Kylie Jenner had, en gaf de beste Moederdag

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner had, en gaf de beste Moederdag
Kylie Jenner had, en gaf de beste Moederdag
Anonim

Deze moederdag ging Kylie Jenner helemaal los.

Mensen meldt dat de ster haar zussen en moeder $5, 495 Judith Leiber Crystal Clutches schonk om de gelegenheid te vieren.

Jenner genoot ook van wat quality time met haar 2-jarige dochter Stormi.

Het was absoluut een onvergetelijke Moederdag voor Kylie Jenner.

Kylie en Stormi's dag van de liefde

Op zondag konden fans een glimp opvangen van Jenner's thuisfeest nadat ze een reeks lieve foto's van haar dochter had gedeeld.

"Deze kleine liefde van mij", schreef ze bij de beelden. “Wat een bijzonder cadeau is het om moeder te zijn. fijne moederdag aan alle mama's."

Ondertussen gaf Jenner's ex Travis Scot ook een shout-out naar "alle moeders die er zijn" op Instagram.

Moederdag is altijd een groot probleem geweest voor Kylie Jenner. Vorig jaar noemde ze het moederschap "Het beste wat ik ooit heb gedaan."

Een traktatie voor haar moeder en zussen

Hoewel haar belangrijkste focus misschien op haar dochter lag, heeft Jenner kosten noch moeite gespaard voor haar zussen en moeder om de dag te herdenken.

Omdat de Kardashian-Jenner-familie niet bij elkaar kon zijn voor de vakantie, meldt People dat Kylie Jenner besloot ze allemaal te trakteren op een aantal zeer speciale geschenken.

De reactie op haar gulle giften van Judith Leiber klauwen was van oprechte waardering. Ze verkopen voor $ 5, 495 voor het geval je je afvroeg!

”Ik bedoel, serieus Kylie? Voor Moederdag? Wat mooi', zei Kim op haar Instagram-verhaal terwijl ze een video deelde van haar nieuw ontvangen cob alt panter-clutch.

Khloé bedankte ook haar kleine zusje voor het moederdagcadeau op haar sociale media en zei: "Awww, ik hou van je mijn mietje @kyliejenner."

Aanbevolen: