Kendall Jenner wekt huwelijksspeculatie op over de klik van de ring van vriend

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner wekt huwelijksspeculatie op over de klik van de ring van vriend
Kendall Jenner wekt huwelijksspeculatie op over de klik van de ring van vriend
Anonim

Kendall Jenner stuurde haar 209 miljoen Instagram-volgers in een razernij nadat ze een foto van haar vriend had gepost die een schijnbaar trouwring om zijn ringvinger droeg. Jenner's NBA-speler, beau Devin Booker, knuffelde zijn misschien-vrouw in het schattige shot, zijn ring glurend uit een schijnbaar glas rode wijn.

Terwijl Kendall zelf niet zulke suggestieve sieraden droeg, speculeerden fans met arendsogen al snel, met één die uitriep: "Heeft iemand anders de ring aan zijn hand opgemerkt?"

De foto is gemaakt tijdens een romantisch weekendje weg naar het platteland

De foto maakte deel uit van een carrouselpost die een ogenschijnlijk romantisch weekendje weg naar het platteland documenteerde, met een glimp van wandelingen langs schuren en glooiende heuvels gehuld in wolken.

Jenner en Booker werden voor het eerst publiekelijk met elkaar verbonden in april 2020, hoewel ze volgens een nabije bron pas in augustus van dat jaar officieel begonnen te daten. Vanwege Kendalls voorkeur voor privacy is er niet veel bekend over hun relatie, maar uit wat is onthuld, lijkt het paar erg gelukkig samen te zijn.

Kendall zal te zien zijn in de nieuwe Kardashian-Jenner realityshow 'The Kardashians'

Deze geheimhouding kan echter snel veranderen, aangezien de trailer voor de nieuwste reality-tv-show van Kardashian-Jenner The Kardashians vrijdag is uitgekomen en Kendall prominent aanwezig was. De geruchtenmolen gonst al van de suggesties dat de verloving van zus Kourtney werd gefilmd voor de serie, dus het is mogelijk dat Kendall in de voetsporen treedt van de moeder van drie en de camera's een kijkje in haar relatie geeft.

Het is duidelijk dat de onderbreking van de Kardashian-Jenner van tv niet lang duurde - de laatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians werd pas net uitgezonden in juni 2021 - en zus Khloe beweert dit is grotendeels te wijten aan het feit dat de familie zo vaak ontbreekt aan het filmen.

On The Late Late Show met James Corden Khloe onthulde: "Sinds 2007 zijn we geen zes weken zonder film geweest. Dus deze zes maanden zonder filmen is de langste die ik ooit heb gehad … En het was raar om eerst maar eigenlijk leuk voor een minuut omdat we moesten onthouden: 'Oké, dit is hoe het leven [is] niet de hele tijd microfoon. Ik hoef niet de hele dag vol haar en make-up te zijn!'"

"Maar… ook al wonen we naast elkaar en zijn we allemaal vreemd genoeg geobsedeerd door elkaar, er gaat niets boven betaald worden om bij elkaar te zijn… Schreeuw het uit naar Kris Jenner."

Kris, die in het publiek zat, was het ermee eens dat het filmen erg werd gemist en deelde: "Ik zei: 'We moeten beginnen met filmen. Het is een noodgeval.' En ze zeiden: 'Wat is het noodgeval?' Ik zei: 'Ik weet het niet, maar ik zal wel iets bedenken.'"

Aanbevolen: