Kim Kardashian ontwerpt borden om de hongerigen te voeden

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian ontwerpt borden om de hongerigen te voeden
Kim Kardashian ontwerpt borden om de hongerigen te voeden
Anonim

Kim Kardashian wordt tegenwoordig echt filantropisch.

Volgens Page Six werkt de ster samen met restaurantketen Panera Bread en de grootste binnenlandse hongerbestrijdingsorganisatie Feeding America om de hongerigen tijdens de pandemie te helpen voeden.

Om het bewustzijn over de campagne te vergroten, plaatste Kim een foto op Instagram van drie borden die door haar en haar kinderen zijn ontworpen als onderdeel van de SeeAPlateFillAPlate-uitdaging.

500.000 ma altijden voor mensen in nood

De campagne heeft tot doel maar liefst 500.000 ma altijden te verstrekken aan mensen in nood tijdens de pandemie van het coronavirus.

Kim Kardashian vroeg mensen om TogetherWithoutHunger.org te bezoeken om $ 3 te doneren voor het verstrekken van vers bereide ma altijden voor degenen die het nodig hebben.

"Veel gezinnen vertrouwen op scholen, voedselbanken en andere ondersteuningsprogramma's om ma altijden op tafel te zetten", staat op de website. "Deze programma's zijn zwaar getroffen door sluitingen in verband met de COVID-19-crisis in de Verenigde Staten."

Kim wil dat haar moeder en zussen meedoen

Nadat Kim haar met krijt ontworpen borden op sociale media had getoond, daagde Kim haar moeder Kris Jenner en zussen Kourtney en Kendall uit om mee te doen aan het initiatief.

Ze vroeg ook BFF Jonathan "Foodgod" Cheban en Tracy Romulus, om deel te nemen en het bewustzijn te vergroten door hun eigen borden te versieren.

Ze is gepassioneerd over het voeden van de hongerigen

Afgelopen maand, zoals gemeld door Newsday, nam Kim ook deel aan de All In Challenge-reeks van inzamelingsacties, waarbij ze fans een lunch aanbood met haar en haar zussen in ruil voor donaties.

Ze schreef op sociale media dat ze "deed mee aan de AllinChallenge om mensen in deze tijd gevoed en gezond te houden. Ga met mij en mijn zussen lunchen terwijl we het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians filmen. Ga naar https://allinchallenge.in/kkw om te doneren wat je kunt - elke dollar telt - en één persoon wordt willekeurig gekozen."

Aanbevolen: