6 Shondaland-co-sterren die IRL hebben aangesloten, 4 die elkaar haten (+5 BFF's)

Inhoudsopgave:

6 Shondaland-co-sterren die IRL hebben aangesloten, 4 die elkaar haten (+5 BFF's)
6 Shondaland-co-sterren die IRL hebben aangesloten, 4 die elkaar haten (+5 BFF's)
Anonim

Als de persoon achter 9 grote tv-shows, is Shonda Rhimes een van de machtigste figuren in de entertainmentindustrie geworden. ABC begon zelfs zo in haar vaardigheden te geloven dat in 2014 hun hele line-up op donderdag voor prime time bestond uit shows waarvan zij de drijvende kracht was.

Naast het vermogen van Shonda Rhimes om tv-shows te maken die de massa vermaken, heeft haar werk een positief effect gehad op het leven van veel acteurs die onder haar paraplu hebben gewerkt. Ze had deze mensen tenslotte niet alleen voor lange tijd in dienst, maar verschillende sterren van haar shows gingen ook met elkaar daten. Helaas zijn er ook opmerkelijke voorbeelden van Shondaland-sterren die niet echt met elkaar overweg kunnen. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst te bekijken van 6 Shondaland-co-sterren die een relatie hebben gehad, 5 beste vrienden en 4 die elkaar niet mogen.

15 Hooked Up: Mireille Enos en Alan Ruck

Ver verwijderd van de meest succesvolle Shondaland-serie, kwam The Catch na 2 seizoenen tot een einde, maar het zorgde voor één geweldig ding: de serie leidde Mireille Enos om op te treden met haar oude echtgenoot Alan Ruck. Getrouwd sinds het jaar 2008 is dit minder bekende Shondaland-paar tot op de dag van vandaag samen en hebben ze samen 2 kinderen.

14 Verbonden: Liza Weil en Paul Adelstein

Technisch gezien de enige combinatie op deze lijst die op 2 verschillende Shondaland-series speelde, Liza Weil en Paul Adelstein hebben misschien niet aan dezelfde set gewerkt, maar we tellen ze nog steeds. Ze speelde tenslotte in How to Get Away with Murder en hij was een belangrijk onderdeel van Private Practice. Getrouwd van 2006 tot 2017, Weil en Adelstein hebben samen ook een dochter.

13 Beste vrienden: Katie Lowes en Bellamy Young

Op basis van al het drama waarmee Mellie Grant en Quinn Perkins van Scandal te maken hebben gehad op het scherm, is het enigszins verrassend om meer te weten te komen over het zorgeloze plezier dat de acteurs die ze spelen in hun vrije tijd hebben. Katie Lowes en Bellamy Young staan erom bekend dat ze in het verleden samen wat deuntjes hebben gezongen op de IAMA Caberet, en hebben een lange geschiedenis van samen rondhangen.

12 Hooked Up: Aja Naomi King en Alfred Enoch

In tegenstelling tot alle andere koppels op deze lijst, hebben Aja Naomi King en Alfred Enoch van How to Get Away With Murder nooit bevestigd dat ze ooit een romantische relatie hadden. Dat gezegd hebbende, wijzen alle tekenen erop dat King niet ontkende dat ze een romantische band hadden toen hem dat werd gevraagd, ze gingen samen naar het Essence Black Women in Hollywood Gala en brachten tijd door met haar ouders.

11 Vind elkaar niet leuk: Ellen Pompeo en Patrick Dempsey

Vanaf het begin willen we duidelijk maken dat Ellen Pompeo en Patrick Dempsey nooit iets negatiefs over elkaar in het openbaar hebben gezegd. In 2018 onthulde Pompeo echter dat ze nog nooit met haar voormalige co-ster had gesproken sinds hij Gray's Anatomy verliet. Bovendien beweerde ze dat terwijl ze nog steeds samenwerkten Dempsey weigerde om samen met haar over hun contracten te onderhandelen.

10 Beste vrienden: Scott Foley en Joshua Malina

Blijkbaar, niet tevreden met alleen samenwerken op de set, schreven Scandal's Scott Foley en Joshua Malina in het verleden samen een blog op de ABC-website. In die inzendingen spraken ze af en toe over de show waarin ze allebei speelden, maar vaker wel dan niet concentreerden ze zich op het speels op elkaar afstemmen en prezen ze de acteervaardigheden van hun co-schrijvers.

9 Hooked Up: Taye Diggs en Idina Menzel

Altijd een ongelooflijk charismatische acteur, Taye Diggs is in het verleden in een lange lijst van blijvende shows verschenen en hij had een belangrijke rol in de succesvolle televisieserie van Private Practice. Getrouwd van 2003 tot 2014, speelde de toenmalige vrouw van Diggs, Idina Menzel, een gastrol in 2 afleveringen van zijn populaire serie, maar grappig genoeg speelde ze een liefdesbelang voor het personage van zijn co-ster Tim Day.

8 Vind elkaar niet leuk: Kate Walsh en veel van de Grey's Anatomy-cast

Nadat de populariteit van Grey's Anatomy Shonda Rhimes hielp veranderen in een krachtpatser in de industrie, gebruikte ze haar hernieuwde invloed om een spin-off van die serie te creëren, Private Practice. Omdat de spin-off gebaseerd was op haar personage, was het een grote promotie voor Kate Walsh om een eigen serie te lanceren. Helaas, volgens rapporten, hadden veel van Walsh' voormalige Grey's Anatomy co-sterren een hekel aan haar nieuwe carrièrekans.

7 Beste vrienden: Kate Walsh en Sara Ramirez

Van de ene inzending over Kate Wash tot de andere, waren we blij te horen dat ten minste één van haar voormalige Gray's Anatomy-co-sterren, Sara Ramirez, op goede voet met haar blijft. In feite is elk van hen in de loop der jaren aanwezig geweest bij belangrijke gebeurtenissen in het leven van de ander, waaronder zaken als bruiloften, vrijgezellenfeesten en verjaardagsvieringen.

6 Hooked Up: Marika Dominczyk en Scott Foley

Hoewel Scott Foley vooral bekend is bij Shondaland-fans vanwege zijn jaren in Scandal, had hij ook een terugkerende Grey's Anatomy-rol die ertoe leidde dat hij in 15 afleveringen van die serie verscheen. Ook een acteur die in verschillende afleveringen van die show verscheen, Marika Dominczyk heeft 3 kinderen met Foley en het paar is sinds 2007 getrouwd.

5 Beste vrienden: Aja Naomi King en Viola Davis

Algemeen beschouwd als een van de beste acteurs ter wereld, hadden sommige mensen misschien verwacht dat Viola Davis zo'n groots beeld van zichzelf zou hebben dat ze niet om haar co-sterren zou geven. Als het echter om Aja Naomi King gaat, is dat zeker niet het geval. Davis introduceerde King zelfs tijdens het Essence Black Women in Hollywood Gala 2017 en barstte in tranen uit terwijl ze haar HTGAWM-collega en vriendin prees.

4 Hooked Up: Liza Weil en Charlie Weber

Naast Liza Weil die enkele jaren getrouwd was met een andere Shondaland-acteur, raakte ze ook betrokken bij haar How to Get Away With Murder co-ster Charlie Weber. Het was bekend dat ze samen waren van medio 2016 tot februari 2019, en het verraste veel waarnemers toen Weil en Weber uit elkaar gingen, omdat ze zo gelukkig samen leken.

3 Vind elkaar niet leuk: Patrick Dempsey en Isaiah Washington

Van het beste dat we kunnen zien, zijn Patrick Dempsey en Isaiah Washington van Gray's Anatomy de enige co-sterren van Shondaland die boos genoeg waren om op de set uit elkaar te vallen. Washington zou hebben geworsteld nadat Dempsey te laat op zijn werk was verschenen en er een ruzie volgde. Washington zou zijn tegenspeler bij de keel hebben gegrepen, wat leidde tot een "gewelddadige vechtpartij" tussen het paar.

2 Beste vrienden: Ellen Pompeo en Jesse Williams

Op het moment van schrijven hebben Ellen Pompeo en Jesse Williams een decennium lang samen gespeeld in Grey's Anatomy. Tijdens een interview met Buzzfeed News onthulde Williams dat hij en Pompeo zo close zijn dat ze samen met hun kinderen op vakantie zijn gegaan. Voortbordurend op hun relatie, zei Williams tijdens dat interview ook dat hun vriendschap "echt cool is, alsof het niet geforceerd is".

1 Vind elkaar niet leuk: Isaiah Washington en T. R. Ridder

Ondanks al het andere gekibbel dat plaatsvond onder de cast van Grey's Anatomy, is het het feit dat Isiah Washington een smet naar T. R. Knight, een homoseksuele man, die mensen om een goede reden het meest schrik aanjaagt. Sinds dat incident heeft Washington geprobeerd zijn woorden in een nieuwe context te plaatsen, maar er zijn geen aanwijzingen dat hij en Knight op goede voet staan.

Aanbevolen: