Hoe het leven van Kathy Hilton was voordat RHOBH

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Kathy Hilton was voordat RHOBH
Hoe het leven van Kathy Hilton was voordat RHOBH
Anonim

Kathy Hilton trad in seizoen 11 toe tot de Real Housewives of Beverly Hills, meer dan een decennium na haar zussen Kim en Kyle Richards. Kathy's gekke grappen en schattige gevoel voor humor veranderden haar snel van een nieuwkomer in een onmiskenbare favoriet bij de fans. Afgezien van de afstemming met Kathy's persoonlijkheid, gaf Bravo's beslissing om Kathy op te nemen als vriend van de cast kijkers een zeldzame blik in Kathy's extreem glamoureuze leven.

Hoewel de RHOBH-cast bekend staat om hun extravagante levensstijl, had niets fans kunnen voorbereiden op een vertoning van Kathy's immense rijkdom. In tegenstelling tot de meeste huisvrouwen, leefde de matriarch van Hilton al een opmerkelijk weelderig leven voordat hij bij de show kwam en hoefde de publiciteit van de show niet te gebruiken voor zelfpromotie. We bekijken hoe Kathy Hilton er in het leven uitzag voordat ze bij RHOBH kwam.

8 Waar werd Kathy Hilton geboren?

Kathy Hilton, voornaam Kathleen Elizabeth Avanzino, werd in 1959 in Manhattan geboren als zoon van Kathleen Mary en Larry Avanzino. Kathy's familie viel uiteen toen Kathleen Mary scheidde van Larry Avanzino en trouwde met Kenneth Richards.

Na het huwelijk trokken Kathy en haar moeder in bij Kenneth en zijn familie in Beverly Hills, waar ze een liefdevolle, zij het turbulente, relatie met stiefzussen Kim en Kyle Richards ontmoette en ontwikkelde.

7 Kathy Hilton begon als kinderacteur

Net als haar zussen Kim en Kyle Richards begon Kathy als kindacteur. In tegenstelling tot haar zussen koesterde Kathy echter geen interesse in het sterrendom.

Kathy gaf commentaar op haar korte acteerperiode in een interview met Bustle en zei: "Ik vond [acteren] niet zo leuk. Ik wilde mijn eigen ding doen, zoals uitgaan en plezier hebben en logeerpartijtjes hebben en me geen zorgen hoeven te maken over 'Oh, je kunt niet bruin worden in het weekend omdat het niet overeenkomt [op het scherm].’”

6 Kathy Hilton trouwde in enorme rijkdom

Kathy Hilton is getrouwd met Rick Hilton, kleinzoon van de oprichter van Hilton Hotels, Conrad Hilton. Kathy ontmoette haar waanzinnig rijke echtgenoot op een feestje in Los Angeles terwijl ze naar de Montclair College Preparatory School ging.

Trouwen in een van de meest welvarende families in Amerika was zeker voordelig voor Kathy Hilton. Tijdens het huwelijk van 4 decennia heeft Kathy een enorm vermogen van $ 350 miljoen opgebouwd en een extreem luxueus leven geleid.

5 Kathy en Rick Hilton waagden zich op onroerend goed

Hoewel zijn familie het uitstekend deed in de hotelbranche, koos Rick Hilton ervoor om zich niet bij het familiebedrijf aan te sluiten. Ondanks het behalen van een hotel- en restaurantmanagementdiploma aan de Universiteit van Denver, besloot Rick zijn zinnen te zetten op commercieel en residentieel vastgoed.

Na zijn afstuderen richtte Rick Hilton Re alty Investments en Hilton & Hyland op. Ricks onderneming was meteen een succes, vooral dankzij de vastgoedhausse van de jaren tachtig en negentig.

4 Kathy Hilton wordt moeder

Nu hun rijkdom zich in een ongekend tempo opstapelde, besloten Kathy en Rick Hilton een gezin te stichten. In de loop van een decennium kreeg het echtpaar vier kinderen genaamd Paris, Nicky, Baron en Conrad.

Paris Hilton zou opgroeien tot een reality-tv-sensatie, model, zakenvrouw en productieve actrice. Nicky Hilton zou de spotlight-liefhebbende manieren van haar zus overnemen, terwijl Conrad en Baron de ondernemersgeest van hun vader zouden omarmen.

3 Feesten is altijd een topprioriteit geweest voor Kathy Hilton

Moeder van vier kinderen heeft Kathy Hilton er nooit van weerhouden zich te amuseren. In de beginjaren van hun huwelijk droegen Kathy en haar man hun kinderen over aan familieleden, huurden ze hulp in en Hilton-personeel wanneer de feeststemming toesloeg.

Volgens een verklaring van een insider van Hilton Hotels in Jerry Oppenheimer's House of Hilton, "zouden Kathy en Rick een van de vrouwen van het huishouden in het New York Hilton overhalen om op [Parijs] te passen … Het was een bekend feit dat Kathy en Rick graag feesten.”

2 Kathy Hilton en haar familie woonden ooit in het Waldorf Astoria

Kathy Hilton leefde lang voordat ze bij de RHOBH-cast kwam op het hoogtepunt van luxe. Voordat ze naar een vorstelijk herenhuis in Zuid-Californië verhuisden, woonden Kathy en haar familie in een penthouse op de 13e verdieping in de Waldorf Towers in het exclusieve en luxueuze Waldorf Astoria Hotel.

Paris en Nicky Hilton hadden de zeldzame kans om op te groeien omringd door vooraanstaande beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders van over de hele wereld.

1 Kathy Hilton is nooit bang geweest om met haar enorme rijkdom te pronken

Kathy Hilton's extravagante displays op RHOBH zijn zeker ongeëvenaard. De matriarch van het Hilton had de neiging om te pronken met haar enorme rijkdom en privileges lang voordat ze aan de show deelnam.

In zijn boek, House of Hilton, stelt Jerry Oppenheimer: Kathy moest altijd in de schijnwerpers staan. Het was altijd: 'Weet je wie we zijn?' 'Weet je wie ik ben?'”

Aanbevolen: