Waarom fans dachten dat Ava Elizabeth Phillippe vervreemd was van haar vader, Ryan

Inhoudsopgave:

Waarom fans dachten dat Ava Elizabeth Phillippe vervreemd was van haar vader, Ryan
Waarom fans dachten dat Ava Elizabeth Phillippe vervreemd was van haar vader, Ryan
Anonim

Hollywood-sterren Reese Witherspoon en Ryan Phillippe ontmoetten elkaar in 1997 en in juni 1999 stapten de twee in het huwelijksbootje. Samen heeft het paar twee kinderen - dochter Ava Elizabeth Phillippe geboren in 1999 en zoon Deacon Reese Phillippe geboren in 2003. Helaas gingen de twee acteurs uit elkaar in 2006 en hun scheiding werd in 2008 afgerond.

Terwijl Reese Witherspoon en Ryan Phillippe goede vrienden en co-ouders bleven, hebben fans gemerkt dat Ryan Phillippe niet zo close lijkt te zijn met zijn dochter, het 22-jarige model Ava Elizabeth Phillippe. Blijf scrollen om de waarheid over hun relatie te weten te komen…

Wat doet Ava Elizabeth Phillippe?

Laten we beginnen met het feit dat Ava Elizabeth Phillippe - net als de meeste 20-jarigen - erg actief is op sociale media, met name op Instagram. Op het platform deelt Ava talloze foto's van haar projecten, kunst, reizen, vrienden en natuurlijk zichzelf. Degenen die de ster volgen, weten ook dat ze heel dicht bij haar broer Deacon lijkt te staan, evenals haar halfbroer Tennessee James Toth (de zoon van Reese Witherspoon met haar huidige echtgenoot Jim Toth).

Ava, die zeker zou kunnen doorgaan voor een jonge Reese Witherspoon, heeft de afgelopen jaren de wereld van modellenwerk verkend. In 2018 deed Ava samen met haar beroemde moeder modellenwerk in advertenties voor Draper James en Rodarte. Vorig jaar stonden de jonge ster en haar broer Deacon model voor de collectie van Beyoncé voor Adidas. Het lijkt er zeker op dat Ava Elizabeth Phillippe iemand is die we nog veel meer zullen zien in de mode-industrie.

Kunnen Ava Elizabeth Phillippe en Ryan Phillippe met elkaar overweg?

Zoals eerder vermeld, is Ava Elizabeth Phillippe erg actief op Instagram, maar op het moment van schrijven volgt ze haar vader Ryan Phillippe niet op het populaire social media-platform voor het delen van foto's, terwijl ze haar moeder Reese volgt. Een snelle scroll door Ava's Instagram-feed (die meer dan 500 berichten heeft) zal ook onthullen dat het model al een tijdje geen foto's van haar vader heeft gepost, in feite is de laatste in 2016 gepost. Ter vergelijking: Ava deelt veel van foto's van haar moeder Reese op haar feed, evenals foto's van haar broers Deacon en Tennessee.

Ryan Phillippe, aan de andere kant, volgt zijn 22-jarige dochter, maar een scroll door zijn feed zal ook onthullen dat hij nauwelijks foto's van Ava plaatst - de meest recente die hij deelde was voor haar verjaardag in 2018. De acteur deelt zeker nog veel meer beelden van zijn zoon Deacon, wat zou kunnen betekenen dat hij een veel hechtere band met hem heeft. Ryan en Deacon worden zelfs vaak samen gespot tijdens het doen van leuke vader-zoonactiviteiten, terwijl Ryan zelden in het openbaar wordt gezien met Ava.

Ava Elizabeth Phillippe is dichter bij haar moeder, Reese Witherspoon

Toen Reese Witherspoon en Ryan Phillippe gingen scheiden, vroeg de actrice om gezamenlijke voogdij en de enige fysieke voogdij over hun twee kinderen. Dit betekent dat Ava en Deacon meer tijd met hun moeder doorbrachten toen ze opgroeiden, maar hun vader was ook een groot deel van hun leven.

Vandaag de dag lijkt het zeker alsof Ava veel dichter bij haar moeder staat dan haar vader, en het feit dat ze Ryan niet volgt op sociale media heeft ook geleid tot geruchten dat de twee niet goed met elkaar overweg kunnen. Aangezien Ryan Phillippe zijn dochter niet publiekelijk een gelukkige verjaardag heeft gewenst, leken de geruchten zeker nog reëler.

Het is echter onmogelijk om de relatie tussen Ava en Ryan uitsluitend te beoordelen op basis van hun interactie op sociale media. Immers, alleen omdat ze de liefde voor elkaar niet publiekelijk delen, wil dat nog niet zeggen dat ze privé niet met elkaar kunnen opschieten. Zowel Reese als Ryan hebben elkaar altijd geprezen als co-ouders en dit is wat Ryan onthulde over hun prioriteiten:

"We ruilen met elkaar. Je moet als gescheiden ouder, zoals elke ouder, zover komen dat je jezelf niet op de eerste plaats zet. Je wilt dat de ervaring van de kinderen zijn eigen ervaring is en niet zoals, 'Nou, ik moet mijn tijd hebben!' Daar zijn we heel goed in geweest."

Wanneer hem wordt gevraagd naar zijn dochter, heeft Ryan Phillippe alleen maar aardige dingen te zeggen. Hij onthulde dat ze zijn persoonlijkheid heeft en dat ze ongelooflijk trots is op haar invloed op sociale media.

"Nou, ze heeft een ongelooflijk beroemde moeder en een redelijk beroemde vader, maar zo werkt dat. En ook sociale media worden grotendeels gedreven door de jeugd en de associaties die binnen die groep worden gemaakt. Ze is ongelooflijk getalenteerd."

In een Instagram-verhaalpost onthulde Ava dat ze heel dankbaar is voor haar ouders, maar ze denkt wel dat haar leven anders zou zijn geweest als ze niet beroemd waren geweest.

“Dat gezegd hebbende, ik zou niets veranderen. De goede en de minder goede hebben me allemaal gemaakt tot wie ik ben en hebben me zoveel geweldige kansen gegeven. En mijn ouders krijgen waar ze van houden en dat is super cool."

Aanbevolen: