Waar is 'America's Got Talent'-zangeres Susan Boyle vandaag in 2021?

Inhoudsopgave:

Waar is 'America's Got Talent'-zangeres Susan Boyle vandaag in 2021?
Waar is 'America's Got Talent'-zangeres Susan Boyle vandaag in 2021?
Anonim

Ze droomde een droom, en die kwam uit! In 2009 verbaasde Susan Boyle het Britse publiek toen ze auditie deed voor de populaire ITV-serie, Britain's Got Talent.

Een toen 47-jarige Susan woonde de audities bij in Londen, Engeland, waar ze de hit 'I Dreamed A Dream' uit de musical Les Misérables uitvoerde. Hoewel haar uiterlijk zeker iedereen aan het twijfelen bracht over wat er ging gebeuren, vooral voormalig rechter, Piers Morgan, slaagde Boyle erin iedereen weg te blazen!

Susan Boyle's auditie ging viraal en belandde aan de goede kant van Simon Cowell, wat haar een platencontract en miljoenen fans over de hele wereld opleverde. Nou, na tien jaar sinds haar grote moment, is dit wat Susan Boyle heeft uitgespookt!

Waar is Susan Boyle vandaag?

Susan Boyle's leven veranderde in 2009 toen ze voet zette op het podium van Britain's Got Talent. Terwijl de juryleden en het live publiek zich afvroegen of Susan's auditie goed zou gaan of niet, verraste ze ons allemaal!

Nou, toen het tijd was voor haar om te zingen, zong Susan Boyle 'I Dreamed A Dream' alsof het niemand iets aanging, en liet geen enkel droog oog in huis! Gelukkig voor Susan katapulteerde het nummer haar rechtstreeks naar de finale, en hoewel ze de overwinning misschien niet veilig had gesteld, werd Boyle tweede en werd meteen een internationale superster.

Na haar tijd in de talentenserie begon Susan Boyle niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar overal erkend te worden! Tot op de dag van vandaag was haar auditie maar liefst 250 miljoen keer bekeken, wat bewijst dat haar talent en verhaal het waard waren om op af te stemmen.

De zangeres bracht haar debuutalbum uit, vernoemd naar het nummer waarmee ze auditie deed, en werd meteen het snelst verkopende Britse debuutalbum ooit! Susan heeft nu een indrukwekkende 25 miljoen platen wereldwijd verkocht en 250 miljoen streams en meer dan 650 miljoen YouTube-views verdiend.

Hoewel Susan lang niet zo populair is als ze ooit de hype van haar BGT-moment volgde, weerhield dat haar er niet van om door te gaan met haar muziekwerk. Tot op de dag van vandaag heeft Susan ZEVEN studioalbums uitgebracht en ze zal niet snel stoppen.

Tijdens haar auditie vertelde Susan dat ze zo groot zou willen worden als Elaine Paige, dus het was alleen maar passend voor haar om samen met haar muzikale idool op te treden in Las Vegas, en dat allemaal terwijl ze werd vergezeld door nog een ander muziekicoon, Donny Osmond.

In 2019 keerde Susan terug naar haar roots en deed ze mee aan de America's Got Talent: The Champions-serie, met acts uit de Got Talent-franchises uit verschillende landen.

De aanstaande 60-jarige blijft een actieve artiest die getekend is bij het label van Simon Cowell, Syco Entertainment, en fans zijn enthousiast om te zien wat Susan Boyle aan het koken is! In de tussentijd blijft Susan in Schotland, waar ze blijft genieten van haar vermogen van $ 40 miljoen. Over een succesverhaal gesproken, toch?

Aanbevolen: