Kylie Jenners pad naar succes is een les voor alle aspiranten

Kylie Jenners pad naar succes is een les voor alle aspiranten
Kylie Jenners pad naar succes is een les voor alle aspiranten
Anonim

Het werkprofiel dat Kylie Jenner bekleedt, omvat een diverse veelheid aan functies, zowel persoonlijk als professioneel. Kylie is een ondernemer van een miljard dollar, een modeverkoper, en als klap op de vuurpijl is ze moeder van een schattig klein meisje Stormi. Kylie kwam op het scherm met E!'s populaire televisieserie Keeping Up With Kardashians en bleef vanaf het begin klappen uitdelen, wat impliceert dat haar prestaties niet als ultieme voldoening voor haar kwamen. Ze was vastbesloten om vooruit te gaan, verlangend naar iets meer.

Wat is er beter dan haar eigen bedrijf om het op te krikken! Niet lang daarna, toen ze nog maar rond de 18 was, lanceerde ze haar eigen cosmeticamerk, Kylie Lip Kit; die later bekend zou worden als de Kylie Cosmetics. Kylie Cosmetics zou een andere zijn geweest die in lijn was met andere stagnerende cosmeticabedrijven, ware het niet dat Kylie's onberispelijke zakelijk inzicht er was. De 18-jarige gebruikte best-in-class technologie voor haar cosmeticalijn om het vooraan te laten staan tussen de topmerken. Daarnaast gebruikte ze voortdurende trends om de verkoop van haar merk te stimuleren.

Jenner vergaarde op zeer jonge leeftijd een wereld van lof en aandacht als een mega-beroemdheid. Zozeer zelfs, Time Magazine noemde haar een van de meest invloedrijke tienercelebs. Maar blijkbaar keek Kylie naar iets groters dan alleen een machtige beroemdheidsstatus. Veel van haar prestaties kwamen op een leeftijd dat ze automatisch de jongste zou zijn die zulke hoogten zou bereiken.

Ze was de jongste beroemdheid die op de Forbes Celebrity 100-lijst verscheen. In de mode-industrie werd Kylie door de New York Post uitgeroepen tot de meest invloedrijke beroemdheid in de modewereld. De self-made miljardair rekende meer dan wat dan ook op zichzelf en haar geloof heeft haar positie als icoon in de popcultuur geconcretiseerd.

Behalve dat ze een engel uit de popcultuur is, is ze een geweldig meesterbrein als het om zaken gaat. Haar grote fan-aanhang zorgt voor een soepele landingsbaan voor al haar ondernemingen en Kylie begrijpt het goed. "Sociale media is een geweldig platform, ik heb zo gemakkelijk toegang tot mijn fans en mijn klanten", zegt Kylie. In een voordelige positie met honderden miljoenen fans, weet Kylie het talent om het ten volle te benutten.

Jenner noemt haar producten als geïnspireerd door haar eigen smaak, vandaar dat een geweldige klantenbasis niet zo verrassend is.

Bovendien houdt Kylie, als een ultieme opportunist, ook kansen buiten haar bedrijf in de gaten. Kylie verdient een forse som van haar merkaanbevelingen zoals onder andere Puma en PacSun. Ze maakt ook veel groen door te verschijnen op televisie en modeshows.

Kylie Jenner's benadering is niet bepaald intuïtief, sterker nog, elke beslissing komt pas nadat ze de marktsituaties tot haar tevredenheid nauwkeurig heeft gelezen. Bovendien gelooft Jenner in 'geen risico, geen winst'. Ze is zo'n onderneming aangegaan dat haar risicovolle stijl aan de oppervlakte komt. Ze investeerde miljoenen in een bedrijf waar de kans op succes minimaal was, gezien het extreem competitieve landschap van de make-upindustrie. Zonder het element van zelfdiscipline kan risico een moordenaar zijn en met cijfers en resultaten bewees Kylie dat ze veel heeft gekregen.

Nou, dat is niet alles, de make-upondernemer, Kylie reageert als een professional op dynamiek. Kylie realiseerde zich het belang van aanwezigheid in de winkel en ging samen met het schoonheidssalonbedrijf Ulta. Ja, ze laat geen steen onberoerd.

Alles bij elkaar genomen, heeft ze binnen zo'n korte tijd de vaardigheden laten zien die alleen topzakenlieden bezitten. Naast een feilloos begrip van mode, bewijst ze met alles wat ze heeft gedaan dat ze echt gemaakt is voor wat ze leuk vindt.

Volgens haar prestaties is Kylie echt een inspirerende figuur wiens ijver zijn vruchten afwerpt. Ze stond op 18-jarige leeftijd op $ 5 miljoen, behoorlijk fors voor een tieneridool. De komende 4 jaar van hard werken zou haar nettowaarde omhoogschieten naar $ 1 miljard, om haar de jongste te maken die het doel bereikte en de Facebook-oprichter Mark Zuckerburg overtroefde die het op 23-jarige leeftijd voor elkaar kreeg. Omdat ze de jongste in het gezin is, is haar vermogen groter dan al haar zussen samen.

Succes komt niet van de ene op de andere dag, Kylie ging niet gewoon op haar knieën zitten en wachtte op heldere dagen. Ze nam een aantal slimme beslissingen die bedoeld waren om haar naar de hemel van glorie te pompen. In plaats van dag en nacht te dromen, deed ze haar best om het enorme succes dat ze heeft bereikt tot stand te brengen. Over haar snelle opkomst tot succes zei ze: Ik had niets verwacht. Ik had de toekomst niet voorzien, maar het voelt echt goed. Dat is een mooi schouderklopje.”

Ze nam haar toevlucht tot haar zelfverzekerde overtuiging en doorzettingsvermogen en ging helemaal los. Kylie's badass-mechanisme dient echt als een geweldige les voor move-makers over de hele wereld.

Aanbevolen: