Yellowjackets, maar de waarheid is dat ze al jaren aan het werk was voordat ze op de show belandde.

Melanie Lynskey heeft in films als 'Don't Look Up' gezeten

Een screenshot van Don't Look Up
Een screenshot van Don't Look Up

In de filmwereld is Melanie Lynskey sinds de jaren negentig aan het stoppen en ze heeft in veel meer projecten gezeten dan sommige mensen beseffen.

Films zoals Ever After, Coyote Ugly, Sweet Home Alabama en Flags of our Fathers waren eerder succes in haar carrière, en ze is doorgegaan met rollen in grotere projecten.

Lynskey was ook te zien in films als The Perks of Being a Wallflower, en vorig jaar verscheen ze in Don't Look Up, een van de meest spraakmakende films die in tijden op Netflix verscheen.

Toen ze besprak hoe ze de rol in de met sterren bezaaide film kreeg, zei Lynskey: "Mijn agent zei tegen me: "Ik denk dat je deze film gaat krijgen aangeboden. Ik probeer je de script." En ik had zoiets van: "Ik heb het gevoel dat ik het toch gewoon doe", omdat het een Adam McKay-film is met Leonardo DiCaprio. Dat was alles wat ik op dat moment wist. Ik was zo opgewonden. En toen begon ik over de rest te horen van de cast, en ik had zoiets van: "Maak je een grapje?" Elk stukje van de puzzel was dromeriger en dromer. Het was geweldig."

Lynskey's filmwerk is solide geweest en ze heeft ook uitzonderlijk werk op televisie gedaan.

Melanie Lynskey werd beroemd in 'Two And A Half Men'

Een screenshot van Two and a Half Men
Een screenshot van Two and a Half Men

Op het kleine scherm begon Melanie Lynskey in de jaren 2000 met rollen en sindsdien is ze daar consistent gebleven.

In 2003 scoorde ze de rol van Rose in Two and a Half Men en verscheen ze in meer dan 60 afleveringen van de serie. Dit was een grote doorbraak voor de actrice, en ze zou na verloop van tijd indrukwekkende credits blijven toevoegen.

Voordat Lynskey de hoofdrol kreeg in Yellowjackets, verscheen Lynskey ook in shows als Psych, The L Word, It's Always Sunny in Philadelphia, House, Young Sheldon en Mom. Geloof ons als we zeggen dat dit nauwelijks het oppervlak van haar indrukwekkende credits krast.

Nu Yellowjackets is bevestigd voor een tweede seizoen, zullen fans geduldig moeten wachten op de volgende reeks afleveringen, die hopelijk net zo geweldig zal zijn als de eerste batch.

Aanbevolen: