Kylie Jenner heeft net veel land gekocht Duur land Waar bouwt ze op?

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner heeft net veel land gekocht Duur land Waar bouwt ze op?
Kylie Jenner heeft net veel land gekocht Duur land Waar bouwt ze op?
Anonim

Kylie Jenner is zeker niet overdreven beïnvloed door de huidige omstandigheden waarin we leven. Ze blijft eigendommen oprapen en dit is de meest interessante vastgoedinvestering in haar steeds groter wordende portefeuille.

Ze heeft net 5 hectare grond gekocht. Dat klopt - land gewoon. Het is onduidelijk wat ze ermee van plan is, maar ze heeft zojuist maar liefst $ 15 miljoen laten vallen voor het braakliggende terrein in Hidden Hills.

Er is ook een super coole connectie met deze woning…

Miley Cyrus had hier paarden

Ja, het is waar. TMZ meldt dat Miley Cyrus het pand in 2015 heeft gekocht als plek om haar paarden te houden. Drie jaar nadat hij die aankoop had gedaan, verkocht Cyrus het aan iemand anders die van plan was een aangepast huis te bouwen, maar dat is nooit gebeurd.

Dit is een ongekende kavelgrootte voor het gebied, en het feit alleen al dat het leeg staat en ze hier op maat haar eigen terrein kan bouwen, is verbazingwekkend. Er is gewoon niets anders zoals het daar in de buurt.

Super coole buren

Variety meldt dat ze ook behoorlijk coole buren heeft. De nieuwe opgravingen bevinden zich in hetzelfde gebied als Drake, The Weeknd, Jessica Simpson, John Stamos en Kaley Cuoco. Voor degenen onder jullie die het bijhouden, Jenner heeft nu een herenhuis van $ 36,5 in Holmby Hills, een herenhuis in Beverly Hills van $ 14,5, een herenhuis in Hidden Hills van $ 12 miljoen en nu … deze heldere ruimte die binnenkort al haar ontwerpdromen zal vertegenwoordigen!

Het is niet te zeggen wat ze uiteindelijk met dit stuk land zal doen, maar ze kan het zich duidelijk veroorloven om alles te doen wat haar hartje begeert.

Aanbevolen: