Nieuwe 'The Crown'-trailer graaft dieper in de relatie tussen Charles en Lady D

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'The Crown'-trailer graaft dieper in de relatie tussen Charles en Lady D
Nieuwe 'The Crown'-trailer graaft dieper in de relatie tussen Charles en Lady D
Anonim

Na een teaser die Lady D's prachtige 25-voet trailer-trouwjurk onthulde die eerder dit jaar werd uitgebracht, heeft het streamingplatform fans een uitgebreid kijkje gegeven in het leven van de koninklijke familie.

Het vierde seizoen zal het debuut zijn van Emma Corrin in de rol van Diana, evenals die van Gillian Anderson als de eerste vrouwelijke premier van het VK, Margaret Thatcher.

‘The Crown’ Season Four Drops Extended Trailer

Verwacht door een vaag angstaanjagend onderschrift "The stuff of which fairy tales are made", is de nieuwe trailer een achtbaanmontage van Corrin's Diana en Josh O'Connor's Charles in de momenten voorafgaand aan hun huwelijk. Terwijl de stem van de aartsbisschop van Canterbury de ceremonie leidt, die plaatsvond op 29 juli 1981, leidt de clip fans door de intieme blikken en woedende argumenten van Charles en Diana, eindigend met een close-up van Corrin als Diana met een sluier.

De prinses droeg een prachtige ivoorkleurige zijden tafzijde en een antieke kanten jurk van het Britse modeontwerpersduo David en Elizabeth Emanuel. De jurk was zacht als een wolk en bevatte een spoor van 25 voet dat Diana de trappen van St. Paul's Cathedral in Londen op sleepte.

In de trailer zien we ook Sex Education-ster Anderson in de rol van Thatcher, evenals Olivia Colman die haar rol van koningin Elizabeth II opnieuw vertolkt. Een bepalend moment in de trailer is dat van Thatcher die knielt voor de vorst, een traditie in Groot-Brittannië.

Seizoen vijf en zes van ‘The Crown’

Het vierde seizoen, dat wereldwijd op 15 november in première gaat, is het laatste van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton neemt het over en speelt de koningin in het vijfde en zesde seizoen, en verlengt haar heerschappij met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd. Het verhaal eindigt in het begin van de jaren 2000, wat betekent dat kijkers Meghan Markle's tegenhanger op het scherm niet te zien zullen krijgen.

Creators onthulden ook dat de Australische actrice Elizabeth Debicki werd gecast als Diana in seizoen vijf en zes. Debicki, die zal schitteren in Christopher Nolan's Tenet, krijgt de komende seizoenen gezelschap van een andere grote naam: de voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville. De Engelse actrice, bekend als verteller in het door Anna Kendrick geleide seizoen van de HBO Max-show Love Life, zal prinses Margaret spelen. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder gespeeld door Vanessa Kirby en wordt momenteel gespeeld door Helena Bonham Carter.

Aanbevolen: