5 Disney-films waarvan wordt beweerd dat ze binnenkort verschijnen (+10 momenteel in ontwikkeling)

Inhoudsopgave:

5 Disney-films waarvan wordt beweerd dat ze binnenkort verschijnen (+10 momenteel in ontwikkeling)
5 Disney-films waarvan wordt beweerd dat ze binnenkort verschijnen (+10 momenteel in ontwikkeling)
Anonim

The W alt Disney Company is een van de grootste bedrijven ter wereld geworden omdat ze het pad blijven volgen dat werd geplaveid door de man die het bedrijf begon, de heer W alt Disney. Hij zei ooit: "Het is best leuk om het onmogelijke te doen." Hij was eerst een dromer, in de tweede plaats vernieuwer.

Met dat in gedachten heeft Disney de afgelopen jaren filmstudio's gekocht zoals Pixar, Marvel, Lucasfilm en, eerder dit jaar, 21st Century Fox, zodat ze de rechten op al hun inhoud konden bezitten. Ze kochten ook een meerderheidsbelang in Hulu.

Dit alles was direct gerelateerd aan Disney+, hun gloednieuwe abonnementsvideo-on-demandproduct dat alles zal bezitten wat het aan zijn publiek presenteert, waardoor ze de prijs en inhoud kunnen bepalen.

De andere voordelen van deze overnames zijn dat de toekomst van Disney-films geweldig is vanwege alle grote filmstudio's die ze nu bezitten. Het heeft geleid tot veel opwinding rond de volgende golf van Disney-speelfilms, of het nu geanimeerd of live-action is.

Dus laten we ook op de Disney-trein stappen en praten over 10 Disney-films die nu in ontwikkeling zijn, en 5 geruchten die binnenkort zullen verschijnen.

15 In ontwikkeling: de enige echte Ivan - Releasedatum: 14 augustus 2020

Afbeelding
Afbeelding

Disney is vastbesloten om aan ons hart te trekken en na het horen van het uitgangspunt van The One and Only Ivan, een voormalige kinderroman, bereiden we ons voor op een zeer emotionele film.

In deze film spelen een gorilla genaamd Ivan, een olifant genaamd Stella en Bob de hond. Ze leven in een kooi bij Exit 8 Big Top Mall, maar hebben geen idee hoe ze daar zijn gekomen. Maar dan krijgen ze een nieuwe vriend, een voorheen mishandelde babyolifant, die ze allemaal bij elkaar brengt.

14 In ontwikkeling: Mulan - Releasedatum: 27 maart 2020

Afbeelding
Afbeelding

Disney kreeg eindelijk hun act samen en filmde een live-action versie van de animatiefilm Mulan. Ze waren oorspronkelijk van plan om dit in oktober 2010 te filmen, maar werden uiteindelijk geannuleerd net voordat het begon te filmen. Vijf jaar later konden ze aankondigen dat het snel zou gebeuren, ze konden alleen niet beloven wanneer.

Nou, aanstaande maart gaan we Mulan eindelijk zien als een live-action film en het zou een van de verrassende films van 2020 kunnen zijn. Ten eerste was Mulan nooit een populaire Disney-film, maar het verhaal wel van de sterkste. Als ze het verhaal kunnen vertalen naar een live-action vertelling, wordt het een schrikbarend grote hit.

13 Geruchten: Sneeuwwitje - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Niet lang geleden bracht het tijdschrift Variety een verhaal uit waarin stond dat Marc Webb in gesprek was om de live-actionversie van de originele Disney-animatiefilm, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, te regisseren.

Hoewel hij nog niet is aangemeld, is Marc Webb de koploper en zou hij de baan snel moeten krijgen. Disney onderhandelt ook met scenarioschrijver Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) om het script te schrijven en hoopt ook Benj Pasek en Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman) te krijgen om de nummers te schrijven.

12 In ontwikkeling: er komt iets slechts op deze manier - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Disney heeft de klassieke Ray Bradbury-roman Something Wicked This Way Comes in 1983 al verfilmd, maar het verhaal was niet zo donker als het boek. Dat zou heel anders moeten zijn met hun nieuwste remake van het boek.

In 2014 werd aangekondigd dat Seth Grahame-Smith zijn regiedebuut zou maken met deze film, maar het is er nooit van gekomen, althans nog niet. Dezelfde man die Dark Shadows, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, The Lego Batman Movie schreef en gehecht is aan het titelloze vervolg op Beetlejuice, heeft heel weinig over deze film gezegd.

11 In ontwikkeling: Artemis Fowl - Releasedatum: 29 mei 2020

Afbeelding
Afbeelding

Niet lang nadat Artemis Fowl de boekenplanken bereikte, probeerde een filmstudio de rechten te kopen om uiteindelijk een filmversie te maken. Miramax Films kreeg de rechten in 2001, maar kreeg het ding niet op het grote scherm. In 2013 stapte W alt Disney Pictures in en rondde de deal af om dit ding gemaakt te krijgen.

De auteur van de boekenreeks, Eoin Colfer, beschreef de film als 'Die Hard met feeën', met Artemis Fowl als dit 12-jarige criminele meesterbrein dat feeën ontvoert om een flink losgeld te verzilveren.

10 Geruchten: Tink - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Tinker Bell is een van de meest geliefde Disney-personages, maar ze krijgt een slechte reputatie omdat ze verkeerd wordt begrepen. Het wordt dus hoog tijd dat we haar verhaal te horen krijgen door de ogen van Reese Witherspoon, die al een paar jaar is gecast om de rol op zich te nemen.

Maar zelfs nu Reese Witherspoon officieel in de film is gecast, heeft Tink een muur geraakt en is hij om de een of andere reden vastgelopen. We horen nu al bijna drie jaar over deze film, maar zal het ooit gebeuren?

9 In ontwikkeling: The Little Mermaid - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

De live-action versie van De kleine zeemeermin komt uiteindelijk naar de bioscoop. De afgelopen maanden zijn er details naar boven gekomen over verschillende mensen die aan de film gehecht zijn. Meest recentelijk werd Tim Burk (Fantastic Beasts and Where To Find Them) aangenomen als supervisor voor visuele effecten.

Disney kondigde toen aan dat de productie in april 2020 zou beginnen en hoopte in augustus van hetzelfde jaar af te ronden. Lin-Manuel Mirada voegt zich ook bij het team om de muziek te doen met Alan Menken.

8 In ontwikkeling: Labyrinth 2 - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Sinds enkele jaren worden we gepest met het idee dat ze een van de beste films aller tijden, Labyrinth, opnieuw gaan maken. De geruchten werden echter werkelijkheid toen Fede Alvarez bevestigde dat hij was ingeschakeld om het vervolg te regisseren.

Maar het werd nog spannender toen de geruchten de ronde deden dat het script eind 2018 eindelijk klaar was. Fede Alvarez legde uit dat het script nog niet af was, maar hij had wel een eerste versie die hij geweldig vond. Als fan van het origineel begrijpt Alvarez dat het niet overhaast kan zijn om een perfect vervolg te maken. En alle fans waarderen het om te wachten op iets dat werkt.

7 In ontwikkeling: Jungle Cruise - Releasedatum: 24 juli 2020

Afbeelding
Afbeelding

Niemand had verwacht dat Pirates of the Caribbean een van de meest winstgevende filmfranchises ooit zou worden, maar dat gebeurde wel. Het werd de eerste Disney World-attractie die verfilmd werd en een kaskraker werd. Jungle Cruise is misschien wel de volgende.

Tenminste, dat is waar Disney op hoopt als het in juli uitkomt. Het sterren Dwayne "The Rock" Johnson en Emily Blunt en oorspronkelijk gepland om in oktober uit te komen, maar werd verschoven naar de volgende zomer nadat nieuwe opnames ervoor zorgden dat ze alles uitstelden.

6 Gerucht: The Haunted Mansion - Releasedatum: nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Pan's Labyrinth is een van Guillermo del Toro's films die zijn vermogen om fictieve personages als een lid van de samenleving te behandelen echt laat zien. Hij besteedt niet de helft van zijn film aan wachten om het monster te onthullen, of ons bang te maken met een geest. Hij presenteert ze als echte mensen en dat is een geweldige kwaliteit als je een Disney-film gaat maken.

The Haunted Mansion was al gemaakt, maar met in de hoofdrol Eddie Murphy en het was een heel andere filmstijl dan dit gaat worden. Toro gaat een donkerder, realistischer verhaal maken dat de vele personages die in het landhuis leven tot leven brengt.

5 In ontwikkeling: Avatar 2-5 - Releasedatum(s): 17 december 2021; 22 december 2023; 19 december 2025; 17 december 2027

Afbeelding
Afbeelding

Als je echt denkt dat Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 en Avatar 5 op die data officieel in de bioscoop zullen verschijnen, dan moet je geen aandacht schenken aan alles wat James Cameron heeft gedaan sinds Titanic. Sterker nog, de Avatar-sequels zijn ons al sinds 2012 beloofd.

Maar zijn visie is misschien te groot, want om de twee jaar krijgen we weer een excuus om de sequels verder terug te dringen, gevolgd door een extra film die in de franchise wordt opgenomen. Het goede nieuws is dat Disney veel geld heeft geïnvesteerd in het bouwen van een nieuwe toevoeging aan hun themapark in Orlando, dat is gewijd aan Avatar, dus je kunt er zeker van zijn dat het uiteindelijk zal gebeuren.

4 In ontwikkeling: Cruella - Releasedatum: 23 december 2020

Afbeelding
Afbeelding

Cruella De Vil is de engste en meest kwaadaardige schurk in het hele Disney-universum. Scar (The Lion King), Ursula (The Little Mermaid) en Jafar (Aladdin) zijn enkele van de ergste Disney-schurken, maar ze kunnen niet concurreren met Cruella.

Ze zijn slecht, en dat weten we, maar ze wilden macht. Glenn Close heeft zo geweldig werk geleverd als Cruella dat het voor Emma Stone misschien moeilijk is om datzelfde soort horror vast te leggen.

3 Gerucht: Pirates Of The Caribbean Reboot - Releasedatum(s): nog niet aangekondigd

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf vandaag zal de zesde Pirates of the Caribbean-film worden opgenomen zodra ze een goed genoeg script hebben. Dat gezegd hebbende, beweren de geruchtenmolens dat de productie eigenlijk ergens in 2020 zou moeten beginnen, waarbij Joachim Ronning terugkeert naar de regie.

Ronning regisseerde het verrassend succesvolle Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales in 2017. Er is niet veel bekend, behalve dat Disney Johnny Depp uit de serie zal laten vallen en verder zal gaan met een vrouwelijke hoofdrol of een ander personage dat we nog niet eerder hebben ontmoet.

2 In ontwikkeling: Soul - Releasedatum: 19 juni 2020

Afbeelding
Afbeelding

Soul is een titel voor een officiële Pixar Animation Studios-film die naar verwachting op 19 juni 2020 wordt uitgebracht. We kwamen pas achter de titel toen een Franse website een slippertje maakte en de naam opnam in hun toekomstige reeks Disney-films. Ze veranderden het heel snel, maar niet voordat iemand het zag.

Of dit de naam is waar ze mee gaan, is aan hen. Het feit dat we niets over deze film weten, gaat een heel eind in de richting van de geheimhouding die Pixar aangaat om te voorkomen dat iemand er geruchten over begint, zoals we net deden.

1 In ontwikkeling: de toekomst van Star Wars - Releasedatum(s): 16 december 2022; 20 december 2024; 18 december 2026

Afbeelding
Afbeelding

Star Wars: The Rise of Skywalker komt in december uit en zal eindelijk een einde maken aan de hele Skywalker-saga die meer dan 40 jaar geleden begon. Voordat we zelfs maar onze kaartjes voor de film kunnen kopen, kondigt Lucasfilm hun plannen voor de toekomst van de franchise al aan.

Dit is niet de eerste keer dat Lucasfilm datums voor Star Wars-films heeft aangekondigd, maar ze zijn veranderd of gebeuren nooit. In dit geval krijgen we een aantal Star Wars-films, te beginnen met Rian Johnson's trilogie van films met personages uit nieuwe plaatsen waar we nog nooit zijn geweest. Tegelijkertijd hebben de makers van Game of Thrones, David Benioff en D. B. Weiss zal ook werken aan een Star Wars-filmserie met de voorlopige releasedatums die hierboven zijn vermeld.

Aanbevolen: