De kantoorreünie is net gebeurd (soort van)

Inhoudsopgave:

De kantoorreünie is net gebeurd (soort van)
De kantoorreünie is net gebeurd (soort van)
Anonim

Al jaren smeken mensen om een reünie van de cast van de populaire sitcom, The Office, die van 2005-2013 op NBC werd uitgezonden.

De vraag naar een reünie van een show die zo populair is, is verre van ongehoord, vooral wanneer die show een nieuwe golf in populariteit ziet nadat deze aanvankelijk is afgelopen. Gewoonlijk, zoals in het geval van Friends, komt deze populariteitspiek van hernieuwde syndicatie op netwerken zoals Nick at Nite of Comedy Central. Deze keer komt de hernieuwde populariteit vooral van Netflix, waar The Office al een tijdje de populairste streamingserie is.

Deze reünie-eisen blijven meestal onbeantwoord, met geruchten die de ronde doen, maar zelden uitkomen. Het gebeurde bijna met Friends: een niet-gescripte special met de originele cast zou in mei 2020 uitgezonden worden op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO, maar door lockdowns is deze release voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Hoewel de lockdowns één special hebben weggenomen, hebben ze ook geleid tot vele soorten mini-specials. Met de productie van nieuwe inhoud noodzakelijkerwijs in de wacht en mensen die in deze moeilijke tijden terugkeren naar oude, vertrouwde media voor comfort, hebben de casts van veel populaire series op de televisie uitgezonden Zoom-tafellezingen van favoriete afleveringen, meestal gestreamd terwijl ze om donaties vragen aan liefdadigheidsinstellingen die helpen direct bij de crisis. De cast van Netflix's Big Mouth deed er een, met beroemde gezichten als John Mulaney, Nick Kroll en Jenny Slate; Fran Drescher en de voormalige cast van The Nanny deden nog een andere, waarbij de hele cast werd bijeengeroepen om de pilot-aflevering te lezen die oorspronkelijk in 1993 werd uitgezonden, ook al zijn de acteurs die de kinderen speelden nu allemaal volwassen.

Een andere sitcom, vaak beschouwd als een zustershow van The Office, gaf fans zelfs iets meer dan dat: in april werd een nieuwe, scripted aflevering van Parks and Recreation uitgezonden, waarin de levens van alle hoofdpersonen (en enkele minder belangrijke) als ze omgaan met de lockdowns. Hoewel er niet veel plot of nieuwe inhoud in de special zat, zoals bij de andere, was het leuk om weer wat bekende gezichten te zien.

De nieuwe aflevering van Parks and Rec heeft sommige fans misschien hoop gegeven die ze niet eerder hadden durven hebben voor een reünie van The Office, vooral gezien de opmerkingen van Steve Carell over het onderwerp, bang dat de humor achter de show zou vandaag gewoon niet zo'n positieve ontvangst hebben als toen de show begon. Hoewel deze opmerkingen grotendeels uit hun context zijn gehaald, vormen ze nog steeds een obstakel op de weg naar een speciale reünie die ooit zal plaatsvinden.

Hoewel fans misschien nog steeds kwellen over de wil-zij-zullen ze niet van dit alles, een reünie van de cast van The Office heeft al plaatsgevonden… en ook recht onder onze neus.

Jim heeft de bende weer bij elkaar

Zoals zijn vaste schema is geworden, heeft de altijd charmante John Krasinski op zondag een aflevering van SGN uitgebracht, een afkorting voor Some Good News, zijn zelf gecreëerde nieuwsnetwerk voor het verspreiden van positiviteit in deze moeilijke tijden. In elke aflevering van SGN deelt Krasinski goed nieuws in de wereld. Dit omvat creatieve bijeenkomsten, daden van dienstbaarheid of vriendelijkheid, en een aantal schattige baby's en dieren voor de goede orde.

Een ding dat hij ook doet, is één grote, verbazingwekkende verrassing per aflevering creëren, voor iemand die pech heeft gehad door de lockdown. Een paar weken geleden kreeg hij de originele cast van Hamilton bij elkaar om te zingen voor een jong meisje dat naar de musical in New York zou gaan. Een paar weken daarna organiseerde hij een virtueel schoolbal voor al die studenten die hun eigen school moeten missen.

Deze week overtrof Krasinski zichzelf echter echt. Nadat hij hoorde over een huwelijksaanzoek met een Office-thema van een Maryland-paar (een herhaling van Jim's geïmproviseerde tankstationvoorstel aan Pam), had hij ze op de show om hen te feliciteren … en nog wat.

Tot ieders verbazing onthulde de acteur dat hij een pas gewijde predikant was en bood hij aan om het paar meteen te trouwen in de show. Vervolgens verraste hij hen verder door hun ouders bij het gesprek te betrekken, evenals beste vrienden om als bruidsmeisje en stalknecht te dienen… maar daar was hij nog niet klaar mee.

Nadat hij zichzelf tot beste man had uitgeroepen, liet Krasinski Jenna Fischer (Pam Beesley) optreden als bruidsmeisje en Zac Brown van de Zac Brown-band om een nummer te spelen dat hij speciaal voor de gelegenheid schreef.

Tranen vloeiden al, maar de SGN-host was nog niet klaar. Nadat hij de huwelijksceremonie had uitgevoerd en zich officieel bij het paar had gevoegd als de heer en mevrouw Susan en Tom Lush, speelde hij Chris Brown's "Dance Forever", het nummer dat Dwight en zijn bedrijf gebruikten om Jim en Pam's bruiloft in de show te kapen, en vervolgens kondigde aan dat hij een paar van zijn vrienden voor het feest had uitgenodigd. En daarmee verscheen de hele cast van The Office op het scherm om vanuit hun eigen huis een ode te brengen aan het bruidspaar. Steve Carell, Creed Bratton, Rainn Wilson, Mindy Kailing - bijna alle sterren verschenen, met slechts een paar opvallende afwezigen.

Het is geen volledige reünie, dat is waar, maar het is nog steeds hartverwarmend om zoveel bekende en geliefde gezichten weer samen op één scherm te zien, vooral wanneer ze een van de beste scènes in de show naspelen, en voor zulke een zoete oorzaak. Dus rekwisieten voor John Krasisnski voor het weer bij elkaar krijgen van de hele cast en voor het geven van zo'n lieve en gedenkwaardige bruiloft aan het gelukkige paar. (En wie weet? Misschien is deze reünie een voorbode van grotere dingen die komen gaan.)

Aanbevolen: