Charles Melton en Chase Sui Wonders' nieuwe relatie wekt fans op

Inhoudsopgave:

Charles Melton en Chase Sui Wonders' nieuwe relatie wekt fans op
Charles Melton en Chase Sui Wonders' nieuwe relatie wekt fans op
Anonim

Charles Melton is een redelijk bekende Aziatisch-Amerikaanse acteur. Zijn doorbraakrol komt van Riverdale, die optreedt als 'Reggie Mantel'. Sindsdien is hij te zien in een van Ariana Grande's muziekvideo's en afleveringen van American Horror Story, en de verfilming van The Sun Is Also a Star, naast andere producties. Melton was vaak in het nieuws in verband met Camila Mendes, zijn Riverdale costar en nu ex-vriendin.

Chase Sui Wonders bevindt zich voornamelijk op de minder bekende schaal van Hollywood, met name in de tv-show Generation. Ze is onlangs echter in verband gebracht met Charles, wat geruchten over dating veroorzaakte en zo meer aandacht kreeg. Hier is een kijkje in de nieuwe relatie van Chase en Charles.

7 Charles Melton splitst zich met Camila Mendes in 2019

Nadat de twee elkaar ontmoetten op de set van Riverdale in 2017, was het duidelijk dat er enige aantrekkingskracht was tussen Charles Melton, die 'Reggie' speelt, en Camila Mendes die schittert als 'Veronica'. Melton en Mendes testten hun chemie buiten het scherm in 2018 en bevestigden officieel datinggeruchten in augustus. Het paar was meer dan een jaar samen, aan het daten en samen reizen wanneer ze hun tv-show niet aan het filmen waren. In december 2019 werd bevestigd dat ze uit elkaar waren gegaan, maar beminnelijk bleven. De afgelopen twee jaar was er sprake van een knipperlichtrelatie tussen hen.

6 Chase Sui Wonders houdt haar liefdesleven geheim

Voordat ze bekend werd door haar huidige relatie, was Chase Sui Wonders voorheen een minder bekende entertainer. Op 26-jarige leeftijd heeft Chase al modelleren, acteren, regisseren en scenarioschrijven aan haar cv toegevoegd. Ze is misschien het best bekend van haar rol als "Riley" in de televisieserie Generation die eerder dit jaar uitkwam. Sui Wonders heeft tot nu toe drie projecten geschreven en geregisseerd, twee films getiteld A Trivial Exclusion en Last Migration, evenals een korte film genaamd Wake. Hoewel ze een publiek figuur is, is ze erg privé over haar liefdesleven, en er zijn niet veel details over relaties uit het verleden te vinden.

5 Charles en Chase werkten samen aan een korte film

Zoals eerder vermeld, schreef en regisseerde Chase Sui Wonders een korte film met de titel Wake. Dit filmproject speelde Emily May Jampel, Havana Rose Liu, Lukita Maxwell, evenals zijzelf en Charles Melton. Zij en Charles zijn de hoofdpersonen in een verhaallijn die volgt op een nogal verontrustende romance die tot stand kwam door een recente tragedie, die eerder dit jaar werd uitgebracht. De twee brachten veel tijd samen door voor deze productie en realiseerden zich dat er chemie tussen hen was, waardoor hun romantische gevoelens van op het scherm naar buiten het scherm werden versterkt.

4 De datinggeruchten van Charles Melton en Chase Sui Wonders ontstonden in maart 2022

Na hun korte Wake die in januari 2022 werd uitgebracht, brachten Charles Melton en Chase Sui Wonders uiteindelijk meer tijd samen door. Hoewel geen van de acteurs de vermoedens van fans bevestigde, gaven mensen hun ooggetuigenverslagen van het zien van hen samen, hand in hand. In maart waren ze niet langer zo privé in het openbaar en mensen waren ervan overtuigd dat het paar echt aan het daten was.

3 Het stel werd betrapt terwijl ze samen op pad waren

Eerder deze maand zijn er foto's gemaakt van het gelukkige paar dat geniet van de beginfase van hun kalverliefde. Charles en Chase gingen samen uit en stopten bij een coffeeshop om wat tijd met een vriend door te brengen. Terwijl hij rondhing, gaf Sui Wonders Melton een kus op de wang, die hij vervolgens terugbracht in een mooie make-out-waardige stijl. Het stel hield de hele tijd elkaars hand vast en op een gegeven moment bood Charles zijn vrouw zelfs een ritje op de rug aan, wat ze graag accepteerde.

2 Een anonieme getuige deelde details van de date van Charles Melton en Chase Sui Wonders

Voor een ontspannen lentedate had Charles een "rond de stad"-route voor Chase. Een getuige vertelde dat de eerste stop die het nieuwe stel maakte, was naar Bowery Market voordat ze van de frisse lucht genoten met wat koffie op het terras. Toen ze klaar waren, gingen de acteurs naar de East Village om een ijsje te halen. Het leek duidelijk dat dit uitje allemaal leuk was en geen druk, waardoor beide individuen gewoon van elkaars gezelschap konden genieten terwijl ze elkaar blijven leren kennen.

1 Wat volgt er voor Charles Melton en Chase Sui Wonders?

Aangezien Charles Melton een geschiedenis heeft met het daten van zijn costars, lijkt het erop dat er hoop is voor zijn ontluikende relatie met Chase Sui Wonders. Het begon met een korte, maar Chase krijgt steeds meer erkenning en zal waarschijnlijk meer populaire en grote namen boeken, waarin Charles zich mogelijk zal vergezellen. Samen vertoont het paar geen tekenen van zorgen of druk van buitenaf, waardoor ze ononderbroken kunnen genieten van de stadia van romantiek, ongeacht hun publieke afbeeldingen.

Aanbevolen: