22 Dingen die geen zin hebben over een vol (en voller) huis

Inhoudsopgave:

22 Dingen die geen zin hebben over een vol (en voller) huis
22 Dingen die geen zin hebben over een vol (en voller) huis
Anonim

Het einde van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig was een eenvoudiger tijd op het gebied van tv. Er was een TGIF-opstelling waar mensen live afstemden om familiegerichte sitcoms te bekijken. Boordevol lachsporen en stroperig zoete verhaallijnen (die vaak eindigden met een knuffel en een keurig ingepakte levensles). Full House liep acht jaar lang met veel kijkers die opgroeiden naast de Tanner-crew en hun drie vaders.

Een paar jaar geleden herstartte Netflix Full House met Fuller House, waarbij hij profiteerde van de nostalgiefactor. De show is griezelig bekend en speelt zich af op Kimmy Gibbler en Stephanie Tanner die teruggaan naar de oude boerderij om DJ te helpen bij het opvoeden van haar drie jongens na het verlies van haar man. Hoewel het allemaal heel leuk is, zijn er enkele dingen over beide shows die nergens op slaan. Of het nu gaat om lui schrijven, decorontwerp of te veel kamperen, hier zijn 22 dingen die niet helemaal kloppen aan de Full House-franchise.

22 Twee trappen die leiden naar dezelfde gang in het Tanner-huis

In het huis van Tanner gaan twee trappen omhoog. Een in de keuken, de andere in de woonkamer. Beide brengen je naar dezelfde locatie in de gang boven buiten de kinderkamers. Misschien is er een portaal dat we niet begrijpen. Als je bereid bent je ongeloof op te schorten, is de camera misschien gewoon constant op de andere mystieke trap geplaatst.

21 Twee generaties gezinnen die op zolder wonen

Toen Jesse en Rebecca na hun huwelijk op zolder woonden, was het vreemd. Het werd nog vreemder toen ze besloten hun tweeling op te voeden in de krappe dakspanten van het Tanner-huis. Kimmy die op zolder woont is iets minder vreemd, want het is Kimmy, en we hadden het min of meer verwacht. We snappen dat onroerend goed in San Francisco duur is, maar als je het uitsluit, kan iemand zich zeker zijn eigen appartement veroorloven.

20 Hoe DJ een spiegelbeeld van haar vader wordt

Danny Tanner was een alleenstaande vader die zijn drie dochters opvoedde nadat hij onlangs weduwe was geworden. DJ Tanner is een onlangs weduwe moeder van drie jongens die ervoor koos om ze op te voeden in haar ouderlijk huis. We komen daar, er moest een plotapparaat zijn om iedereen terug naar huis te brengen, maar hadden de schrijvers niet met een verhaal voor DJ kunnen komen dat niet hetzelfde was als dat van haar vaders?

19 Slechts één aflevering van Full House werd opgenomen in San Francisco

San Francisco en de 'painted ladies' herenhuizen in Full(er) House zijn bijna een personage op zich. De show is echter nooit opgenomen in San Fran. In feite is er maar één aflevering ooit gefilmd in San Fran, en het was de eerste aflevering in seizoen acht genaamd "Comet's Excellent Adventure". De openingscredits van The Tanner in San Francisco werden in 2014 verkocht voor maar liefst 3,1 miljoen dollar.

18 Alles over Jesse en de Rippers

Jesse is een onuitstaanbare egomaniak die geobsedeerd is door zijn uiterlijk en Elvis, in die volgorde. Hoe hij zo lang een band heeft onderhouden die hem niet haatte met het vuur van duizend zonnen, gaat ons te boven. De band dumpte Jesse uiteindelijk omdat hij te toegewijd was aan zijn familie (ha), en werd geleid door Brady Bunch-ster Barry Williams, die Barry en de Rippers werd. Jesse vormde later een nieuwe band genaamd Hot Daddy and The Monkey Puppets, zucht.

17 Danny heeft een date gehad met iemand die praktisch dezelfde leeftijd heeft als DJ

Af en toe doet Danny Tanner iets buiten zijn karakter (waarvan ik moet aannemen dat hij zijn innerlijke Bob Saget channelt, die zijn tegenpool is). Een aflevering die in me opkomt, is toen hij begon te daten met een 21-jarige studente, net op het moment dat zijn oudste, DJ, naar de middelbare school gaat. Dit is een griezelige zet dan we zouden verwachten van Jesse of Joey, niet van Danny. Het was walgelijk.

16 Die tijd betaalde Jesse de zangers op zijn bruiloft in tomaten

Jesse is een onvolwassen mannelijk kind, maar helaas de op één na meest verantwoordelijke vader in Full House. Als hij vlak voor zijn bruiloft gaat parachutespringen, belandt hij in een stapel tomaten, wordt gearresteerd en moet hij een ritje krijgen met een bus vol gospelzangers. Als hij hen vraagt om op zijn bruiloft te zingen, stemmen ze in. Alleen Jesse beta alt ze niet in contanten zoals een normaal mens, hij beta alt ze in tomaten, want dat is logisch.

15 Critici haten beide series, maar het is nog steeds populair

Critici HAAT Full en Fuller House, maar het kan de fans niet schelen. Beide shows hebben prijzen en nominaties ontvangen, maar plot, schrijven en acteren is van gemiddeld niveau. Vulture schreef over Fuller House: "De eerste vier minuten van 'Fuller House' zijn vier van de meest ondraaglijke tv-minuten die ooit zijn uitgezonden." Hoe brutaal! Mensen die ineenkrimpen bij de gedachte aan een ingeblikte lachtrack, het overmatig gebruik van kreten en kaas, moeten dit zoete, zoete comfortvoedsel van een show vermijden.

14 Het lijkt alsof iedereen in Fuller House superberoemd is

Tuurlijk, sommige mensen vinden roem, maar niet zoals in het Tanner Home. Jesse is een succesvolle muzikant die componist is geworden voor General Hospital. Danny en Rebecca kregen uiteindelijk een nationaal tv-optreden buiten Wake-Up San Francisco. Stephanie was een beroemde DJ en Kimmy's man is een beroemde autocoureur. En Joey is zo'n succesvolle komiek dat hij een lopende stand-upcomedyshow in Vegas kreeg aangeboden. Het is bijna alsof Aladdin op Fuller House woonde en wenste dat de familie roem en succes zou hebben…

13 Kimmy Gibbler is nu de 'volwassene'?

Ik kan niet geloven dat ik dit zeg - Kimmy is een van mijn favoriete personages in Fuller House. Ze weet wie ze is en gaat onbeschaamd achter wat ze wil. Ze zal alles doen voor degenen van wie ze houdt en handhaaft een wilde excentrieke tante-modestijl uit de jaren 80 die Pinterest-waardig is. Ze runt een succesvol bedrijf voor feestplanning, heeft een hete partner die van haar houdt en is zo close met haar dochter dat ze de primeur krijgt over zaken als de eerste kus van de tiener. Kimmy kan op elk moment deel uitmaken van mijn She Wolf-pakket.

12 Control Freak Danny Gifts DJ His House

Danny houdt van zijn kinderen, maar zou hij zomaar de sleutels van zijn miljoenenhuis overhandigen? Zou hij niet te veel kritiek hebben op hoe schoon het is, of in paniek raken over eventuele veranderingen? Zouden Michelle en Stephanie echt niets te zeggen hebben over dit enorme cadeau, alleen voor DJ? Geen wonder dat ze iedereen daar gratis laat wonen en niet al het extra boodschappengeld zweet, ze spaart nog steeds een muntje!

11 Becky &Jesse's kinderen komen niet opdagen bij hun geloftevernieuwing

Originele volwassen Full House-cast zijn gaststerren op Fuller House omdat de show zich richt op de volgende generatie. Bijna iedereen maakt een cameo. Dit maakt het vreemder dat Nicky en Alex komen opdagen voor Thanksgiving, maar niet wanneer hun ouders hun huwelijksgeloften hernieuwen. Natuurlijk zijn ze bezig met het runnen van hun meestal mislukte taco-truck, maar je zou denken dat hun ouders ze daar zouden willen hebben.

10 Wat is er ooit met het oude huis van DJ gebeurd?

Niemand praat ooit over wat DJ deed met het huis waarin ze woonde voordat haar man stierf. Is ze huisbaas? Heeft ze het huis verkocht? We weten het niet. Was er logistiek om haar jongens naar een nieuwe school te brengen? Je zou denken dat ze na het verlies van hun vader andere dingen voor hen consistent willen houden. We zullen het nooit weten, want het is nooit genoemd, ook al had het gemakkelijk gedekt kunnen worden.

9 De leerlooiers zijn meesters in het overwinnen van verlies

Bravo aan Fuller House voor het met hart en ziel aanpakken van Stephanie en haar onvruchtbaarheid! Afgezien hiervan rouwt de familie Tanner niet echt zoals de rest van ons. Natuurlijk worden er terloops melding gemaakt van vermiste dierbaren, maar niet wat je echt zou verwachten van iemand die een ouder of partner heeft verloren. Misschien kunnen ze terloops iemand noemen die terugrijdt van hun afspraak met een therapeut om een vleugje realiteit toe te voegen?

8 Hoe DJ Steve blijft kiezen

Steve kwam een beetje sterk over toen ze DJ probeerde te versieren nadat ze single was geworden. Matt is als een arme versie van Thor op alle juiste manieren. Beide mannen waren ongelooflijk geduldig en ondersteunend terwijl DJ dingen uitvond, en zeker, Steve en DJ hebben een geschiedenis, maar ik begrijp gewoon niet waarom ze Steve koos. Hij zou het beste zijn gebleven als een ondersteunende vriend en een band met haar verleden.

7 Joey heeft zijn eigen full house, waar hij melig over is

Joey en zijn familie zijn letterlijk de slechtste. Joey is een vreselijke vader en zijn kinderen zijn vreselijk. Het is geen wonder dat hij de Tanners meestal zonder hen bezoekt, zelfs als hij ze giftige donuts brengt als hij dat doet. Als iemand die in de loop van Full House op zijn minst een handvol goede opvoedingsbeslissingen heeft genomen, zou je denken dat hij beter voorbereid zou zijn om kinderen op te voeden die geen kleine demonen waren.

6 Alles over Michelle In The Reboot

De Olsen Twins zijn niet geïnteresseerd in de reboot, we snappen het allemaal, maar de schrijvers wijzen er graag op dat Michelle minstens een paar keer per seizoen bruut afwezig is, waarbij castleden de vierde muur afbreken en naar beneden staren camera alsof het de jongste Tanner is. Waarom ze Becky niet 'nieuwe' hebben zoals in Roseanne, als ze er zoveel om geven, gaat ons te boven. Misschien kunnen ze de tweeling schuldig maken aan het verschijnen voor het laatste seizoen, maar we betwijfelen het.

5 Die keer dat ze grappen maakten over geestelijke gezondheid

Niemand suggereert ooit dat Danny hulp krijgt bij het oplossen van zijn neurose of het opruimen van OCS, en ze zoeken ook nooit gezondheidsadvies voor het feit dat ouders steeds maar doodvallen. Met name in Full House wanneer Joey een auto voor DJ koopt voor haar 16th verjaardag, niet beseffend dat hij gestolen is, 'helpt' de familie Joey wanneer hij het opneemt tegen de politie. In plaats van de waarheid te vertellen, overtuigen ze de politie ervan dat Joey een goed functionerend persoon is met een lage mentale capaciteit. Oh, mijn Lanta, dat is ongepast!

4 Jesse en zijn belachelijke muziekvideo

Jesse houdt meer van zichzelf en zijn haar dan van Becky en al het andere. Het is niet echt een verrassing dat hij een emotionele zwart-witvideo zou maken voor zijn cover van het Beach Boys-nummer "Forever". Omdat Full House een familiegerichte show is, zou je denken dat ze zwart-wit video's in slechte arthouse-stijl willen vermijden waarin Stamos shirtloos rondrolt, maar blijkbaar niet.

3 Toen DJ's voedselproblemen een echt probleem werden

Toen Full House eetstoornissen probeerde aan te pakken in een netjes verpakte strik nadat DJ zichzelf had uitgehongerd om er goed uit te zien voor Kimmy's zwembadfeest, ging het niet goed. Het feit dat deze problemen ingewikkelder zijn dan 22 minuten, klopte toen Bure zelf aan Self Magazine toegaf dat ze na haar tijd bij Full House een aantal jaren met boulimia worstelde. Gelukkig is ze hersteld.

Aanbevolen: