Miley Cyrus wekt nostalgie op door haar oude liedjes voor fans te zingen

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus wekt nostalgie op door haar oude liedjes voor fans te zingen
Miley Cyrus wekt nostalgie op door haar oude liedjes voor fans te zingen
Anonim

Miley Cyrus werd beroemd in 2006, toen ze Hannah Montana/Miley Stewart speelde op Disney Channel. Terwijl fans haar door een fase zagen gaan om te ontsnappen aan haar Disney-dagen, keerde ze uiteindelijk terug naar het omarmen waar ze begon. Fans zijn de laatste jaren geobsedeerd door Miley Cyrus die haar oudere liedjes zingt. Ze heeft onlangs alle delen van haar verleden omarmd en geeft fans wat ze al jaren willen. Miley Cyrus droeg zelfs een Hannah Montana-shirt op het podium en fans praten er niet meer over.

Miley Cyrus houdt ervan om met haar volgers in contact te komen, en het opnieuw bekijken van haar oude liedjes was een positieve ervaring voor zowel Miley als haar fans. Bij concerten leest ze graag borden die haar fans voor haar hebben geschreven, en ze heeft zelfs grapjes gemaakt op het podium over het dissen van haar ex-vriend, Nick Jonas. De roem van Miley Cyrus sterft niet snel af en fans leven voor haar oude liedjes in haar nieuwe stijl.

8 Miley Cyrus zingt 'See You Again'

In de BBC1 Live Lounge keerde Miley Cyrus terug op het podium met een geheel nieuwe look. Nadat fans de afgelopen jaren haar opstandige kant zagen, was dit een van de eerste keren dat ze haar haar oude liedjes zagen zingen en ervan hielden. Ze speelde haar hit "See You Again" (niet te verwarren met het nummer van Wiz Khalifa met dezelfde naam), dat oorspronkelijk in 2007 werd uitgebracht. vertolking van dit nummer in 2009.

7 Miley Cyrus bereikt pieknostalgie met 'The Climb'

Tijdens de Lollapalooza in 2022 wekte Miley Cyrus de nostalgie voor haar fans op door haar lied 'The Climb' uit te voeren tijdens haar optreden. Dit nummer kwam oorspronkelijk uit in 2009 en fans vonden het geweldig om te zien hoe Miley Cyrus haar Hannah Montana-dagen omarmde, aangezien dit het beste nummer van The Hannah Montana Movie was.

6 Miley's emotionele hit 'Wrecking Ball'

Tijdens haar optreden van "Miley Cyrus No Multishow", zong Miley Cyrus een van haar meer emotionele nummers, "Wrecking Ball". De achtbaan van een relatie tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth eindigde in liefdesverdriet, en tijdens een van hun breuken bracht ze dit nummer uit. Hoewel de meeste van haar fans dachten dat het lied over haar ex Liam Hemsworth ging, heeft Miley echter onthuld dat ze tijdens het filmen van de muziekvideo eigenlijk huilde en verdrietig was over haar hond die net was overleden.

5 Miley Cyrus bracht de hits terug op Carpool Karaoke

James Corden's Carpool Karaoke-segment werd al snel een hit toen beroemdheden hem vergezelden om hun populaire liedjes in de auto te zingen. Miley Cyrus voegde zich in 2017 bij hem om enkele van haar klassieke liedjes voor fans te zingen. Met het zingen van "We Can't Stop", "The Climb", "Party In The U. S. A.", "Younger Now", "Wrecking Ball" en "Malibu", gingen Miley Cyrus en James Corden door het geheugen terwijl ze haar nieuwe album promootten, Nu jonger.

4 Miley Cyrus rockt nog steeds 'Party In The U. S. A.'

Miley Cyrus voerde een vertolking uit van haar lied "Party In The U. S. A." in de BBC1 Live Lounge. Dit nummer, oorspronkelijk uitgebracht in 2009, is al meer dan tien jaar een favoriet van Miley's fans. Fans hielden van haar langzamere en live-versie van deze hit. Een van de belangrijkste dingen waar fans van genieten met haar nostalgische momenten op het podium, is dat ze haar nieuwe stijl met haar oude teksten te horen krijgen.

3 Miley Cyrus-fans waren dol op 'Fly On The Wall'

Fans werden gek nadat Miley Cyrus haar nummer "Fly On The Wall" nam en het veertien jaar later voor fans uitvoerde. Met de stijgende populariteit van TikTok, hebben fans de afgelopen jaren kunnen genieten van Miley Cyrus die haar oudere liedjes ten gehore bracht.

2 Miley Cyrus keert terug naar de klassiekers met 'Hoedown Throwdown'

Miley Cyrus stond in 2022 op het podium van de Lollapalooza, toen ze een bord las waarop stond: 'Mijn droom is dat jij de "Hoedown Throwdown" zingt. Ze zei aanvankelijk dat ze zich de tekst niet meer kon herinneren, maar ze kwamen snel bij haar terug en ze begon te zingen. Daarna deden fans mee om haar lied uit The Hannah Montana Movie te zingen. Miley Cyrus grapte verder dat haar fans de tekst ook vergaten en ging verder met het lezen van borden in de menigte.

1 Miley Cyrus zong 'When I Look At You' voor de bruiloft van een vriend

Dit optreden is niet relatief nieuw, maar Miley Cyrus bracht nog steeds een hit terug voor een van haar beste vrienden. Op de bruiloft van Jen Talarico en Ryan Novak zong Miley Cyrus haar oude lied, "When I Look At You", voor het paar terwijl ze dansten als pasgetrouwden.

Aanbevolen: