Er is goed en slecht nieuws voor fans van het kantoor

Inhoudsopgave:

Er is goed en slecht nieuws voor fans van het kantoor
Er is goed en slecht nieuws voor fans van het kantoor
Anonim

Na negen seizoenen kwam er op 16 mei 2013 een einde aan het populaire tv-programma The Office. Onnodig te zeggen dat het einde van de show met enorme teleurstelling werd ontvangen door fans, die al lang genoten van de komische tegenslagen van Michael Scott (Steve Carell) en zijn trouwe groep medewerkers van Dunder Mifflin, waaronder het 'zullen ze - zullen ze niet samenkomen'-paar Jim en Pam, de ellendige zuurpruim Angela en de hilarisch misleide Dwight Schrute.

Na de annulering van de show werd er veel gespeculeerd over de vraag of de show nieuw leven ingeblazen zou worden of niet, en sommigen in The Office cast toonden interesse in een reüniespecial, maar helaas bleven de deuren van Dunder Mifflin gesloten.

Nog steeds, zeg nooit nooit, toch? Als een van de grappigste komedies op televisie van de afgelopen jaren, zou het jammer zijn als showmaker Greg Daniels zou besluiten de deuren van Dunder Mifflin voor altijd te sluiten. Maar als slecht nieuws voor seriefans, het lijkt erop dat dat precies is wat Daniels heeft gedaan.

Het is slecht nieuws voor fans van het kantoor

Showrunner Greg Daniels besprak de mogelijkheid dat de show terugkeert in een podcastinterview met The Hollywood Reporter. Daniels versnipperde de hoop van de fans van de show net zo snel als een van de papierversnipperaars van de show:

"Ik vind het geweldig om The Office te doen, en als we het opnieuw zouden bezoeken, zou ik het willen doen. Ik denk dat toen al deze opwekkingsgeruchten begonnen rond te vliegen, het was toen ze Will en Grace opnieuw opstartten, en ik denk dat mensen aannamen dat een Office-reboot ongeveer zo zou zijn - het zou de hele cast weer bij elkaar krijgen en gewoon doorgaan waar we waren gebleven."

Hij vervolgde: "Maar weet je, ik ging terug om de show in seizoen 9 te leiden nadat ik het met de hoofdcast had besproken en een deel van ons idee was dat we het zouden afronden, weet je, we gingen schrijven naar de finale en hebben een einde, en dus verlieten veel van de personages het kantoor en we gingen een jaar vooruit, we ontdekten waar iedereen was."

Met andere woorden, wat Greg Daniels zegt (op een zo aardig mogelijke manier) is dat de show tot een natuurlijk einde kwam. In tegenstelling tot de nieuw leven ingeblazen Will en Grace hoeft de show niet door te gaan, omdat ze al een einde hebben uitgezonden dat perfect bij de show past.

Hij gaf ook toe dat het erg onrealistisch zou zijn om de cast weer bij elkaar te krijgen, omdat sommigen van hen grotere dingen hebben gedaan. John Krasinski, in het bijzonder, is een acteur die een enorme ster is geworden sinds The Office, met zijn beurt als Jack Ryan in Amazon's populaire televisieserie met dezelfde naam en zijn acteer- en regie-inval in Hollywood met A Quiet Place en het aanstaande vervolg.

Toch, hoewel dit slecht nieuws is voor fans van de show, bood Greg Daniels geen definitief 'nee' tegen de mogelijkheid dat de serie terugkomt. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het zal gebeuren, kunnen we nog steeds leven in de hoop dat we op een dag zullen terugkeren naar de personages die op de een of andere manier voor komisch goud zorgden, ondanks het feit dat we in de saaie beslotenheid van een papieren kantoor werkten.

Alles is niet verloren, maar Greg Daniels zal niet snel terugkeren naar The Office, hij heeft het druk gehad met andere projecten en gelukkig voor ons hoeven we niet lang te wachten om te zien hen.

Het is goed nieuws voor fans van het kantoor

Hoewel we de aanzienlijke talenten van de cast van The Office te danken hebben aan het feit dat ze ons aan het lachen hebben gemaakt, moeten we ook niet vergeten dat Greg Daniels, de man achter de hitshow, verantwoordelijk is voor veel van wat er gebeurde voor de camera. Hij diende niet alleen als ontwikkelaar en uitvoerend producent van de show, maar hij regisseerde en schreef ook enkele van de beste afleveringen. En we herinneren je hieraan omdat hij buiten The Office hard aan het werk is geweest om twee nieuwe shows te maken, waarvan je er één nu kunt bekijken en een andere die zeer binnenkort komt.

Uploaden

Beschikbaar om nu te kijken op Amazon Prime is Upload, een nieuwe serie die gaat over het hiernamaals. Maar in tegenstelling tot hitshows als The Good Place, worden de personages van deze show, eenmaal dood, digitaal geüpload naar een virtueel hiernamaals, een zeer futuristische manier om met het leven na de dood om te gaan. Zoals Daniels onthulde in een interview bij Fast Company, was hij al jaren bezig om de show van de grond te krijgen, maar pas toen Dunder Mifflin eindelijk zijn deuren sloot, kreeg hij de kans om er goed aan te werken.

De serie speelt zich over 15 jaar af, waar auto's zonder bestuurder de norm zijn, en bedroefde dierbaren van de overledenen kunnen, tegen een prijs, het bewustzijn van hun vrienden en familieleden uploaden naar een digitale omgeving van het hiernamaals.

Deze schrijver heeft alles bekeken en kan bevestigen dat het niet alleen ontzettend grappig is, vooral in de weergave van een virtueel universum dat niet zo perfect is als gehoopt, maar het is ook behoorlijk emotioneel, zoals er is een liefdesverhaal in de kern tussen Nathan Brown (Robbie Amell), een nieuwe upload in het virtuele 'nirvana' van de show en Nora Antony, de kantoormedewerker (die niet veel verschilt van de andere show van Daniels), die weer op aarde is om het digitale leven van Nathan is zeker goed. Bekijk de trailer hieronder.

Ruimtekracht

De tweede van de twee nieuwe shows onder leiding van Greg Daniels, deze zou vooral fans van The Office moeten bevallen, want niet alleen zal Steve Carell, de ster van die show, de headliner zijn van de nieuwe serie, maar het is ook een andere komedie op de werkplek, zij het een die zich ver buiten de grenzen van een papierproductiebedrijf bevindt.

In deze kluchtige komedie speelt Carell de rol van generaal Mark R. Naird, een man die de leiding heeft over het nieuw opgerichte Space Force-programma. In plaats van een team te leiden in een klein papierbedrijf, heeft hij nu de taak om een veel groter team van wetenschappers en ruimtevaarders te leiden in een missie om terug te keren naar de maan en de ruimte te domineren. Lisa Kudrow, Ben Schwartz en John Malkovich zullen ook de hoofdrol spelen in deze gloednieuwe show die eind mei op Netflix zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Dus, terwijl we (misschien tevergeefs) wachten op een revival van The Office, hebben we in de tussentijd nog veel om naar te kijken…

Aanbevolen: