De ex-man van Lisa Marie Presley is op jacht naar kinderbijslag

Inhoudsopgave:

De ex-man van Lisa Marie Presley is op jacht naar kinderbijslag
De ex-man van Lisa Marie Presley is op jacht naar kinderbijslag
Anonim

De dochter van Elvis Presley zijn heeft zeker voordelen, en veel daarvan zijn geldelijk. Toen Lisa Marie Presley en Michael Lockwood trouwden, raakte hij gewend aan een bepaald soort levensstijl, en nu wil hij dat terug.

Lockwood heeft een interessante invalshoek gevonden om te spelen, om van hem een zeer rijke thuisblijfvader te maken… parttime. Hij komt nu met volle kracht naar Lisa Marie Presley voor de rechtbank en beweert dat hij recht heeft op een combinatie van kinderbijslag en partneralimentatie, waardoor hij het leven terugkrijgt dat hij gewend was te leven.

Aangezien de kinderen soms in zijn auto zitten, is hij van mening dat deze uitbetaling een redelijk verzoek is, en hij strooit het vuil over hoeveel geld Lisa Marie Presley elke maand krijgt, en stelt dat hij ook verdient een stukje ervan.

Het fortuin van Lisa Marie Presley staat op het spel

Hollywood-scheidingen kunnen zeker heel bitter worden, en het lijkt erop dat Lisa Marie Presley en Michael Lockwood dit pad bewandelen.

De twee gingen ongeveer 5 jaar geleden uit elkaar en hebben net hun scheiding in mei 2021 afgerond, maar nu zegt Lockwood dat hij veel meer geld nodig zal hebben voordat hij kalmeert en Lisa Marie Presley met rust laat.

De dochter van de beroemdste muzikant die ooit heeft geleefd, wordt nu geconfronteerd met het grimmige besef dat haar fortuin officieel op het spel staat.

Lockwood is naar voren gekomen om te onthullen dat noch hij, noch Lisa Marie haar eigen geld verdiende toen ze trouwden en dat hun levensstijl werd onderhouden door trustfondsen en maandelijkse uitbetalingen van de nalatenschap van Elvis Presley.

Hij begrijpt niet waarom dat nu zou stoppen, hij let soms ook op hun kinderen.

Het draait allemaal om het geld

Deze strijd draait absoluut om het geld, en het lijkt erop dat Lockwood niet zal rusten voordat hij een groot deel ervan heeft ontvangen.

In de papieren ingediend door de advocaat van Lockwood staat dat hij restitutie zoekt die volgt op de geldstroom die Lisa Marie Presley elke maand ontvangt. De pers bericht over zijn verzoek door aan te geven hoe hij zijn berekeningen heeft gemaakt. Ze stellen dat als de hoeveelheid geld die Lisa Marie Presley ontvangt elk jaar 20 miljoen dollar bedraagt, hij zijn klauwen wil laten zakken tot meer dan 61.000 dollar per maand.

Lockwood beweert dat hij financiële verantwoordelijkheden heeft jegens zijn kinderen en dat hun levensstijl moet worden gehandhaafd, waardoor hij in aanmerking komt voor deze enorme, voortdurende uitbetaling.

Er wordt aangenomen dat de twee een huwelijkscontract waren aangegaan voordat ze gingen trouwen, maar er is niets gemeld dat suggereert dat het ijzersterk is of dat hij het niet voor de rechtbank kan aanvechten.

Voorlopig wordt Lisa Marie Presley gedwongen om op een bepaald niveau te reageren op zijn eisen, terwijl de wereld toekijkt met verwondering over hoe bitter hun relatie is geworden.

Aanbevolen: