Billie Eilish krijgt een straatverbod tegen een gestoorde fan Hij nam geen sociale afstand

Inhoudsopgave:

Billie Eilish krijgt een straatverbod tegen een gestoorde fan Hij nam geen sociale afstand
Billie Eilish krijgt een straatverbod tegen een gestoorde fan Hij nam geen sociale afstand
Anonim

Beroemdheden zijn geen vreemden voor krankzinnige fans en stalkers, maar de 18-jarige Billie Eilish is nog maar een jongere die onlangs de celebrity-scene heeft gecrasht. Dit laatste incident leert haar de kneepjes van het vak… snel.

Ze lijkt een gestoorde stalker te hebben en ze heeft al maatregelen genomen om zichzelf en haar familie te beschermen tegen toekomstige incidenten.

Blijkbaar is een fan met de naam Prenell Rousseau de afgelopen week 7 keer bij haar thuis verschenen. Hij is niet gemaskerd of gehandschoend, en zijn verboden terrein in combinatie met zijn gebrek aan sociale afstand is te veel geworden!

De gekke fan

Dit is wat we tot nu toe weten… Prenell Rousseau heeft ontdekt waar Eilish woont, en hij blijft terugkomen. 7 keer in een week is veel, naar ieders maatstaven, en Eilish heeft er genoeg van.

Op een gegeven moment ging hij in gesprek met de vader van Billie Eilish via een deurbelcamera die ze bij de voordeur hadden. Prenell vraagt of Eilish hier woont, hij kreeg "nee" te horen, maar hij bleef terugkomen. Volgens Daily Mail, toen hij om 21.00 uur terugkwam, "lijkt de fan grillig gedrag te vertonen."

Escalerend

Op een bepaald moment tijdens de week leek hij achter een muur op hun terrein te gaan liggen, alsof hij daar de nacht zou doorbrengen.

Hij probeerde zelfs de voordeur te openen door met de hendel te knoeien om binnen te komen.

Hij verschijnt meestal zonder gezichtsmasker of handschoenen, en raakt het belsignaal en vele andere voorwerpen op het terrein aan… te midden van de pandemie.

Het straatverbod in plaats van gevangenisstraf

Sommigen vragen zich af waarom deze man niet in de gevangenis is gegooid.

Volgens TMZ blijkt uit rapporten dat deze indringer deze week minstens twee keer in hechtenis is genomen, maar niet is vastgehouden. Het gevangenissysteem probeert "niet-gewelddadige" criminelen niet te accepteren als gevolg van COVID-19-zorgen.

De familie heeft een tijdelijk straatverbod gekregen en Prenell is op een bus terug naar zijn huis in New York gezet.

De vraag blijft… zal dit hem er echt van weerhouden terug te keren?

Aanbevolen: