Dit is waarom Tom Selleck een beetje bang was om op de show te zijn, vrienden

Dit is waarom Tom Selleck een beetje bang was om op de show te zijn, vrienden
Dit is waarom Tom Selleck een beetje bang was om op de show te zijn, vrienden
Anonim

Tom Selleck vond het geweldig om met de cast van de populaire comedyserie Friends te werken. Hij voegde zich aan het einde van het tweede seizoen bij de cast en speelde de rol van dokter Richard Burke. Selleck zei ook dat hij een beetje bang was om in de show te zijn. Dus dit is waarom hij zich zo voelde.

Tom maakte een paar opmerkingen toen hem werd gevraagd hoe het voelde om in de beroemde sitcom uit de jaren negentig te zijn, hij voegde eraan toe: "Ik had sinds Taxi geen 3 digicam-cadeau meer voltooid. de prijs die je beta alt voor de kans!"

Zijn rol in de serie was als een gescheiden oogarts die een vriend was van Monica's ouders, en in het begin verborgen ze hun relatie voor haar ouders. Uiteindelijk gingen ze echter uit elkaar vanwege Richard's onwil en besloten ze om kinderen te krijgen.

Aanvankelijk tekende hij voor slechts drie afleveringen, maar hij werd later benaderd door de producenten; ze vroegen hem of hij nog een paar keer meer afleveringen mocht maken nadat hij onder de indruk was van zijn optreden.

Na het bereiken van een nieuwe overeenkomst, maakte Tom de volgende opmerkingen: "Dus toen deed ik meer, en ik realiseerde me al snel wauw, dit is een groot probleem. Het werkte gewoon en ik vond het geweldig". Bovendien leverde zijn rol hem in 2000 een Emmy Award-nominatie op voor Outstanding Guest Actor in a Comedy Series.

Op 12 november 2019 kondigde The Hollywood Reporter aan dat Warner Bros. een Friends-reünie voor HBO Max aan het ontwikkelen is, waarbij de hele cast samen met de makers David Crane en Martha Kauffman terugkeert.

De reünie zal zonder script plaatsvinden en zal plaatsvinden op Stage 24 van de Warner Bros. in Burbank, dezelfde locatie waar de volledige reeks werd opgenomen.

Op 21 februari 2020 bevestigde HBO dat de reüniespecial The One Where They Got Back Together zou heten en in mei 2020 zou uitkomen. Op 18 maart 2020 werd het echter uitgesteld en daar was geen aankondiging voor een aanstaande releasedatum.

Toen Tom Selleck hoorde over de reüniespecial, toonde hij zijn interesse om terug te keren door te zeggen: "als de kans zich voordoet, zou ik het opnieuw doen!" Hij adviseerde Radio Times: "Ik zou ja zeggen zonder zelfs maar een script te zien. Wat echt goed zou zijn, is dat Richard weer tussen Monica en Chandler komt."

De ster van Magnum P. I. voegde eraan toe dat er toch een aantrekkingskracht moest zijn tussen zijn personage en Monica door te zeggen: "Ik hoop dat er nog steeds vonken zijn. Ik hield van die scène als de oogarts in haar ogen keek. Courteney Cox heeft erg mooie ogen."

Tom Selleck is momenteel te zien als een van de hoofdpersonen in de American Police Drama TV-serie Blue Bloods, en hun laatste seizoen ging in première op 29 september 2019.

Aanbevolen: