De uiterst gecompliceerde waarheid over de dochter van Elvis Presley en haar liefdesleven

Inhoudsopgave:

De uiterst gecompliceerde waarheid over de dochter van Elvis Presley en haar liefdesleven
De uiterst gecompliceerde waarheid over de dochter van Elvis Presley en haar liefdesleven
Anonim

Tijdens het leven van Elvis Presley heeft de legendarische zanger zoveel bereikt dat het bijna onmogelijk is om te overschatten hoe ongelooflijk zijn leven was. Elvis was bijvoorbeeld zo populair dat hij een verkooprecord had totdat Justin Bieber het decennia later van hem afnam. Bovendien lijkt het alsof Elvis altijd relevant zal zijn, aangezien zijn muziek eindeloos is geremixt en jaar na jaar in films verscheen. Vanwege zijn schijnbaar eindeloze aantrekkingskracht, werd in 2022 een film over de zanger uitgebracht met Austin Butler die hem tot leven bracht tot grote vreugde van Elvis 'familie.

Dankzij de release van de film Elvis uit 2022 wordt er de afgelopen maanden meer teruggekeken op het leven van de zangeres. Veel mensen zijn bijvoorbeeld meer geïnteresseerd in de relatie van Elvis met zijn dochter Lisa Marie Presley. Helaas, als mensen Lisa Marie nader bekijken, is het duidelijk dat ze een gecompliceerd leven heeft geleid door haar worstelingen en de ups en downs van haar persoonlijke leven.

De persoonlijke strijd van Lisa Marie Presley

Toen Lisa Marie Presley nog een heel jong kind was, was ze in het huis toen haar vader tragisch stierf. Bovendien was Lisa Marie degene die ondanks haar jonge leeftijd enkele dierbaren van Elvis over zijn overlijden vertelde, en ze bracht dagen door met het lichaam van haar vader. Onnodig te zeggen dat zoiets iedereen in de war kan brengen.

Helaas voor Lisa Marie Presley bleef ze als volwassene veel pijn lijden. Toen Lisa Marie bijvoorbeeld in 2019 door een scheiding ging, werd haar verslaving aan middelen een centraal punt in de procedure. Uiteindelijk koos Lisa Marie ervoor om haar verslavingsproblemen aan de orde te stellen in het boek van Harry Nelson "The United States of Opioids: A Prescription For Liberating A Nation In Pain". In het boek maakte Lisa Marie duidelijk dat haar verslavingsproblemen zo ernstig werden dat ze "dankbaar was om vandaag te leven".

Door de jaren heen heeft Lisa Marie Presley meerdere keren gesproken over hoeveel ze van haar kinderen houdt. Met dat in gedachten is het buitengewoon triest dat het zijn van een ouder soms heel moeilijk is geweest voor Lisa Marie. Toen Lisa Marie bijvoorbeeld nog midden in een zeer omstreden scheiding zat, kreeg haar moeder Priscilla tijdelijk de voogdij over haar twee jongste kinderen.

Tragisch genoeg leed Lisa Marie Presley uiteindelijk het soort tragedie waar elke ouder het meest bang voor is in 2020. Op 12 juli 2020 blies Lisa Marie's enige zoon Benjamin Keough zijn laatste adem uit op slechts 27-jarige leeftijd. Acht weken na het overlijden van haar zoon schreef Lisa Marie een bericht over hem op sociale media dat zo rauw was dat het voor iedereen moeilijk zou zijn om het te lezen en niet in tranen uit te barsten.

Lisa Marie Presley's liefdesleven

Vanaf het moment dat Lisa Marie Presley werd geboren, stond ze in de schijnwerpers dankzij haar wereldberoemde vader. Als gevolg hiervan leek het misschien alsof Lisa Marie anonieme mensen had willen daten, maar het blijkt dat ze is gekoppeld aan een lange lijst met opmerkelijke sterren. Dat gezegd hebbende, is Lisa Marie in verband gebracht met een aantal minder bekende mensen, waaronder haar eerste echtgenoot Danny Keough, haar vierde echtgenoot Michael Lockwood, Carlo Ponti Jr., John Oszajca en Luke Watson.

Als het gaat om de beroemde mannen met wie Lisa Marie Presley is gelinkt, met sommigen van hen ging ze relatief korte tijd uit. Lisa Marie was bijvoorbeeld kort betrokken bij Prins Albert van Monaco, Billy Corgan en Johnny Depp.

Tussen Lisa Marie Presley's eerste en vierde huwelijk door liep ze door het gangpad met een paar massieve sterren. Ten eerste was Lisa Marie van 1994 tot 1996 getrouwd met een van de grootste popsterren aller tijden, Michael Jackson. Tijdens hun huwelijk zou het een enorm understatement zijn om te zeggen dat Lisa Marie en Michael hard in de schijnwerpers stonden. Toen het koppel elkaar kuste op het podium van de MTV Video Music Awards, werd dat moment immers eindeloos onder de loep genomen door pers en publiek. Bovendien, toen het paar samen werd geïnterviewd door Diane Sawyer, werd elke seconde van het gesprek beoordeeld.

Nadat Lisa Marie Presley en Michael Jackson hun eigen weg gingen, trouwde ze zes jaar later met Nicolas Cage. Helaas was de relatie tussen Lisa Marie en Nicolas ook niet zo bedoeld, want nadat ze in 2002 door het gangpad liepen, scheidden ze in 2004. Ten tijde van hun huwelijk waren er veel geruchten dat Nicolas alleen geïnteresseerd was in Lisa Marie omdat hij geobsedeerd was door Elvis. Volgens wat Nicolas verder zei tijdens interviews, hield hij echter van Lisa Marie, niet van Elvis. Toch trokken veel mensen de wenkbrauwen op dat het paar trouwde op de 25e verjaardag van het overlijden van Elvis.

Aanbevolen: