Twitter heeft een velddag met Joe Jonas' 'Camp Rock'-kapsel in nieuwe video

Inhoudsopgave:

Twitter heeft een velddag met Joe Jonas' 'Camp Rock'-kapsel in nieuwe video
Twitter heeft een velddag met Joe Jonas' 'Camp Rock'-kapsel in nieuwe video
Anonim

13 jaar nadat we met tranen afscheid hebben genomen van Joe Jonas aka Shane Gray's iconische lange haar in Camp Rock, is de zanger naar sociale media gegaan om fans er een glimp van te laten zien. Het is weer 2008 en we zijn er voor.

Joe Jonas heeft in de loop der jaren een overvloed aan kapsels gedragen, maar zijn beroemdste tot nu toe is ongetwijfeld de look die hij droeg in de Disney-film. Joe keerde terug voor het vervolg op Camp Rock in 2010, maar zijn emo-knal deed dat niet, dus het was behoorlijk nostalgisch voor fans om het opnieuw te zien verschijnen.

Joe Jonas brengt herinneringen terug

Op 2 augustus plaatste Jonas een video op zijn sociale-mediaplatforms waarin hij over straat loopt. De zanger droeg een pruik die eruitzag als zijn oude kenmerkende kapsel, zoals gedragen door zijn muzikant-personage Shane Gray. Fans hadden er een behoorlijke velddag mee!

Joe had een beetje plezier met zijn nieuwe kapsel en bleef het over zijn schouder draaien zoals hij altijd deed, terwijl de JoBros-klassieker S. O. S. op de achtergrond gespeeld. In de clip wiegde hij ook met meerdere kleurrijke sjaals, die allemaal om zijn nek waren gebonden.

Fans herkenden onmiddellijk de beroemde oude look van de acteur en overspoelden de comments met hun reacties!

"Shane Gray ben jij dat?" een fan ondervraagd.

"Ik ben Shane Gray omdat ik hardop huil!" zei een ander.

"DIT IS DE GROOTSTE. De haarflip is net zo goed als toen. Yasssss."

"Camp rock shneeeeee…omg met flashbacks" gutste een ander.

"Joe Jonas is echt weer veranderd in Shane Gray…", schreef een fan.

"Het is de hoeveelheid sjaals voor mij." zei een ander.

De zanger en zijn broers Nick en Kevin Jonas maken zich klaar voor de Remember This Tour die op 20 augustus in Las Vegas van start gaat. De Jonas Brothers hebben de laatste tijd inhoud gefilmd om de show te promoten en hebben alle primeurs achter de schermen gedeeld, wat waarschijnlijk de reden is waarom Joe de Shane Gray-sloten terugbracht.

Tenzij er een Camp Rock-reünie in het verschiet ligt? Tot die tijd rocken we naar Demi Lovato en Joe Jonas' This Is Me.

Aanbevolen: